Türkiye’nin Outdoor Sayfası

Türkiye’nin Outdoor Sayfası olarak özellikle outdoor turizminde büyük eksiklik olarak gördüğümüz illerin tek tek tanıtımı, illerde yapılabilecek outdoor aktiviteleri, outdoor ürün satan firmalar, kamp alanları, doğal güzellikler, yürüyüş rotaları gibi bütün bilgileri içeren bir yazı dizisine başladık.

www.turkeyoutdoor.org

Bu yazı dizimizde Antalya’nın ücretli ve ücretsiz kamp alanlarını yerlerini tanıtıyoruz. #Antalya deniz, güneş, doğa ve tarihin bütünleştiği bir şehirdir. Türkiye’nin turizm cenneti olan Antalya’nın her ilçesi başlı başına birer doğa harikasıdır. Yazılarımızda özellikle kampçılardoğa severler, karavancılardoğa tatilcileri, macera turizmikültür turizmi ve outdoor ekstrem sporları yapanlar için en çok aranan bilgileri derlemeye gayret gösteriyoruz.

Listede gördüğünüz eksiklikleri ve eklenmesini istediğiniz bilgileri iletişim sayfamızda bulunan kanallardan bize ulaştırabilirsiniz.

Türkiye’nin güneyinde Akdeniz kıyısında yer alan Antalya, her yıl yerli ve yabancı yüz binlerce turistin akın ettiği tatil beldelerinden birisidir. Değişen tatilanlayışıyla birlikte Antalya Merkez Kamp Alanları aramaları da artmıştır.

Antalya, berrak denizi ile ünlü olduğu kadar muhteşem doğasıyla da pek çok insanı kendine çeker. Deniz ve sahil tatili bakımından dünyanın önemli turizm kentlerinden biri olan Antalya tarihten kültüre, gastronomiden doğa turlarına, milli parklardan kanyonlara ve şelalelere kadar pek çok zenginliğe ev sahipliği yapıyor. Türkiye’nin outdoor sektörünün önemli kısmını Antalya’da düzenlenen outdoor etkinlikleri oluşturmaktadır. Kampçılıktan safariye, doğa yürüyüşlerinden dalmaya, bungee jumpingden bisiklet rotalarına kadar neredeyse bütün outdoor aktiviteleri Antalya’da yapılmaktadır.

Özellikle Antalya Ücretli Kamp Alanları ve Antalya Ücretsiz Kamp Yerleri hakkında birçok insan güncel ve güvenilir bilgi aramaktadır. Antalya çadır Kamp yerleri ve fiyatları hizmet alınan tesise ve aldığınız hizmet durumuna göre değişmektedir. Antalya’da nerede kamp yapılır? sorusunun cevabı kişiden kişiye göre değişebilmektedir. 

Bize çeşitli sosyal medya kanallarından ulaşan okuyucularımızın en çok sorduğu sorulardan birisi de “Halk plajında kamp yapılır mı?” sorusudur. Evet halk plajında kamp yapmaya hukuki olarak bir engel yoktur, ancak çadırlar ve karavancıların sayısı artıp da halk plajları kullanılamaz hale geldiğinde yerel yönetimler müdahale etmekte ve plajlara kurulan çadır ve karavanlar kaldırılmaktadır.  Antalya Konyaaltı plajına çadır kurulur mu? sorusununcevabı “Çok kalabalık olmayan mevsimlerde başka insanları rahatsız etmemek koşuluyla kurulabilir.” olacaktır.  

Bu yazımızda ve içerikte verdiğimiz bağlantılarda bilgi Antalya hakkında daha fazla edinebilir, Antalya’daki en iyi kamp alanlarını ücretli ve ücretsiz, kamp tesisi veya milli park, deniz kenarı park veya orman kampı gibi kriterlere göre ayırarak tüm detaylarıyla birlikte Antalya Kamp Alanları listemizden faydalanabilirsiniz.

