Antalya Kamp Alanları Tam Liste

Advertisements

Türkiye’nin Outdoor Sayfası

Türkiye’nin Outdoor Sayfası olarak özellikle outdoor turizminde büyük eksiklik olarak gördüğümüz illerin tek tek tanıtımı, illerde yapılabilecek outdoor aktiviteleri, outdoor ürün satan firmalar, kamp alanları, doğal güzellikler, yürüyüş rotaları gibi bütün bilgileri içeren bir yazı dizisine başladık.

Bu yazı dizimizde Antalya’nın tarihi ve turistik yerlerini tanıtıyoruz. #Antalya deniz, güneş, doğa ve tarihin bütünleştiği bir şehirdir. Türkiye’nin turizm cenneti olan Antalya’nın her ilçesi başlı başına birer doğa harikasıdır.

Bulunduğunuz veya tatil amaçlı gittiğiniz ilde öncelikle yapabileceğiniz doğa aktivitelerinin, aktivite bölgelerinin, kamp alanlarının, tarihi ve turistik mekanların tam ve en geniş listelerini oluşturup okuyucumuzun kullanımına sunuyoruz.

Özellikle kampçılardoğa severler, karavancılardoğa tatilcileri, macera turizmikültür turizmi ve outdoor ekstrem sporları yapanlar için en çok aranan bilgileri derlemeye gayret gösteriyoruz.

Listede gördüğünüz eksiklikleri ve eklenmesini istediğiniz bilgileri iletişim sayfamızda bulunan kanallardan bize ulaştırabilirsiniz.

ANTALYA


Antalya Kamp ve Karavan Alanları Tam Liste

Antalya’da kamp yapmak istiyor ama uygun kamp yerini bulamıyor musunuz? Doğru adrestesiniz. Google haritalar, facebook sayfaları, instagram hesapları, yazılı ve basılı materyal, PDF tanıtım dosyaları, akademik makaleler, yerli ve yabancı basın kurumları ve bütün gezi bloglarını tarayarak Türkiye’nin ücretli ve ücretsiz bütün kamp alanlarının listesini hazırladık.

Aşağıdaki listeyi yıllar süren outdoor tecrübemize dayanarak kullanıcılar tarafından en çok aranan gezi terimlerini ve cevaplarını içerecek şekilde hazırladık.

Antalya Merkez Kamp Alanları

Türkiye’nin güneyinde Akdeniz kıyısında yer alan Antalya, her yıl yerli ve yabancı yüz binlerce turistin akın ettiği tatil beldelerinden birisidir. Değişen tatil anlayışıyla birlikte Antalya Merkez Kamp Alanları aramaları artmıştır.

Antalya, berrak denizi ile ünlü olduğu kadar muhteşem doğasıyla da pek çok insanı kendine çeker. Deniz ve sahil tatili bakımından dünyanın önemli turizm kentlerinden biri olan Antalya tarihten kültüre, gastronomiden doğa turlarına, milli parklardan kanyonlara ve şelalelere kadar pek çok zenginliğe ev sahipliği yapıyor. Türkiye’nin outdoor sektörünün önemli kısmını Antalya’da düzenlenen outdoor etkinlikleri oluşturmaktadır. Kampçılıktan safariye, doğa yürüyüşlerinden dalmaya, bungee jumpingden bisiklet rotalarına kadar neredeyse bütün outdoor aktiviteleri Antalya’da yapılmaktadır.

Özellikle Antalya Ücretli Kamp Alanları ve Antalya Ücretsiz Kamp Yerleri hakkında birçok insan güncel ve güvenilir bilgi aramaktadır. Antalya çadır Kamp yerleri ve fiyatları hizmet alınan tesise ve aldığınız hizmet durumuna göre değişmektedir. Antalya’da nerede kamp yapılır? sorusunun cevabı kişiden kişiye göre değişebilmektedir. 

Antalya Merkez Kamp Alanları

Bize çeşitli sosyal medya kanallarından ulaşan okuyucularımızın en çok sorduğu sorulardan birisi de “Halk plajında kamp yapılır mı?” sorusudur. Evet halk plajında kamp yapmaya hukuki olarak bir engel yoktur, ancak çadırlar ve karavancıların sayısı artıp da halk plajları kullanılamaz hale geldiğinde yerel yönetimler müdahale etmekte ve plajlara kurulan çadır ve karavanlar kaldırılmaktadır.  Antalya Konyaaltı plajına çadır kurulur mu? sorusunun cevabı “Çok kalabalık olmayan mevsimlerde başka insanları rahatsız etmemek koşuluyla kurulabilir.” olacaktır.  

Bu yazımızda ve içerikte verdiğimiz bağlantılarda bilgi Antalya hakkında daha fazla edinebilir, Antalya’daki en iyi kamp alanlarını ücretli ve ücretsiz, kamp tesisi veya milli park, deniz kenarı park veya orman kampı gibi kriterlere göre ayırarak tüm detaylarıyla birlikte Antalya Kamp Alanları listemizden faydalanabilirsiniz.

