21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 2. Gün : Alınca – Belceğiz – Bel Köyü
21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 2. Gün : Alınca – Belceğiz – Bel Köyü
https://turkeyoutdoor.org/, Türkiye’de outdoor (açık hava etkinlikleri) hakkında bilgi sağlayan bir web sitesidir. Site, yürüyüş, kamp, bisiklet, kano, dağcılık, kaya tırmanışı, rafting, dalış, yamaç paraşütü, binicilik gibi çeşitli açık hava etkinlikleri hakkında rehberler, rotalar, haberler ve etkinlikler sunmaktadır.
Outdoor Aktiviteleri Paylaşım Merkezi
Doğaseverler, outdoor tutkunları ve macera arayışındakiler için Türkiye’nin en kapsamlı etkinlik platformu artık hizmetinizde! TurkeyOutdoor.org olarak, doğa yürüyüşü grupları, outdoor kulüpleri ve bireysel maceraperestleri bir araya getiriyoruz.
İletişim Adreslerimiz. Bu adresler üzerinden etkinlik detaylarını ve resimlerinizi bize iletebilirsiniz.
- E-posta: info@turkeyoutdoor.org
- Gmail: turkeyoutdoor.org@gmail.com
- Kulüp İletişim: turkeyoutdoorclub@gmail.com
Türkiye’nin outdoor tutkunlarını bir araya getiren platformda siz de yerinizi alın! ✨
Bu yazımız https://www.likyayolurehberi.com/ sitesinden yayıncının izniyle alınmıştır. Yazımızdaki bütün resim ve içerik https://www.likyayolurehberi.com/ sitesi kaynaklıdır.
https://www.likyayolurehberi.com/ sitesinin editörü Metin Tüzün’e teşekkür ediyoruz. Bireysel veya grup olarak Likya Yolu’nun eşsiz doğal güzelliklerini keşfetmek için ve daha fazla bilgi için https://www.likyayolurehberi.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Likya yolunda yürümek istiyorsanız, yanınıza arkadaş arıyorsanız ya da bir gruba katılmak istiyorsanız ve güncel outdoor etkinlik takvimimize göz atın.
İçindekiler
ToggleLikya Yolu Anıları: 2. Gün : Alınca – Belceğiz – Bel Köyü
2. Gün : Alınca – Belceğiz – Bel Köyü

KARAAĞAÇ KÖYÜ

ALINCA MANZARASI
Sabah 07.00 de horoz sesleriyle güne başlıyorum. Güzel bir köy kahvaltısı sonrası köy evinin bahçesinde günün ilk rehber video çekimini yapıp , Şaban’ın ailesiyle vedalaştıktan sonra Alınca istikametine doğru yola koyuluyorum. Alınca’da Likya Yoluna çıkınca bir süre kıvrılarak inen asfalt yolda ilerliyorum ve muhteşem bir Alınca manzarası beni karşılıyor.15 dk kadar fotoğraf çekimi yaptıktan sonra yol beni Boğaziçi köyüne doğru götürüyor. Hava oldukça güzel ve tarla ve deniz manzarası eşliğinde devam ediyorum.

ALINCA YOLUNDA YALNIZ EV.

ALINCA’YA BAKIŞ.
Bu noktadan sonra Likya Yolu, vadi içerisinden zorluk derecesi yüksek bir şekilde ilerliyor. Genelde tur şirketleri konuklarını riskli ve zor bir etap olduğundan dolayı işaretli Likya Yolu yerine asfalt yol üzerinden götürmektedirler. Zaten işaretli Likya Yolu patikalardan devam ettikten sonra tekrar asfalt yola çıkıyor. Sizlerde tercihe bağlı olarak, özellikle yağmurlu havalarda yolun bu kısmını asfalttan yürüyerek atlayabilirsiniz. Ben yol’un rehber kitabını ve rehber web sitesini hazırladığımdan dolayı işaretli yoldan devam ediyorum. Yol oldukça taşlık, sorunlu bir iniş bir süre devam ediyor. İşaretleri bulmak zaman zaman sorun olabiliyor. Asfalt yoldan oldukça alçalmış durumdayım. Yolun biraz ilerisi uçurum adeta. Ama fotoğraf severler için muhteşem kareler bulacağınız bir nokta.