Kampçılık
  1. Antalya Kamp ve Karavan Alanları Tam Liste
  2. Antalya Kamp Alanları
    1. Antalya Karavan Kamp Alanları
    2. Antalya Merkez Kamp Alanları
  3. Kamp Yapmadan Önce Bilinmesi Gerekenler
    1. Kamp Uyarıları
    2. Kamp Yasakları ve Dikkat Edilmesi Gerekenler
    3. Sahillerde Kamp Kurmak Yasak mı?
    4. Çadır Kurmak Yasak mı?
    5. Çadır Kurmak için izin gerekir mi?
    6. Çadır Kurma cezası ne kadar?
    7. Kamp yasağı var mı?
    8. Sahile çadır kurulur mu?
    9. Plajda kamp yapmak yasak mı?
    10. Kamplar kapalı mı?
    11. Antalya’da Karavan Yasak mı?
    12. Kamp için izin belgesi nasıl alınır?
  4. Antalya’da Kamp Yaparken Bilinmesi Gerekenler
    1. Antalya Kamp Yerleri
    2. Antalya Kamp Haritası
    3. Antalya Kamp Alanları ve Karavan Alanları
    4. Antalya Ücretsiz Kamp Alanları
    5. Antalya Kamp Alanları 2023
    6. Antalya’da Kamp Yapılabilecek Bütün Yerlerin Listesi
    7. Antalya’da Kamp Yapılabilecek Koyların Listesi
    8. Antalya’da Kamp, Piknik ve Doğa Gezisi Yapılabilecek Parklar Listesi konularında geniş bilgi almak için Antalya Kamp Alanları Tam Liste başlıklı yazımıza bakabilirsiniz.

Kamp Yapmadan Önce Bilinmesi Gerekenler

Kampçılık ile İlgili Yazılarımız: Önceki yayınlarda kampçılık nedir sorusunun cevabını vererek kampçılığın tanımını yapmış, kampçılık eğitimi ve kamp ekipmanları üzerine bilgi vermiştik. Üçüncü yazımızda ise kamp türlerini açıklamıştık. Kampçılık ve doğada hayatta kalma üzerine yazmaya devam ediyoruz. Kamp nasıl yapılır, kampçılık nedir, kamp ekipmanları nelerdir, temel outdoor ve dağcılık eğitimi yazılarımızı okumanızı önemle tavsiye ediyoruz.

Kamp Yasakları ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

2020 yılında yayımlanan bir genelge ile doğada yapılan bütün aktiviteler için önceden kolluk (jandarma-polis) izni alınması gerekmektedir.  Dolayısıyla kamp yapmadan önce de -genelgeye göre- önceden izin almalısınız. Kamp Yapmadan Önce İzin Almak Zorunlu mu? Valiliklerce bazı bölgelerde, plajlarda, özellikle ormanlarda çeşitli tarihlerde kamp yasakları uygulanabilmekte ve kampçılara idari para cezaları yazılabilmektedir. Dolayısıyla kamp yapmadan önce kamp bölgesinde herhangi bir yasak olup olmadığını resmi kurumlara sorarak teyit etmelisiniz.

Kamp Uyarıları

Özellikle kamp alanları başta olmak üzere bütün turizm aktivitelerinde yapılan yorumların kişiye ve zamana göre değişen “normatif olmayan, göreceli” yorumlar olduğunu aklınızdan çıkarmayın.
Bir kişinin çok beğendiği ve tavsiye ettiği bir turizm tesisi / doğa aktivitesinin başka bir kişi hiç beğenmeyebilir. Listemizi yaparken olabildiğince nesnel olmaya çalışsak da bazı tesisler hakkında yapılan yorumları da eklemek zorunda kaldık.
Kamp yapmadan, tatile gitmeden önce plan yapmanızı, kalacak yer ayarlamanızı son güne bırakmamanızı, internet yorumlarının yanıltıcı olabileceğinin aklınızda bulundurmanızı, gideceğiniz tesisin internet sitesi veya sosyal medya hesaplarından detaylı bilgi almanız gerektiğini unutmayın.
Tanıtımını yaptığımız tesis ve işletmelerle ilişkileriniz temelde ticaret hukukuna tabi olup, yaşayacağınız ticari anlaşmazlıklar ve sorunlarla ilgili olarak sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz, suçlanamaz.

www.turkeyoutdoor.org

Antalya’da Kamp Yapılabilecek Bütün Yerlerin Listesi, Antalya’da Çadır Kampı Yapılabilecek Koyların Listesi ve Antalya’da Kamp, Piknik ve Doğa Gezisi Yapılabilecek Parklar Listesini görmek için Antalya Kamp Alanları Tam Liste başlıklı yazımıza bakabilirsiniz.