Bu yazımızda aşağıdaki başlıklarda geniş bilgiler verdik:

Antalya Kamp Alanları

Ülkemizin en güzel şehirlerinden birisi şüphesiz Antalya’dır. Türkiye‘nin 5. en kalabalık ili olan Antalya, Akdeniz bölgesinde bulunmaktadır. Bir turizm şehri olan Antalya, yazları oldukça fazla turist çekmektedir.

Antalya Karavan Kamp Alanları

Antalya Kamp Alanları

Antalya’da kamp yapmak istiyor ama uygun kamp yerini bulamıyor musunuz? Doğru adrestesiniz. Google haritalar, facebook sayfaları, instagram hesapları, yazılı ve basılı materyal, PDF tanıtım dosyaları, akademik makaleler, yerli ve yabancı basın kurumları ve bütün gezi bloglarını tarayarak Türkiye’nin ücretli ve ücretsiz bütün kamp alanlarının listesini hazırladık.

Antalya Merkez Kamp Alanları

Türkiye’nin Outdoor Sayfası olarak okuyucularımızdan gelen, Antalya ücretli Kamp Alanları, Antalya Kaş Kamp Alanları ve Antalya Kamp Otelleri soruların cevaplarını bu yazı dizimizde vereceğiz.

Yaz sezonu gelip, kamp yapma olanakları arrtığında huzuru çağrıştıran rotalardan biri de Akdeniz’dir.

Kamp Yapmadan Önce Bilinmesi Gerekenler

Kampçılık

Önceki yayınlarda kampçılık nedir sorusunun cevabını vererek kampçılığın tanımını yapmış, kampçılık eğitimi ve kamp ekipmanları üzerine bilgi vermiştik. Üçüncü yazımızda ise kamp türlerini açıklamıştık. Kampçılık ve doğada hayatta kalma üzerine yazmaya devam ediyoruz. Kamp nasıl yapılır, kampçılık nedir, kamp ekipmanları nelerdir, temel outdoor ve dağcılık eğitimi yazılarımızı okumanızı önemle tavsiye ediyoruz.

Kampçılık

Kampçılık ile İlgili Yazılarımız

Kamp Uyarıları

Özellikle kamp alanları başta olmak üzere bütün turizm aktivitelerinde yapılan yorumların kişiye ve zamana göre değişen “normatif olmayan, göreceli” yorumlar olduğunu aklınızdan çıkarmayın.
Bir kişinin çok beğendiği ve tavsiye ettiği bir turizm tesisi / doğa aktivitesinin başka bir kişi hiç beğenmeyebilir. Listemizi yaparken olabildiğince nesnel olmaya çalışsak da bazı tesisler hakkında yapılan yorumları da eklemek zorunda kaldık.
Kamp yapmadan, tatile gitmeden önce plan yapmanızı, kalacak yer ayarlamanızı son güne bırakmamanızı, internet yorumlarının yanıltıcı olabileceğinin aklınızda bulundurmanızı, gideceğiniz tesisin internet sitesi veya sosyal medya hesaplarından detaylı bilgi almanız gerektiğini unutmayın.
Tanıtımını yaptığımız tesis ve işletmelerle ilişkileriniz temelde ticaret hukukuna tabi olup, yaşayacağınız ticari anlaşmazlıklar ve sorunlarla ilgili olarak sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz, suçlanamaz.

http://www.turkeyoutdoor.org

UNUTMAYIN KAMPÇILIK, GEREKLİ HAZIRLIKLAR YAPILMADAN İCRA EDİLİRSE TEHLİKELİ OLABİLECEK BİR AKTİVİTE OLABİLİR.

Kamp Yasakları ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kamp İzinleri

2020 yılında yayımlanan bir genelge ile doğada yapılan bütün aktiviteler için önceden kolluk (jandarma-polis) izni alınması gerekmektedir. 

Dolayısıyla kamp yapmadan önce de -genelgeye göre- önceden izin almalısınız.

Kamp Yapmadan Önce İzin Almak Zorunlu mu? Valiliklerce bazı bölgelerde, plajlarda, özellikle ormanlarda çeşitli tarihlerde kamp yasakları uygulanabilmekte ve kampçılara idari para cezaları yazılabilmektedir.

Dolayısıyla kamp yapmadan önce kamp bölgesinde herhangi bir yasak olup olmadığını resmi kurumlara sorarak teyit etmelisiniz.

Sahillerde Kamp Kurmak Yasak mı?

Sahillerde Kamp Yasakları

Bu yazımızda okuyucularımızdan yoğun şekilde iletilen soruların cevaplarını vermeye çalışacağız. Sosyal medyadan veya sitemizdeki iletişim bölümünden bize ulaşan birçok okuyucumuz özellikle Sahilde kamp yapmak, Sahilde çadır kurmak yasak mı? ve 2022 yılında Kamp yasağı kalktı mı? Konularında güncel bilgileri talep etmektedir.