ALINCA’DAN İNİYORUM

ALINCA’DAN DAĞ MANZARASI
İndiğim vadinin karşı yamacında toprak bir patika yoldan çıkıyorum. 2 km kadar ilerledikten sonra bir sarnıçla karşılaşıyorum. Bu noktada yol ikiye ayrılıyor. İlk alternatif Gey parkurundan ilerlemek ,diğer alternatif ise Sydma antik kenti üzerinden Bel köyüne yürümek. Daha önce yürüdüğüm Gey parkuru kıyıya yakın ilerliyor ve özellikle yağmurlu havalarda oldukça dikkatli olunması gereken bir parkur. Ama bunun yanısıra fotoğraf çekimi için oldukça güzel manzaralar sunuyor. Dağ yamaçlarından zaman zaman kayalıklardan ilerleyen parkur, Bel köyünde sydma parkuru ile birleşiyor. Gey parkurunu yürümek isteyenler, rehber kitabımızda bu parkurun geniş bilgisini bulabilirler.

MANZARAYA BAKMAYA DOYAMIYORUM

ALINCA’DAN ISSIZ KUMSAL
Daha önce konaklama bilgileri üzerine bölgede çalışmalar yaparken Gey parkurunu yürümüştük. Şimdiki yürüyüşümümde web sitesinin antik kentler sayfasında kullanmak üzere Sdyma kalıntılarını fotoğraflamak istediğimden Boğaziçi yönüne doğru rotamı belirliyorum. Tarlalar arasından yürüyorum ve bu yol beni asfalta çıkarıyor. Daha önce bahsettiğim Alınca sonrası asfalt yoldan devam etseydim geldiğim bu noktada parkur birleşecekti. Yol oldukça kısalacaktı ama bunca aldığım notlardan ve çektiğim muhteşem fotoğraflardan mahrum kalacaktım.

ARKADA YEDİBURUNLAR

BU PARKUR HİÇ BİTMESİN İSTEDİM
Halimden biraz yorulmuş olsam da memnunum. Asfalt yola alışkın olmayan ayaklarım uzun süre bu asfalt yolu takip ettikten sonra Boğaziçi köyüne ulaşıyorum. Yol üzerinde düzenli bir köy burası. Burada ufak tefek ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız bir market var. Bir süre dinlendikten sonra ve kısa bir soğuk içecek molasından sonra, marketin hemen önünde ki sponsor likya tabelasının gösterdiği yönde dere yatağına doğru ilerliyorum.

SPONSOR İŞARETLER

BOĞAZİÇİ KÖYÜNDE ÇOCUKLAR
Uzaktan market sahibi eliyle bana gideceğim istikameti gösteriyor. Sidyma yolu yürüdüğüm en güzel parkurlardan biri diyebilirim. Yol boyu çiçekler ve keçiler eşliğinde hafif bir tırmanışla ilerliyorum. Yol o kadar güzel ki bir ara video kameramı açıp çekim yapıyorum ve yolun bir kısmını yürüyerek kaydediyorum. İlkbahar aylarında parkurun bu bölümünde yürürken büyük keyif alırsınız. Bir süre sonra yol üzerinde Cemil Bey ile tanışıyorum. Kendisi Sidyma köyünde ikamet ediyor, kendisiyle sohbet ediyoruz. Sydma’ya ulaşınca evine davet ediyor. Uğrayacağımı söyleyip, yola devam ediyorum.

BOĞAZİÇİ KÖYÜNE DOĞRU

SIDYMA’YA ÇIKARKEN
Ve antik Sidyma kendinin kalıntılarına ulaşıyorum. Geniş bir alana yayılmış kalıntılar var. Lahitler ve yapılar sağlam ve tahrip olmamış olsa da, kalıntıların arasında biraz mesafe var. Fotoğraf çekimlerimi yaparken ve notlarımı alırken Cemil Bey ile tekrar karşılaşıyorum. Bana evini tekrar tarif ediyor. Ve bu civarda ki kamp kurulabilecek yerleride gösteriyor.Kalıntılar köyün hemen yanıbaşında bulunuyor. Hatta köy evlerinin temelinde ne yazık ki, antik kalıntılar kullanılmış.