Antalya Kamp Haritası

Antalya Kamp Alanları yazımızda yer alan ve tanıtımını yaptığımız bütün Antalya kamp alanlarının GPS koordinatlarını Antalya Kamp alanları haritamızda bulabilirsiniz. Haritaya tıkladığınızda listede yer alan kamp alanlarının harita konumunu ve bulunduğunuz yere uzaklığını öğrenebilirsiniz.

Harita Bağlantısı: https://goo.gl/maps/qLphkH9Ks1u369oQ7

Demre Tanıtımı ve Demre Kamp Alanları

Demre, Antalya’nın turistik ilçelerinin başında gelmektedir. Akdeniz kıyısında yer alan bu güzide bölge doğal güzelliklerinin, temiz doğasının yanında tarihi güzellikler de sunmaktadır. Antalya’nın bir ilçesi olan Demre, Muğla’ya oldukça yakın bir konumda yer almaktadır. Akdeniz’e kıyısı olması sebebiyle hem güzel bir tatil hem de kamp tatili hayali kuranlar için en ideal seçim olacaktır.

Antalya’ya 130 km uzaklıktaki Demre yani Kale ilçesi adeta bir sera denizidir. İlçede göz alabildiğine hemen her yerde portakal ve limon ağaçları bulunur. Demre güneşe bakarken turuncunun, ağaçlığa bakarken yeşilin, gökyüzüne ve muhteşem denizine bakarken mavinin her tonunu görebileceğiniz bir ilçedir.

Demre Tanıtımı

Antalya Demre

Demre denilince akla Myra antik kenti, Noel Baba Kilisesi ve Roma döneminin en büyük tahıl deposu olan Andriake Limanı gelir. Demre gezinizde Noel Baba kilisesine 7 km, Myra Antik kentine 10 km, Kaş‘a 40 km mesafede ulaşabilirsiniz.

Demre’de her tarafı kaplamış seraların haricinde küçük bahçelerde çok çeşitli yöresel organik meyve ve sebzeler yetiştiriliyor. Seralarda başlıca domates yetiştiriliyor. Kültürel turlar, outdoor gezileri ve açık hava yürüyüşleri yapmak için Demre’yi ziyaret edebilirsiniz.

Myra antik kenti adeta açık hava müzesi gibidir. Antik kentte görülmesi gereken birçok yapı ve kalıntı bulunmaktadır. Myra antik kentine 5 km mesafede olan Andriake günümüzde bataklık ve kumlarla kaplıdır. Bölgede hala anıtsal çeşme ve lahitler bulunmaktadır.

Demre Kamp İmkanları

Kaş Gezi Rehberleri

Kaş Gezi Rehberi yazımızda tanıttığımız Kaş’a gittiğinizde görmek isteyeceğiniz yerlerin GPS koordinatlarını Kaş Gezi Rehberi haritamızda bulabilirsiniz.

Demre ilçesi kamp ve kampçılık tesisleriyle ön plana çıkmaktadır. Son zamanlarda Demre ücretsiz Kamp Alanları ve Kekova Kamp alanları hakkında bütün sosyal medya platformlarından yoğun paylaşımlar yapılmaktadır. Karavan kampçılarının gözde duraklarından olan Demre Kamp alanı Fiyatları alınan hizmete ve tesisin durumuna göre değişiklik göstermektedir.

Bu yazı dizimizde Demre Kamp Alanları ve Demre ücretsiz Kamp Alanları hakkında geniş bilgiler verip Demre’de kamp yapılabilecek bütün yerleri tanıttık.

Bu yazımızda aşağıdaki başlıklarda geniş bilgiler verdik.

www.turkeyoutdoor.org

Kekova Andriake Camping & Glamping Kamp Alanı

Demre Andriake Camping

Andriake Camping, Antalya ilçesinin Demre bölgesindeki Büyükkum mahallesinde hizmet vermektedir. Antalya kamp yeri denildiğinde akla ilk gelen işletmelerden olan Andriake Camping ziyaretçilerini bekliyor. Çadır kampı ve karavan kampı için sık sık tercih edilen Andriake Kamping tesisinde keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

Demre kamp yerleri arasında bulunan Andriake Kamping tesisinde çadır kampı ve karavan kampı yapabilirsiniz. Andriake Camping kamp alanı ormana zarar verilmeden ortak ve güzel bir alanda restoranı ve kamp alanı bulunmaktadır.