Çadır kurma yasakları ve özellikle sahilde kamp kurma konularında bu yazımızın doyurucu bilgiler vereceğini düşünüyoruz. Bu yazımızı sorulara cevaplar şeklinde hazırladık. Kampçılık ve çadır kurma konusunda sorulabilecek bütün soruların cevaplarını yazımızda bulacaksınız.

Sahillerde Kamp Yasakları Uygulanmaya Başlandı başlıklı yazımızda çadır kurma yasakları konusunda sorulan bütün soruların cevabı bulunmaktadır.

Çadır Kurmak Yasak mı?

Ülkemizde belirlenen kurallar neticesinde çadır kurmak belirlenen alanlar dışında yasaklanmıştır. Yani bugün şehirde, ormanlık alanlarda ve sahillerde izinsiz olarak çadır kurup gecelemek isterseniz resmi kurumlar sizi men edecek ve idari para cezası yazacaktır. Bunun dışında doğada çoğu yerde yapılmasını izin verilirken istisnai bazı yerlerde çadır kurmak yasaktır. Orman, kumsal ve plajlarda kamp yapmak sadece ruhsatlı kampçılık (camping) işletmelerinde serbesttir.

Çadır Kurmak için izin gerekir mi?

Belediyeler 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu ve/ya 5393 sayılı Belediye Kanunu kapsamında kendi sınırları içerisinde ne amaçla olursa kamp yapmayı, çadır kurmayı veya araç üzeri konaklamayı yasaklayabilir ya da izne tabi tutabilir.

Çadır Kurma cezası ne kadar?

1 Mayıs 2020 tarihinden beri bugüne kadar koylara, izinsiz alanlara kamp kuranlara en az 400 kişiye toplam 982 Bin TL idari para cezası uygulandı. Yasaklanan alanlara çadır veya kamp kurmanın yasak olduğunu, idari para cezası uygulamasının devam edeceği bildirildi. 2022 yılında sahilde izinsiz çadır kurmanın cezası 427 TL idari para cezasıdır. Bu fiyat ormanlarda değişiklik gösterebilir.

Ormanlarda Kamp Yasağı

Kamp yasağı var mı?

Birçok ile Valilikler tarafından alınan kararla ormanlarda piknik yapmak, kamp yapmak, semaver ve ateş yakmak tamamen yasaklandı. Yasak süreleri her valilik itibariyle ayrı ayrı belirlense de ortalama bir ay süre ile orman girişleri tamamen kapatıldı. Özellikle 2022 yılında Akdeniz, Ege ve Marmara bölgesinin sahil şehirlerinin tamamında ormanlara girişler ya tamamen yasaklanmış ya da önemli oranda kısıtlanmıştır.

Sahile çadır kurulur mu?

Turistik bölgelerde, milli parklarda, ormanlarda, korularda, sahillerde çadır kurmak yasaktır. Özellikle Akdeniz, Ege ve Marmara bölgesinin sahil şehirlerinin tamamında ormanlara girişler ya tamamen yasaklanmış ya da önemli oranda kısıtlanmıştır. Her yıl bu yasaklar tekrarlanmaktadır.

Plajda kamp yapmak yasak mı?

Ormanlarda Kamp Yasağı

Yazılı mevzuatta doğada, ormanlarda, kamusal alanlarda, kamp yapılıp yapılamayacağı ile ilgili net bir yasak bulunmamaktadır. Kamp yapmak için kurulmuş ve işletilen ruhsatlı kampçılık işletmelerinde kamp yapmak veya çadır kurmak ile ilgili herhangi bir yasak bulunmamaktadır.

Kamplar kapalı mı?

Orman yasakları uygulanan illerde ormanlarda kamp yapmak 6831 sayılı Orman Kanunu’nun 74. maddesi ve 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 9. ve 66. maddeleri uyarınca yasaklanmıştır. Dolayısıyla ruhsatlı kampçılık işletmeleri haricinde orman ve sahillerde kamp yapmak yasaktır.

Antalya’da Karavan Yasak mı?

Antalya’da Karavan Yasağı başlıklı yazımızda da belirttiğimiz gibi ruhsatlı kampçılık işletmeleri haricinde karavan park etmek yasaktır.

Kamp için izin belgesi nasıl alınır?

e-Devlet kullanıcı adı ve şifreniz ile siteme giriş yaptıktan sonra yol izin belgesi ekranına ulaşarak başvuru yapmanız gerekmektedir. Veya Alo 199 Vefa Sosyal Destek Hattı üzerinden de başvuru talebinde bulunabilirsiniz.