ANNE KEÇİ VE YAVRUSU..

SIDYMA ÖNCESİ SON MOLA
Fotoğraf çekimi sonrası Cemil Bey’in evinin orada dinlenirken dört İngiliz turistte ufukta beliriyor. Cemil Bey’in eşi bahçeye yemekleri hazırlarken bende turistlerle sohbet ediyorum. Menüde yaprak sarma, pilav, mücver ve salata var. Buraya yolunuz düştüğünde mutlaka uğrayın derim. Turistler bana çok yorgun olduklarını Akbel’e gitmek istediklerini Cemil Bey’in araçla kendilerini götürmesini ve ne kadar ücret ödeyeceklerini soruyor. Cemil Bey’in 150 TL’lik teklifini çok bulan turistlerle Cemil Bey arasında pazarlık yapıp 70 TL ye pazarlığı bağlıyorum. Anlayacağınız İngiliz kafile ile bayağı kaynaştık. Kısa bir video çekimi sonrası herkesle vedalaşıp Bel köyüne doğru yola çıkıyorum.

SIDYMA ANTİK KENTİ KALINTILARI

SIDYMA ANTİK MEZARLAR
Köy yolundan devam edince yol ilerde sola doğru dere yatağına dönüyor. Hafif yukarı eğimli dere yatağından 1 saat kadar ilerledikten sonra dere yatağı sizi toprak yola çıkarıyor. Yol boyunca işaret problemi yaşamadım. Bir süre toprak yolda ilerledikten sonra işaretler kayboluyor, geriye dönüp dikkatlice bakınırken sol tarafta yıkılmış babaları fark ediyorum ve işaretler ormanın içinden sizi diğer bir toprak yola çıkarıyor. Yolun sonunda sponsor tabela sizi karşılıyor zaten. Parkurlar hakkında detaylı bilgileri rehber kitabımızda açıklayacağız.

İŞARET SORUNU YAŞADIĞIM BEL ÖNCESİ

SIDYMA ÇIKIŞI
Ama sorun şu ki telefon direği üzerinde ki işaretler yolun tel örgüyle çevrili tarlanın yanından gideceğini gösterse de bu dar yola girdiğimde uzun süre işarete rastlamıyorum ve yol gittikçe darlaşıyor. Tereddüt edip geri dönüp bir süre işaretin olduğu kısımda bekledim. Yoldan sormak için geçen biri olmayınca azimle o dar tel örgülü yola devam ettim ve ilk işaret 300 mt sonra karşıma çıktı. Burada 1 saate yakın zaman kaybettiğimden duyarlılık gösterip geri döndüm ve işaret olmayan yerlere benden sonra yürüyecekler için babalar yaptıktan sonra gerekli notlarımı alıp yola devam ediyorum.

BEL YOLUNDAYIM

SPONSOR TABELA
Yürüdüğüm en ilginç ve en ıssız yollardan biriydi diyebilirim. Muhtemelen bu yolu yürüyenler hep bu noktada takıldığından olsa gerek patikadan çok kimsenin geçmediği belli oluyor.Kısa bir uyarı video çekimi sonrası yosun tutmuş büyük kayaların arasından yol beni geniş bir düz ovaya çıkardı. Bir kaç heybetki ağacın bulunduğu bu düz alanda çekirge sürüsü dikkatimi çekti. Her sene tekrarlanan bir durum mu bilemiyorum ama alerjisi veya korkusu olanların bilgisi olsun diyelim.

BİRAZ AĞIR KALSADA YOL ARKADAŞIM

BEL ÖNCESİ SON PATİKALAR
İşaretleri takip ederek ağaçların yanından, çekirge sürülerinin arasından devam eden bu yol beni kaplumbağası bol bir toprak yola çıkardı. Kısa bir yürüyüşten sonra Bel köyünün ilk evlerinin arasından köye giriş yaptım. Tabelasını göreceğiniz üzere Gey parkuru ile Boğaziçi parkuru bu köyde birleşiyor. Köye ulaştığımda saat 17.30 civarındaydı. Eğer çadır kamp kurmayacaksanız köy evlerinde küçük bir ücret karşılığı kalabiliyorsunuz. Ben çadır kurmak için yer tercihimi köyün terkedilmiş okulunun bahçesi olarak belirledim.