Andriake Camping’in orman arazisinde her türlü ağacı görebilir ve bu tertemiz havayı değerlendirebilirsiniz. Kamp alanı Likya yolu üzerindeki tarihi Andriake Limanının hemen yanında bulunuyor. Deniz ve berrak bir çayın birleştiği koyda çadır keyfinizi yerine getirebilirsiniz. Yeşil çimlerin içerisin üzerine çadırınızı kurabilirsiniz. Ayrıca Karavanınız ile gidebilirsiniz.

Antalya kamp alanları arasında popüler bir yere sahip olan Andriake Camping Akdeniz’e sıfır ve ulaşımının kolay olmasından dolayı yoğun olarak tercih edilmektedir. Demre Kekova bölgesindeki Andriake Camping kamp alanı, denizin ve şifalı suyun birleştiği denize sıfır konumda, düzlük ve ağaçlık bir alandadır. Andriake Camping çadır ve karavan kampı için de uygundur. Çocuklu aile ve evcil hayvanlar kabul edilmektedir.

Likya yolu üzerinde bulunan kamp alanının az ilerisindeki iskeleden, Kekova tekne turlarına da katılabilirsiniz.

Kampın arkasındaki şifalı su havuzlarında yüzebilir, Likya Müzesi ve Andriake Antik kentini gezebilir, kuş cennetinde fotoğraf çekebilirsiniz. Akdeniz’e sıfır keyifli bir kamp deneyimi için güzel bir seçenek olacak kamping işletmesine ailenizle veya arkadaşlarınızla gidebilirsiniz.

Demre

Kamp alanında heybetli ağaçlar ve güzel renklerde çiçekler de bulunmaktadır. Çadırınızın serin olmasını istiyorsanız ağaçların altına çadırınızı kurabilirsiniz.

Kamp alanında ücretli olarak restoran, çadır kiralama, tuvalet, duş, aydınlatma, elektrik ve internet gibi hizmetler bulunuyor.

www.turkeyoutdoor.org

Andriake Camping Kamp Olanakları

Demre Andriake Camping

Andriake Kamping İşletmesinde aşağıdaki kamp imkanlarını bulabilirsiniz:

Gölgeli ve düz alanlar, sıcak su, barbekü, elektrik, duş, tuvalet, kamp çadırı kiralama, otogar & havaLimanı servisi, bisiklet kiralama, internet, çamaşır makinesi, kütüphane ve yürüyüş parkurları müzik & kitap, Myra, St.Nicholas, zeytin ağaçları altında huzur ve Likya yolu güzergahlarına servis bulabilirsiniz.

Andriake Camping kamp alanında kablosuz Wi-Fi interneti sayesinde bu huzurlu yerde gündemden de geri kalmıyorsunuz. İstediğiniz zaman sosyal medyayı da takip edebilirsiniz.

Andriake Camping işletmesinde sadece çadır ve karavan kampı yapabilirsiniz. Bungalov ev, ahşap ev ve pansiyon gibi imkanlar BULUNMAMAKTADIR.

Andriake Camping’te Yapılabilecek Etkinlikler

  • Koya gelen tekneler ile tekne turuna katılabilirsiniz
  • Tekne turları ile Kekova turu yapılabilirsiniz.
  • Denizden çıktıktan sonra serinlemek için buz gibi akan çaya girebilirsiniz
  • Noel baba kilisesi ve 4 km mesafedeki Sura kutsal alanını ziyaret edebilirsiniz.

Andriake Camping Ulaşım:

Antalya’nın Demre ilçesindeki Andriake Kamp Alanı şehir merkezine 145 km uzaklıkta bulunuyor. Antalya–Kaş ya da Antalya–Patara otobüsleri ile buraya ulaşabilirsiniz. Demre  – Kaş yolu üzerinden bulunan işletmeye ulaşım için Demre’ye yolcu taşıyan servisleri kullanabilirsiniz.

Antalya şehir merkezine 146 kilometre uzaklıkta bulunan kamping işletmesine yapılacak yolculuk 2 saat 30 dakika sürmektedir. Sırasıyla; Göynük, Kemer, Çamyuva, Tekirova, Ulupınar, Beşikçi, Kumluca, Beykonak, Finike ve Demre güzergahları üzerinden kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz.