Şüphesiz sahil ve ormanlarda kamp yasakları her yıl yaz aylarında alınmaktadır. Her yıl birçok ilimizde ormanlara girişler ve orman kampı yasaktır. Sahillerde kamp yapma ve çadır kurma ise neredeyse Türkiye’nin bütün sahilleri için geçerlidir.

Sahilde Çadır Kurma

Okuyucularımıza, kampçılara, doğa yürüyüşçülerine ve bütün outdoor sporlarına katılanlara tavsiyemiz aktiviteye başlamadan önce hiç olmazsa kolluk güçlerini (Polis: 155 ve Jandarma:156 numara) arayarak yapacakları doğa aktivitesi ile ilgili bilgi vermeleridir. Bu numaraları aradığınızda hem yasaklar konusunda bilgi almış olursunuz, hem de görüşmeler kayıt edildiği için herhangi bir idari ceza yazılması durumunda cezayı mahkemelerden çok kolaylıkla iptal ettirebilirsiniz.

Kolluk güçleri vatandaşa hizmet etmekle görevlidir ve telefon etmekle veya başvurmakla onları rahatsız etmezsiniz. Telefonlara cevap vermek ve vatandaşı bilgilendirmek güvenlik güçlerinin görevidir. Dolayısıyla en küçük bir konuda bile güvenlik birimlerini aramaktan, sormaktan, izin veya bilgi almaktan KESİNLİKLE ÇEKİNMEYİN. Polisi jandarmayı arayın, bilgilenin, bilgi verin, güvende olun.


Antalya’da Kamp Yaparken Bilinmesi Gerekenler

Kamp alanları yazının yayınlandığı tarihten sonra el değiştirebilir, girişler yasaklanabilir, kamp alanı giriş ücretleri ve kamp alanlarında sunulan hizmetler değişebilir, hatta listedeki kamp tesisi kapanabilir. Dolayısıyla kamp alanına gitmeden önce mutlaka kamp yerinde bulunan tesis/işletme/kişiler ile irtibat kurup en son durumu öğrenin ve gerekli bilgileri alın.

Türkiye’nin turizm başkentlerinden olan Antalya Akdeniz bölgesinde yer almaktadır. Bu yazımızda Antalya’da yer alan kamp alanları ve Karavan parkı olan uygun yerleri tanıtıyoruz.

Listemizde sadece ruhsatlı kamp işletmeleri/tesisleri değil kamp çadırı kurulabilecek, karavan ile konaklanabilecek yerler de bulunmaktadır. Bu hususu kamp yapacağınız yeri seçerken göz önünde bulundurmanız gerekmektedir.

Antalya Kamp

Antalya Kamp Yerleri

Antalya kamp alanları listesini en geniş şekliyle yazımızda paylaşıyoruz. Antalya’da aileniz ve arkadaşlarınızla beraber eğlenceli vakit geçirebileceğiniz Antalya ücretli kamp yerleri ve Antalya ücretsiz kamp yerleri listesini derledik. Özellikle son dönemlerde artan kampçılık faaliyetleri üzerine kamp alanlarının sayısı oldukça arttı. Antalya da kamp için en çok tercih edilen şehirlerden olduğundan Antalya’nın her bir ilçesinde, her bir köşesinde kamp alanı bulmak mümkündür.

Yazılarımızdaki listeyi yıllar süren outdoor tecrübemize dayanarak kullanıcılar tarafından en çok aranan gezi terimlerini ve cevaplarını içerecek şekilde hazırladık. Yazı dizimizde de görebileceğiniz üzere yoğun çalışmalar ve araştırmalar sonucunda Antalya’da bulunan kamp alanları listesini oluşturduk.

Antalya Kamp Haritası

Antalya Kamp Alanları yazımızda yer alan mekanların GPS koordinatlarını Antalya Kamp alanları haritamızda bulabilirsiniz. Haritaya tıkladığınızda listede yer alan kamp alanlarının harita konumunu ve bulunduğunuz yere uzaklığını öğrenebilirsiniz.

Antalya Kamp Haritası: https://goo.gl/maps/qLphkH9Ks1u369oQ7

Antalya Kamp Alanları ve Karavan Alanları

Antalya Kaş

Yaz kış turist akınına uğrayan Antalya’yı tatilciler rotalarına sık sık ekliyor. Antalya‘da huzurlu ve keyifli bir kamp yapabileceğiniz bütün koy, orman ve kamp alanlarını yazılarımızda bulacaksınız. Hem otel tatili yapmayı sevenler hem de kamp yapmaktan hoşlananlar için ayrı kamp alanları ile Antalya, her tatilciyi memnun ediyor.

Akdeniz’in berrak sularının uzandığı kumsalları her tatili özel ve unutulmaz bir hâle getirmeyi başarır. Üstelik bu tatile kendinizi özgür hissedeceğiniz bir çadır konaklaması ve çeşitli aktiviteler de eklendiğinde hayallerinizi adeta gerçeğe dönüştürür.