BEL KÖYÜ GÖRÜNÜŞ

OSMAN BEY VE EŞİ FATMA HANIM
Köy okulu artık kullanılmıyormuş. Köylülerle kısa bir sohbetten sonra aldığım davet üzerine köy sakinlerinden Osman Aslan’ın evine akşam çayı için misafir oldum. Osman Bey ve eşi Fatma Hanım çok sıcakkanlı insanlar, çay yanında Fatma Ablamın börekleri akşam yemeği yerine geçti diyebilirim. Sohbet sonrası küçük oğulları Ramazan ile bir satranç maçı bile yaptık. Ramazan matematik zekası oldukça iyi bir çocuk, burada konaklayan 70-80 turistle satranç oynamış henüz mağlubiyeti yokmuş. Ramazan’a üzülerek de olsa ilk mağlubiyeti yaşatmak bana nasip oldu. Evlerinde kalmamda ısrar etseler de kibarca geri çevirdim. Soğuk olur diye battaniye ve yastık tekliflerini ise kabul ederek çadırıma gittim.

BEL KÖYÜNCE UZUN YILDIZ POZLAMAM

İLK DENEMEMDE BAŞARISIZ OLDUM
Bir süre çadırımın yanında sessizliği ve huzuru dinlerken, yıldızların çok berrak oluşu dikkatimi çekti ve gökyüzünün berraklığından dolayı hep çekmek istediğim uzun yıldız pozlaması yapmaya karar verdim. Kuzey yıldızını bularak her biri 45 dakika süren iki pozlama yaptım. Pozlamalar devam ederken, gün boyu notlarını aldığım parkur bilgilerini düzenledim. Pozlama bittiğinde fotoğraf makinamın ekranında gördüğüm, yıldız şölenini andıran fotoğrafları çekmiş olmanın mutluluğu ile huzurlu bir uykuya dalıyorum.
Likya Yolu Rehberi – Bütün Yazılarımızı Görmek İçin Tıklayınız
- Likya Yolu Hakkında Bilinmesi Gereken Her Şey: Likya Yolu Rehberi
- Likya Yolu Yürüyüş Rehberi: Trekking için Ekipman Seçimi
- Likya Yolu Hakkında Tarihi Bilgiler (1): Likya Uygarlığı Tarihi
- Likya Yolu Hakkında Tarihi Bilgiler (2): Avrupalı Seyyahların Seyahat Hazırlıkları
- Likya Yolu Hakkında Tarihi Bilgiler (3): Antik Dönemde Strabon’un Likya Coğrafyası
- Likya Yolu Hakkında Tarihi Bilgiler (4): 18. Yüzyılda Anadolu’da Arkeoloji Yağmaları
- Likya Yolu Hakkında Tarihi Bilgiler (5): Tarihte Anadolu’da Yapılan Keşif Gezileri
- Likya Yolu Hakkında Tarihi Bilgiler (6): Trysa Heroonu ve Arkeolog Otto Benndorf
Likya Yolu Trekking Rotalarını Tanımak ve Yürüyüş Anılarını Okumak İçin Tıklayınız
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 1. Gün – Ovacık, Faralya, Alınca
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 2. Gün – Alınca, Belceğiz, Bel Köyü
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 3. Gün – Bel, Gavuragili, Pydnai
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 4. Gün – Pydnai, Letoon, Xsantos
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 5. Gün – Kınık, Çavdır, Akbel
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 6. Gün – Akbel, Patara, Kalkan
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 7. Gün – Akbel, Bezirgan, Çukurbağ
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 8. Gün – Çukurbağ, Kaş
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 9. Gün – Kaş, Limanağzı, Ufakdere
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 10. Gün – Ufakdere, Kilinçli, Aperlai
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 11. Gün – Aperlai, Üçağız, Demre
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 12. Gün – Demre, Muskar, Alakilise
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 13. Gün – Alakilise, Belos, Finike
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 14. Gün – Finike, Karaoz, Gelidonya
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 15. Gün – Gelidonya Feneri, Adrasan
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 16. Gün – Adrasan, Olympos
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 17. Gün – Olympos, Yukarı Beycik
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 18. Gün – Yukarı Beycik, Gedelme
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 19. Gün – Gedelme, Göynük Kanyonu
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 20. Gün – Kanyon, Hisarcandır Köyü
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 21. Gün – Hisarcandır, Geyikbayırı
Likya Yolu Rehber Kitabı