Andriake Kamping işletmesi konaklama ücretleri 2022

Andriake Kamping işletmesi

Aşağıdaki fiyatlar kamp alanının sitesinden alınmıştır. 2022 yılı kamp karavan ücretleri olup, enflasyona bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Accommodation Prices (Konaklama Ücretleri) 
Accommodation per person (with own tent & Caraven & Camping Car etc)150 TRY
including WC + Hot shower + WiFi + Barbeque place (Under 12 is free)150 TRY
Accommodation + Tent per person225 TRY
Electricity for caravan per day50 TRY
50-liter water per day10 TRY
Menu 
Breakfast75 TRY
Toast / Hamburger / Pancake / Chips45 TRY
Dinner – Vegeterian menu75 TRY
Dinner – Barbeque menu85 – 150 TRY
Dinner – Seefood Menu140 TRY
Cheese plate75 TRY
Fruit plate & Ice cream35 TRY
Promotion 
3-day accomodation + Nomadic Breakfast + Lunch Package + Dinner (Barbeque) + Trekking 2 part of Lycian Way with local guide + Kekova Boat TourAsk For
1st Day; Trekking the Lycian Way from Andriake – Camlik – Cagilli Beach, Kapakli – Boat House – Istlada, Simena (Kalekoy), Ucagiz than pick up by the boat to travel to the Pazken City (Kekova), stop to swim in Gokkaya Bay – Andriake Harbour. (8-9 hour)Ask For
2nd Day; Lycian Way Trekking with Local Guide (Transfer to Trysa Antique City, Pantheon Temple, Asar, Egridere, Kapakli, Apollon Temple, Andriake (7-8 hours)Ask For
3rd Day; Breakfast than check out or check in and dinner 
Rent a Bicyle (per day)Ask For
City Tour (Andriake Camping & Glamping – Andriake Lycia Museum & Bird Park – St Nicholas Church, Myra Antique City, Culuklu Beach, Tasdibi Beach, Healy Spring Water – Andriake Camping & GlampingAsk For
Boat Tour to Kekova (Pazken City)350 TRY
Lycian Way trekking with local quideAsk For
St. Nicholas Way with local quideAsk For
Travelling to the Mountainous side of the Lycia, meeting with nomadic people, visiting Green Lake and Gombe village with a private carAsk For
Transfers 
Lycian Way Transfers with a private car: 
Andriake & Demre & Myra to Alakilise (Zeytin) – 1 to 4 personAsk for
Andriake & Demre & Myra to Saint Nicholas Way – 1 to 4 personAsk for
Andriake & Demre & Myra to Trysa – 1 to 4 personAsk for
Andriake & Demre & Myra to Gelidonya Lighthouse – 1 to 4 personAsk for
Andriake & Demre & Myra to Gelidonya Kas – 1 to 4 personAsk for
Airport Transfer 
Antalya International Airport to Demre – 1 to 4 personAsk for
Dalaman International Airport to Demre – 1 to 4 personAsk for
Extra Services 
Laundry75 TRY
Rent a Refrigerator (90 Litre)75 TRY
Andriake Kamping işletmesi konaklama ücretleri 2022

Antalya Demre Andriake Camping & Glamping Kamp Alanı Diğer Bilinmesi Gerekenler: Özel işletme olduğundan ücretli ve ücretsiz hizmet ve fiyatlar değişiklik gösterebilir. Gitmeden önce mutlaka arayıp güncel fiyat ve hizmetleri sorunuz.
Antalya Andriake Camping & Glamping  Kamp Alanı Giriş Ücretli mi? : Ücretli
Antalya Andriake Camping Kamp Alanı İletişim Bilgileri: 02428713130
Demre Andriake Camping Kamp Alanı web-sosyal medya sayfaları: 

  • http://www.andriake.com
  • https://www.instagram.com/andriakekovacamping/

Antalya Andriake Camping Kamp Alanı Adresi: Gökyazı, Çayağzı Yolu, 07570 Demre/Antalya
Demre Andriake Camping Kamp Alanı Harita (GPS) Koordinatları: Andriake Camping & Glamping  (Bulunduğunuz konumdan kamp alanına ulaşmak için bağlantıyı tıklayın. Bağlantıdaki haritayı açarak kamp alanının konumunuza uzaklığını öğrenebilir ve yol tarifi alabilirsiniz)


Bu kamp alanı ve Antalya’da bulunan 180’den fazla kamp alanının detaylı tanıtımını, resimlerini ve güncel bilgilerini https://turkeyoutdoor.org/2022/08/25/antalya-kamp-alanlari-1-giris-yazisi/ yazısında bulabilirsiniz.