Antalya Ücretsiz Kamp Alanları

Antalya, gerek doğal güzellikleriyle gerekse de Akdeniz’in eşsiz maviliğiyle ülkemizin cennet köşelerinden biridir. Antalya Konyaaltı Kamp Alanları, Antalya kamp yerleri ücretsiz ya da Antalya Kemer Kamp Alanları konularında aramalar yapıyor ve kamp yapabieceğiniz yerleri arıyorsanız doğru adrestesiniz.

Antalya sınırları içerisinde yer alan ücretli ve ücretsiz kamp bölgelerinde trekking, hiking, dalış,yüzme, balıkçılık, tırmanış, mağara inişi, jeep safari, kano ve bisiklet gibi birçok aktiviteyi deneme fırsatı bulabilirsiniz.

Antalya Kamp Alanları 2023

Köprülü Kanyon

Antalya Kaş kamp alanları, Kalkan kamp alanları ve diğer Antalya ilçelerdeki alanlar sayesinde dilediğiniz her noktada çadırınızı kurabilir ve tatilin tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz. Antalya ücretsiz kamp alanları ve ücretli kamp alanları seçenekleri sayesinde her bütçeye de hitap ediyor.

Antalya‘nın birbirinden güzel koylarını da sizler için yazı dizimize ekledik. Henüz deniz tatiliniz için plan yapmadıysanız ve sessiz sakin bir tatil istiyorsanız bu listede aradığınız bütün soruların cevaplarını bulabileceksiniz.

Aileniz ve arkadaşlarınızla beraber kamp yapabileceğiniz Antalya ücretsiz kamp alanları, Antalya kamp yapılabilecek koylar, Antalya orman kampı ve Antalya ücretli kamp alanları listelerini hazırladık ve okuyucularımıza sunuyoruz.

Listemizde tam 185 Antalya Kamp Alanı bulunmaktadır. Antalya’da kamp yapılabilecek yerlerin ilçelere göre alfabetik olarak hazırlanmış en geniş ve tam listesi burada… İşte çadırınızı kapıp gidebileceğiniz birbirinden güzel ücretli ve ücretsiz Antalya kamp alanları listesi…