“Likya Yolu Rehberi” kitabımız Likya Yolu etkinlikleri için bir rehber kaynak olarak hazırlanmıştır. İçeriğinde tüm yürüyüş parkur bilgileri, harita bilgileri, trekking bilgileri, Likya uygarlığına dair bilgiler ve fotoğrafların yanı sıra, yol boyunca ihtiyacınız olacak her bilgi bulunmaktadır.
Fethiye’den Antalya’ya kadar uzanan Likya Yolu, dünyanın en iyi yürüyüş rotaları listesinde ilk sıralarda yer almaktadır. Büyük kızılçam ormanları, müze ve ören yerleri, eşsiz koyları ve de Türkiye’nin en iyi manzarası seçilen Gelidonya Feneri ile Likya Yolu ziyaretçilerine eşsiz bir doğa deneyimi sunuyor.
Sayfa Sayısı : 200
Kağıt Cinsi : Amerikan Bristol Kapak – 1. Hamur Kuşe Kağıt
Boyutlar : 21 x 14,5 Yayınevi : Eğiten Kitap Yayınları
ISBN No : 3546546789
Kitap Tedarik : 0554 244 03 12 – mail@likyayolurehberi.com
İçerik : 30 Likya Parkuru – Haritalar – Likya Tarihi – Trekking Bilgileri
Kitap Gönderileri Anlaşmalı Ücretsiz Kargo ile Yapılmaktadır.
Bu yazımız https://www.likyayolurehberi.com/ sitesinden yayıncının izniyle alınmıştır. https://www.likyayolurehberi.com/ sitesinin editörü Metin Tüzün’e teşekkür ediyoruz.
Muğla’nın keşfedilmeyi bekleyen zengin kültürel ve doğal hazinelerini sizin için sıraladık. Şehrin göz kamaştıran güzelliklerini keşfetmek istiyorsanız, Muğla’da gezilecek yerler hakkında kapsamlı bilgiler içeren aşağıdaki rehberimize göz atabilirsiniz. Tarihi zenginlikleri, doğal harikaları yöresel lezzetleri ve benzersiz atmosferiyle Muğla her ziyaretçisine unutulmaz bir deneyim sunuyor. Muğla’nın eşsiz atmosferinde kaybolmak ve şehrin tarihle iç içe geçmiş dokusunu hissetmek için, siz de bu muazzam şehri keşfetmeye hazır olun.
Muğla’da Gezilecek yerleri sizin için özel olarak hazırladığımız Muğla Gezi ve Outdoor Rehberi haritalarımızda bulabilirsiniz.
- Muğla Gezi ve Outdoor Rehberi Haritası
- Muğla Merkez Gezi ve Outdoor Rehberi Haritası
- Muğla Datça Gezi ve Outdoor Rehberi Haritası
- Muğla Milas Gezi ve Outdoor Rehberi Haritası
- Muğla Dalaman Gezi ve Outdoor Rehberi Haritası
- Muğla Fethiye Gezi ve Outdoor Rehberi Haritası
- Muğla Marmaris Gezi ve Outdoor Rehberi Haritası
- Muğla Köyceğiz Gezi ve Outdoor Rehberi Haritası
- Muğla Bodrum Gezi ve Outdoor Rehberi Haritası
- Muğla Kavaklıdere Gezi ve Outdoor Rehberi Haritası
- Muğla Yatağan Gezi ve Outdoor Rehberi Haritası
- Muğla Ula Gezi ve Outdoor Rehberi Haritası
- Muğla Ortaca Gezi ve Outdoor Rehberi Haritası
Muğla’nın gezilecek bütün mekanları, outdoor olanakları, kamp karavan tesisleri hakkındaki yazılarımız aşağıdadır. Açılır pencereyi tıklayarak Muğla hakkındaki bütün yazılarımıza ulaşabilirsiniz.

