Türkiye’nin Outdoor Sayfası

Türkiye’deki Kültür Ve Yürüyüş Yolları’nı tanıttığımız yazı dizisinde Artemea Yolu‘nu tanıtmıştık. Daha önceki yazılarımızda Artemea Yolu‘nu tanıtmış, proje koordinatörü Mete Dinç ile yaptığımız röportajı yayınlamıştık. Ayrıca detaylı bir yazı ile Artemea Yolu’nun özeliklerini tanıtmıştık.

Türkiye’nin Outdoor Sayfası olarak “Doğa Yürüyüşleri” hakkında onlarca yazımızı okuyucularımızla buluşturduk. Tema tema ayırarak doğa yürüyüşü, hiking, trekking ve diğer önemli noktalarda bilgilendirici yazılar yayınladık. Yazılarımızdan bazılarını burada hatırlatmak istiyoruz:

Doğa Yürüyüşüne HazırlıkHiking Ne Demek? Yürümenin Faydaları Nelerdir?Hiking ve Trekking Ne demek?Yürümenin Sağlığa Faydaları Nelerdir?, Doğa Yürüyüşü Kıyafetleri Hakkındaki yazı dizimiz, İlk Doğa Yürüyüşü İçin Tavsiyeler ve Yeni Başlayanlar İçin Doğa Yürüyüşü gibi yazılarımızla doğa yürüyüşleri hakkında teorik bilgiler verdik. Doğa Yürüyüşü Hakkında Her şey! başlıklı yazımızda ise doğa yürüyüşüne dair gerekli bütün bilgileri işledik.


2024 Artemea Doğa Sporları Festivali: Keşfetmeye Hazır Mısınız?

4-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Artemea Doğa Sporları Festivali için heyecanlı mısınız? Bu etkinliği kaçırmamak için aşağıdaki program ve katılım formlarını inceleyin. ️

Etkinliğe katılmak isteyen dağcılık kulüpleri, doğa yürüyüş grupları ve bireysel katılımcılar için başvuru süreci oldukça basit! İlgili formları doldurarak 0532 300 07 90 numaralı telefondan veya artemeayolu@gmail.com adresine e-posta yoluyla iletebilirsiniz.

Katılım başvuruları 15 Eylül tarihine kadar devam edecek ve 18 Eylül’de festival komitesi tarafından katılımcılar listesi yayınlanacak. Listeler yayınlandıktan sonra, katılımcılar tarafından kişi başı 250 TL olan festival ulaşım bedelini yatırmak için Gönende Belediyesi tarafından sağlanacak IBAN hesabını kullanabilirler.

Festivalle ilgili sorularınız mı var? Hemen 0532 300 07 90 numaralı telefondan bize ulaşın ve cevaplarını alın! Artemea Doğa Sporları Festivali için hazır olun, unutulmaz anılar bir adım ötenizde! ️

Her türlü sorunuz için kulübün facebook adresini kullanabilirsiniz: https://www.facebook.com/groups/577675126304256
#ArtemeaFestivali #DoğaSporları #KeşifZamanı


Bütün outdoor aktivitelerinde ve doğa sporlarında güvenlik öncelikle sizin sorumluluğunuzdadır. Hiçbir makale veya video, doğru pratik eğitim ve şahsî deneyimin yerini alamaz. Özellikle outdoor ekstrem sporlarda kendi kişisel güvenliğinizden öncelikli olarak siz sorumlusunuz. Her zaman kişisel güvenliğinizi, birlikte olduğunuz takımın uyum ve güvenliğini ön planda tutun.

Her durumda doğadan taraf olun, çevreyi temiz tutun, vahşi hayvanlara, vahşi yaşamın devam ettiği doğaya kesinlikle zarar vermeyin. Tarihi ve turistik mekanlara zarar vermeyin, çöplerinizi yanınızda götürün.

Lütfen sadece okuduğunuz makale değil outdoor ve doğaya dair yayınlanmasını ve irdelenmesini istediğiniz her konu hakkında iletişim sayfamızdaki bağlantıları kullanarak bize yazın. Outdoor aktiviteleri ve macera turizmi hakkında en son bilgileri almak için sitemizi takip ediniz. 

http://www.turkeyoutdoor.org