Antalya’da Kamp Yapılabilecek Bütün Yerlerin Listesi

1Akseki Altınbeşik Mağarası Milli Parkı Kamp Alanı
2Akseki Dipsiz Göl Kamp Alanı
3Aksu Kurşunlu Şelalesi Kamp Alanı
4Alanya Aytap Antik Kenti Kamp Alanı
5Alanya Dim Çayı Tabiat Parkı Kamp Alanı
6Alanya İncekum Tabiat Parkı Kamp Alanı
7Alanya Kamping & Karavan Kamp Alanı
8Alanya Mutlu Kamping Kamp Alanı
9Alanya Perle Camping Kamp Alanı
10Alanya Sapadere Kanyonu Kamp Alanı
11Demre Andriake Camping Kamp Alanı
12Demre Arif’in Yeri Demre Camping Kamp Alanı
13Demre Kekova Kamping Kamp Alanı
14Demre Taşdibi Plajı Kamp Alanı
15Döşemealtı Düzlerçamı Milli Parkı Güver Uçurumu Kanyonu Kamp Alanı
16Elmalı Avlan Gölü Kamp Alanı
17Finike Gökbük Kanyonu Kamp Alanı
18Finike Gökliman Plajı Kamp Alanı
19Finike Gökbük Kanyonu Hüneba Camping Kamp Alanı
20Finike Kanyon Kamping Kamp Alanı
21Köprülü Kanyon Tanıtımı ve Kamp Olanakları
22Köprülü Kanyon Gökçesu Campground Kamp Alanı
23Finike Mağaralı Koy Kamp Alanı
24Gazipaşa Delik Deniz Kral Koyu Kamp Alanı
25Gazipaşa Zeytinada Kamp Alanı
26Gündoğmuş (Konya) Eğrigöl Yaylası Kamp Alanı
27Gündoğmuş Kuruca Restaurant Camping Kamp Alanı
28İbradı Üzümdere Milli Parkı Kamp Alanı
29Kaş  Patara Medusa Camping Kamp Alanı
30Kaş Arıkan Yörük Çadırı Kamp Alanı
31Kaş Camel Camping Patara Kamp Alanı
32Kaş Can Mocamp Kamp Alanı
33Kaş Evren Camping Kamp Alanı
34Kaş Gizli Vadi Kamp & Pansiyon Kamp Alanı
35Kaş Harnup Camping Kamp Alanı
36Kaş Kalkan Camping Kamp Alanı
37Kaş Kamping Kamp Alanı
38Kaş Kaşmarin Camping Kamp Alanı
39Kaş Naos Camping Kamp Alanı
40Kaş Oh Be Camping Kamp Alanı
41Kaş Olimpos Beydağları Milli Parkı Kamp Alanı
42Kaş Olimpos Kamp Alanı
43Kaş Olimpos Marin Camping Kamp Alanı
44Kaş Olympos Don Kişot Pansiyon Kamp Alanı
45Kaş Olympos Mocamp Kamp Alanı
46Kaş Patara Camel Kamping Kamp Alanı
47Kaş Patara Çeyrek Camping & Bungalows Kamp Alanı
48Kaş Patara Kamp Alanı
49Kaş Saklıkent George Club Kamp Alanı
50Kaş Saklıkent Kamp Alanı
51Kaş Seles Camping Kamp Alanı
52Kaş Yol Kenarı Camping Kamp Alanı
53Kemer Çıralı Friends Pansiyon ve Kamp Alanı
54Kemer Alacasu Cennet Koyu Kamp Alanı
55Kemer Aylak Yaşam Kamp Alanı
56Kemer Beldibi Gizli Koy Kamp Alanı
57Kemer Beldibi Mandalina Kamping
58Kemer Bellerofon Camping ve Bungalov Kamp Alanı
59Kemer Beycik Bükü Kamp Alanı
60Kemer Beydağları Sahil Milli Parkı Kamp Alanı
61Kemer Çıralı Campo Portakal Kamp Alanı
62Kemer Captain Caravan & Tent Camping Kamp Alanı
63Kemer Çekirdeksiz Mandalin Camping Kamp Alanı
64Kemer Çıralı Camping Kamp Alanı
65Kemer Çıralı Friends Pansiyon Ve Kamp Alanı
66Kemer Elif Çadır Camping Kamp Alanı
67Kemer Engin Pansiyon Camping Kamp Alanı
68Kemer Kaftan Karavan ve Çadır Camping Kamp Alanı
69Kemer Kalinka Kamping Kamp Alanı
70Kemer Kargıcak 2 Günübirlik Kamp Alanı
71Kemer Kındıl Camping Kamp Alanı
72Kemer Maden Koyu Kamp Alanı
73Kemer Mandalina Camping
74Kemer Minta Karavan & Kamp Alanı
75Kemer Phaselis Kamp Alanı
76Kemer Sundance Caravan Camping Kamp Alanı
77Kemer Yıldırım Kamping Kamp Alanı
78Kepez Ekşili Göleti Kamp Alanı
79Konyaaltı Climbers Garden Camping Kamp Alanı
80Konyaaltı Çöplük Koyu (Gizli Koy) Kamp Alanı
81Konyaaltı Denizer Camping Kamp Alanı
82Konyaaltı Doyran Göleti Kamp Alanı
83Konyaaltı Feslikan Yaylası Kamp Alanı
84Konyaaltı Flying Goat Camp& Hostel Kamp Alanı
85Konyaaltı Geyikbayırı Camp Kamp Alanı
86Konyaaltı Gökdere Köyü Kamp Alanı
87Konyaaltı Josito Guesthouse Camping Kamp Alanı
88Konyaaltı LemonPark House Kamp Alanı
89Konyaaltı Rido Camping Kamp Alanı
90Konyaaltı Topçam Plajı Kamp Alanı
91Kumluca Adrasan Adrasan RA Camping Kamp Alanı
92Kumluca Adrasan Dere Camping Kamp Alanı
92Kumluca Adrasan Gündüz Camping Kamp Alanı
94Kumluca Adrasan Güneşin Yeri Camping Kamp Alanı
95Kumluca Adrasan Koyu Kamp Alanı
96Kumluca Adrasan Kuzey Camping Kamp Alanı
97Kumluca Adrasan Masal Bahçesi Camping
98Kumluca Adrasan Sazak Koyu Kamp Alanı
99Kumluca Adrasan Şekerbahçe Kamping Kamp Alanı
100Kumluca Adrasan Şirinler Camping Kamp Alanı
101Kumluca Adrasan Yörük Obası Kamp Alanı
102Kumluca Adrasan Jungle Bells Hostel Ve Kamping
103Kumluca Adrasan Langir Lingir Camping
104Kumluca Adrasan Lazona Camping Kamp Alanı
105Kumluca Adrasan Rahmi’s Camping Kamp Alanı
106Kumluca Akseki Koyu Kamp Alanı
107Kumluca Beş Adalar Camping Korsan Koyu Gelidonya Feneri
108Kumluca Efruze Camping Kamp Alanı
109Kumluca Gönül Camping Kamp Alanı
110Kumluca Hala’nın Yeri Kamp Alanı
111Kumluca Havasu Park Bungalows Kamp Alanı
112Kumluca Korsan Camping Kamp Alanı
113Kumluca Korsan Koyu Sülo Palas Kamp Alanı
114Kumluca Mavikent Tabiat Parkı Kamp Alanı
115Kumluca Papaz Koyu Kamp Alanı
116Kumluca Şekerbahçe Otel ve Kamp Alanı
117Kumluca Yalınayak Olimpos Otel ve Kamp Alanı
118Manavgat Belediyesi Kamp Alanı
119Manavgat Boğaz Hotel Camping Kamp Alanı
Manavgat Beşkonak Köprülü Kanyon Kamp Alanı
120Manavgat Fıçıköy Camping Kamp Alanı
121Manavgat Gökçesu Campground Kamp Alanı
122Manavgat Köprülü Kanyon Antalya Rafting Camping
123Manavgat Mavi Cennet Kamping Pansiyon Kamp Alanı
124Manavgat Osay Kamping Kamp Alanı
125Manavgat Tazı Kanyonu Kamping
126Manavgat Wind Heaven Garden Kamp Alanı
127Manavgat Windy Hill Camping
128Muratpaşa Lara Karavan Park Kamp Alanı
129Muratpaşa Lara Örnekköy Plajı Kamp Alanı
130Serik Sarıabalı Köyü Kamp Alanı
131Serik Uçansu Şelalesi Kamp Alanı
132Tekirova Teke Koyu Kamp Alanı
Antalya’da Kamp Yapılabilecek Bütün Yerlerin Listesi