Muğla Tanıtım Yazıları
- Muğla Tanıtımı ve Merak Edilenler
- Muğla İli Coğrafi Özellikleri, İklim ve Ulaşım
- Muğla’da Gezilecek Tarihi ve Turistik Yerler
- Muğla Şehir Gezisi: Tarih ve Lezzet Dolu Bir Keşif
- Muğla’nın Antik Yürüyüş Yolları
- Muğla’nın Turistik Yerleri ve Önemi
- Muğla’nın Yöresel El Sanatları
- Muğla Yöresel Lezzetleri
- Muğla’da Yapmadan Dönme
- Muğla’nın Popüler Gezi Rotaları
- Muğla Hakkında Merak Edilenler
Muğla Gezi Rehberleri
- Muğla Menteşe Merkez İlçe Tanıtımı ve Gezilecek Yerler
- Muğla Dalaman İlçesi Tanıtımı ve Gezilecek Yerler
- Muğla Datça İlçesi Tanıtımı ve Gezilecek Yerler
- Muğla Fethiye İlçesi Tanıtımı ve Gezilecek Yerler
- Muğla Kavaklıdere İlçesi Tanıtımı ve Gezilecek Yerler
- Muğla Köyceğiz İlçesi Tanıtımı ve Gezilecek Yerler
- Muğla Marmaris İlçesi Tanıtımı ve Gezilecek Yerler
- Muğla Milas İlçesi Tanıtımı ve Gezilecek Yerler
- Muğla Ortaca İlçesi Tanıtımı ve Gezilecek Yerler
- Muğla Seydikemer İlçesi Tanıtımı ve Gezilecek Yerler
- Muğla Ula İlçesi Tanıtımı ve Gezilecek Yerler
- Muğla Ula Gezi Rehberi
- Muğla Gezi Rehberi
- Muğla’da Neler Yapılır? Muğla’da Yapılabilecek En Keyifli Aktiviteler
- Muğla’da Gezilecek Tarihi Yerler Rehberi
- Muğla’da Gezilecek Tatil Beldeleri
- Muğla’da Ne Yenir? Muğla Yöresel Yemekleri
- Bodrum’da Denize Girilebilecek En İyi 50 Plaj ve Koy
- Likya Yolu Hakkında Bilinmesi Gereken Her Şey: Likya Yolu Rehberi
- Muğla Yatağan İlçesi Tanıtımı ve Gezilecek Yerler
- Muğla Bodrum İlçesi Tanıtımı ve Gezilecek Yerler
- Muğla Merkez Menteşe İlçesi Gezi Rehberi
- Muğla Bodrum İlçesi Gezi Rehberi
- Muğla Marmaris Gezi Rehberi
- Muğla Marmaris’te Yapılabilecek Macera ve Outdoor Aktiviteleri
- Muğla Fethiye Gezi Rehberi
- Muğla’nın Bisiklet ve Yürüyüş Rotaları
- Muğla Ortaca Gezi Rehberi
- Muğla Datça Gezi Rehberi
- Muğla Milas Gezi Rehberi
- Muğla Dalaman Gezi Rehberi
- Muğla Köyceğiz Gezi Rehberi
- Muğla Yatağan Gezi Rehberi
- Muğla Kavaklıdere Gezi Rehberi
Muğla Outdoor – Kamp ve Karavan Alanları Yazılarımız
- Muğla’da Ne Yapılır? Muğla Aktivite Rehberi
- Bodrum Kamp ve Karavan Alanları
- Likya Yolu Gezginler İçin Pratik Tavsiyeler
- Muğla Marmaris Kamp ve Karavan Alanları
- Muğla Köyceğiz Kamp ve Karavan Alanları
- Muğla Dalaman Kamp ve Karavan Alanları
- Muğla Fethiye Kamp ve Karavan Alanları
- Muğla Milas Kamp ve Karavan Alanları
- Muğla Datça Kamp ve Karavan Alanları
- Muğla’da Dalış Yapılacak En İyi Yerler
- Muğla Bodrum’da Macera ve Outdoor Aktiviteleri