Antalya Kamp Haritası

Antalya Kamp Alanları yazımızda yer alan ve tanıtımını yaptığımız bütün Antalya kamp alanlarının GPS koordinatlarını Antalya Kamp alanları haritamızda bulabilirsiniz. Haritaya tıkladığınızda listede yer alan kamp alanlarının harita konumunu ve bulunduğunuz yere uzaklığını öğrenebilirsiniz.

Harita Bağlantısı: https://goo.gl/maps/qLphkH9Ks1u369oQ7

Not: Yazımızda kullanılan resimler internet üzerinden açık kaynaklardan alınmıştır.

Türkiye’nin Outdoor Sayfası

Türkiye’nin Outdoor Sayfası olarak özellikle outdoor turizminde büyük eksiklik olarak gördüğümüz illerin tek tek tanıtımı, illerde yapılabilecek outdoor aktiviteleri, outdoor ürün satan firmalar, kamp alanları, doğal güzellikler, yürüyüş rotaları gibi bütün bilgileri içeren bir yazı dizisine başladık. Bu yazı dizimizde Antalya’nın tarihi ve turistik yerlerini tanıtıyoruz. #Antalya deniz, güneş, doğa ve tarihin bütünleştiği bir şehirdir. Türkiye’nin turizm cenneti olan Antalya’nın her ilçesi başlı başına birer doğa harikasıdır.

Bulunduğunuz veya tatil amaçlı gittiğiniz ilde öncelikle yapabileceğiniz doğa aktivitelerinin, aktivite bölgelerinin, kamp alanlarının, tarihi ve turistik mekanların tam ve en geniş listelerini oluşturup okuyucumuzun kullanımına sunuyoruz.

Özellikle kampçılardoğa severler, karavancılardoğa tatilcileri, macera turizmikültür turizmi ve outdoor ekstrem sporları yapanlar için en çok aranan bilgileri derlemeye gayret gösteriyoruz. Listede gördüğünüz eksiklikleri ve eklenmesini istediğiniz bilgileri iletişim sayfamızda bulunan kanallardan bize ulaştırabilirsiniz.

ANTALYA

  • Bütün outdoor aktivitelerinde ve doğa sporlarında güvenlik öncelikle sizin sorumluluğunuzdadır. Hiçbir makale veya video, doğru pratik eğitim ve şahsî deneyimin yerini alamaz. 
  • Özellikle outdoor ekstrem sporlarda kendi kişisel güvenliğinizden öncelikli olarak siz sorumlusunuz. Her zaman kişisel güvenliğinizi, birlikte olduğunuz takımın uyum ve güvenliğini ön planda tutun.
  • Her durumda doğadan taraf olun, çevreyi temiz tutun, vahşi hayvanlara, vahşi yaşamın devam ettiği doğaya kesinlikle zarar vermeyin. 
  • Tarihi ve turistik mekanlara zarar vermeyin, çöplerinizi yanınızda götürün. Gittiğiniz yerlerde çöplerinizi bırakmayın, çöplerinizi getirdiğiniz gibi poşetler içerisinde geldiğiniz yere geri götürün veya bir çöp konteynırına atın. Kişisel çöpünüzü kamusal kullanıma açık olan doğaya terk etmeyin.
  • Türkiye’de ormanlara girişlerde sık sık yasaklar uygulanmakta ve uymayanlara idari cezalar yazılmaktadır. Teknik olarak doğada yapılan bütün outdoor aktiviteleri için önceden izin alınması gerekmektedir. Okuyucularımıza, kampçılara, doğa yürüyüşçülerine ve bütün outdoor sporlarına katılanlara tavsiyemiz aktiviteye başlamadan önce hiç olmazsa kolluk güçlerini (Polis: 155 ve Jandarma:156 numara) arayarak yapacakları doğa aktivitesi ile ilgili bilgi vermeleridir. 
  • Lütfen sadece okuduğunuz makale değil outdoor ve doğaya dair yayınlanmasını ve irdelenmesini istediğiniz her konu hakkında iletişim sayfamızdaki bağlantıları kullanarak bize yazın.
  • Outdoor aktiviteleri ve macera turizmi hakkında en son bilgileri almak için sitemizi takip ediniz. 

https://turkeyoutdoor.org/