Antalya’da Çadır Kampı Yapılabilecek Koyların Listesi

1Finike Mağaralı Koy Kamp Alanı
2Adrasan Koyu
3Akseki Koyu Kamp Alanı
4Alacasu Koyu Kamp Alanı
5Aytap Antik Kenti Kamp Alanı
6Beycik Bükü Kamp Alanı
7Bostanlık Koyu
8Ceneviz Koyu Kamp Alanı
9Çöplük Koyu (Gizli Koy) Kamp Alanı
10Delikdeniz Kral Koyu Kamp Alanı
11Fırnaz Koyu
12Gemleyik Koyu
13İncekum Plajı Kamp Alanı
14Karaöz Koyu
15Kemer Cennet Koyu (Kleopatra Koyu Kamp Alanı
16Korsan Koyu Kamp Alanı
17Maden (Atbükü) Koyu
18Mağaralı Koy Kamp Alanı
19Mehmetali Bükü
20Papaz Koyu Kamp Alanı
21Phaselis Koyu Kamp Alanı
22Sazak Koyu
23Tekirova Teke Koyu Kamp Alanı
24Topçam Plajı Kamp Alanı
Antalya’da Kamp Yapılabilecek Koyların Listesi

Antalya’da Kamp, Piknik ve Doğa Gezisi Yapılabilecek Parklar Listesi

1Akseki Altınbeşik Mağarası Milli Parkı
2Alacadağ Tabiat Koruma Alanı
3Alanya İncekum Tabiat Parkı
4Avlan Gölü Ormanları
5Beşkonak Köprülü Kanyon Milli Parkı
6Çığlıkara Tabiat Koruma Alanı
7Dibek Tabiat Koruma Alanı
8Dim Çayı Milli Parkı Alanya
9Düzlerçamı Yaban Hayatı Geliştirme Sahası
10Giden Gelmez Dağı Yaban Hayatı Geliştirme Sahası
11Göynük Kanyonu
12Güllük Dağı – Termessos Milli Parkı
13Gündoğmuş Yaban Hayatı Geliştirme Sahası
14Güver Kanyonu Tabiat Parkı
15İbradı Üzümdere Milli Parkı Kamp Alanı
16İncekum Tabiat Parkı
17Kaş Olimpos Bey Dağları Sahil Milli Parkı
18Kıbrız Çayı Yaban Hayatı Geliştirme Sahası
19Köprülü Kanyon Milli Parkı
20Kumluca Mavikent Tabiat Parkı Kamp Alanı
21Kurşunlu Şelalesi Tabiat Parkı
22Manavgat Tazı Kanyonu
23Mavikent Tabiat Ormanı
24Saklıkent Milli Parkı
25Sapadere Kanyonu Alanya
26Sarıkaya Yaban Hayatı Geliştirme Sahası
27Sivridağ Yaban Hayatı Geliştirme Sahası
28Tekirova Tabiat Parkı
Antalya’da Kamp, Piknik ve Doğa Gezisi Yapılabilecek Parklar Listesi

Not: Yazımızda kullanılan resimler internet üzerinden açık kaynaklardan alınmıştır.

Türkiye’nin Outdoor Sayfası

Türkiye’nin Outdoor Sayfası olarak özellikle outdoor turizminde büyük eksiklik olarak gördüğümüz illerin tek tek tanıtımı, illerde yapılabilecek outdoor aktiviteleri, outdoor ürün satan firmalar, kamp alanları, doğal güzellikler, yürüyüş rotaları gibi bütün bilgileri içeren bir yazı dizisine başladık. Bu yazı dizimizde Antalya’nın tarihi ve turistik yerlerini tanıtıyoruz. #Antalya deniz, güneş, doğa ve tarihin bütünleştiği bir şehirdir. Türkiye’nin turizm cenneti olan Antalya’nın her ilçesi başlı başına birer doğa harikasıdır.