- Muğla Marmaris’te Yapılabilecek Macera ve Outdoor Aktiviteleri
- Türkiye’de Yamaç Paraşütü Yapılan Yerler
- Yamaç Paraşütü Hakkında Merak Edilen Her Şey
TurkeyOutdoor.org: Doğayla Buluşmanın Adresi! TurkeyOutdoor.org, Türkiye’nin en heyecan verici outdoor platformu! Yürüyüş, kamp, bisiklet, kano, dağcılık, kaya tırmanışı, rafting, dalış, yamaç paraşütü, binicilik gibi birbirinden serüven dolu doğa sporları hakkında detaylı rehberler, eşsiz rotalar, güncel haberler ve unutulmaz etkinliklerle dolup taşıyor.
Türkiye’nin Doğasını Keşfedin! TurkeyOutdoor.org, Türkiye’nin dört bir yanındaki doğal güzellikleri keşfetmek isteyenleri bekliyor. Her bir etkinlik için özenle hazırlanmış bilgiler, göz alıcı rotalar, etkileyici fotoğraflar ve ilham verici videolar sizi bekliyor. Ayrıca, Türkiye’deki açık hava etkinlikleriyle ilgili en güncel haberlere ve etkinlik takvimine de göz atabilirsiniz.
Outdoor Tutkunlarına Özel Rehber!
TurkeyOutdoor.org, Türkiye’de outdoor etkinliklere ilgi duyan her seviyeden maceraperest için mükemmel bir kaynaktır. Deneyimli gezginlerden yeni başlayanlara kadar herkese hitap eden bu platform, Türkiye’deki açık hava etkinliklerine dair aradığınız her şeyi sunuyor. Doğa, kamp ve macera arayanlar için ideal bir rehber olarak öne çıkıyor. Sizi, unutulmaz bir doğa serüvenine davet ediyoruz! TurkeyOutdoor.org ile hayalinizdeki maceraya adım atın!
TurkeyOutdoor.org sizi bekliyor!
İLGİLİ YAZILAR
Tüm Kategoriler
- Adventure
- Alıntı Yazılar
- Bisiklet
- City Tours
- Dağcılık Tırmanma
- Doğa Sevgisi
- Doğa Yürüyüşleri
- Doğada Sağlık
- Ekoloji
- Ekstrem Sporlar
- Festival- Etkinlik – Yarışma
- Geçmiş Etkinlikler
- Genel
- Gezi Rehberi
- Giyim, Ekipman, Applikasyon
- Gündeme Dair
- Kampçılık
- Life Style
- Misafir Yazar
- Motor Sporları
- Motosiklet Sporları
- Nerede Hangi Etkinlik Var?
- Nerede Ne Yapılır?
- Otomobil Sporları
- Outdoor
- Outdoor Aktivistleri
- Outdoor Aktiviteleri
- Outdoor Haber
- Outdoor Sektörü
- Outdoor Ürün Firmaları
- Outdoor Yazıları
- Sizden Gelenler
- Yurtdışı Gezileri
Outdoor Haber
Türkiye'nin Outdoor ve Doğa Sporları Bülteni (12-13 Nisan Etkinlikleri)
Türkiye'de Yapılacak Outdoor Etkinlikleri, Kültür Turları ve Doğa Gezileri (9-19 Nisan)
Bolu Valiliği'nden Yeni Karar: Yedigöller'e Karavan Girişi Yasaklandı
Antalya Finike'de Trekking Esnasında Kaza Geçiren Turistler Kurtarıldı
Antalya Toros Keçisi Bisiklet Tırmanış Yarışı Ekim'de
KAMPÇILIK






Türkiye'yi Keşfet
Sorularınız ve sponsorluk için
info@turkeyoutdoor.org