Bulunduğunuz veya tatil amaçlı gittiğiniz ilde öncelikle yapabileceğiniz doğa aktivitelerinin, aktivite bölgelerinin, kamp alanlarının, tarihi ve turistik mekanların tam ve en geniş listelerini oluşturup okuyucumuzun kullanımına sunuyoruz.

Özellikle kampçılardoğa severler, karavancılardoğa tatilcileri, macera turizmikültür turizmi ve outdoor ekstrem sporları yapanlar için en çok aranan bilgileri derlemeye gayret gösteriyoruz.

Listede gördüğünüz eksiklikleri ve eklenmesini istediğiniz bilgileri iletişim sayfamızda bulunan kanallardan bize ulaştırabilirsiniz.

ANTALYA

Yukarıdaki bağlantıların üzerine tıklayarak ilgili ve detaylı yazımıza ulaşabilirsiniz.

Etiketler: :Antalya bölgesindeki en iyi gezilecek yerler, Antalya görülmesi gereken yerler, Antalya gezecek yerler, Antalya gezi, Antalya gezi rehberi, Antalya gezi yazısı, Antalya gezilecek çarşı, Antalya gezilecek doğal yerler, Antalya gezilecek doğal yerler haritası, Antalya gezilecek tarihi yerler, Antalya gezilecek yerler, Antalya gezilecek yerler doğa, Antalya ilinin doğal güzellikleri nelerdir?, Antalya kalesi, Antalya merkezde gidilecek yerler, Antalya merkezde ne var, Antalya ne yenir nerede yenilir, Antalya ne yenir nereler gezilir, Antalya otelleri, Antalya seyahat rehberi, Antalya tarihi, Antalya tarihi yerler, Antalya turizm potansiyeli, Antalya turizm rehberi, Antalya turizm ve tanıtım, Antalya ziyaretinde gezilecek en popüler yerler, Antalya şehir rehberi, Antalya’da bir günde ne yapılır?, Antalya’da gezilecek doğal yerler, Antalya’da gezilecek mekanlar, Antalya’da ne yapılır, Antalya’da ne yenir, Antalya’da nereye gidilir?, gezilecek yerler, geziye hazırlık, #Antalya #Antalyamağaraları #mağara #mağaraturizmi #outdoor #Antalyaoutdoor #ekoturizm #turkeyoutdoor #outdoor #outdoorlife

  • Bütün outdoor aktivitelerinde ve doğa sporlarında güvenlik öncelikle sizin sorumluluğunuzdadır. Hiçbir makale veya video, doğru pratik eğitim ve şahsî deneyimin yerini alamaz. 
  • Özellikle outdoor ekstrem sporlarda kendi kişisel güvenliğinizden öncelikli olarak siz sorumlusunuz. Her zaman kişisel güvenliğinizi, birlikte olduğunuz takımın uyum ve güvenliğini ön planda tutun.
  • Her durumda doğadan taraf olun, çevreyi temiz tutun, vahşi hayvanlara, vahşi yaşamın devam ettiği doğaya kesinlikle zarar vermeyin. 
  • Tarihi ve turistik mekanlara zarar vermeyin, çöplerinizi yanınızda götürün. Gittiğiniz yerlerde çöplerinizi bırakmayın, çöplerinizi getirdiğiniz gibi poşetler içerisinde geldiğiniz yere geri götürün veya bir çöp konteynırına atın. Kişisel çöpünüzü kamusal kullanıma açık olan doğaya terk etmeyin.
  • Türkiye’de ormanlara girişlerde sık sık yasaklar uygulanmakta ve uymayanlara idari cezalar yazılmaktadır. Teknik olarak doğada yapılan bütün outdoor aktiviteleri için önceden izin alınması gerekmektedir. Okuyucularımıza, kampçılara, doğa yürüyüşçülerine ve bütün outdoor sporlarına katılanlara tavsiyemiz aktiviteye başlamadan önce hiç olmazsa kolluk güçlerini (Polis: 155 ve Jandarma:156 numara) arayarak yapacakları doğa aktivitesi ile ilgili bilgi vermeleridir. 
  • Lütfen sadece okuduğunuz makale değil outdoor ve doğaya dair yayınlanmasını ve irdelenmesini istediğiniz her konu hakkında iletişim sayfamızdaki bağlantıları kullanarak bize yazın.
  • Outdoor aktiviteleri ve macera turizmi hakkında en son bilgileri almak için sitemizi takip ediniz. 

https://turkeyoutdoor.org/

Advertisements

21 thoughts on “Antalya Kamp Alanları Tam Liste

Bir Cevap YazınCevabı iptal et

error: Content is protected !!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Türkiye'nin Outdoor Sayfası sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et