21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 1. Gün : Ovacık – Faralya – Alınca
21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 1. Gün : Ovacık – Faralya – Alınca
https://turkeyoutdoor.org/, Türkiye’de outdoor (açık hava etkinlikleri) hakkında bilgi sağlayan bir web sitesidir. Site, yürüyüş, kamp, bisiklet, kano, dağcılık, kaya tırmanışı, rafting, dalış, yamaç paraşütü, binicilik gibi çeşitli açık hava etkinlikleri hakkında rehberler, rotalar, haberler ve etkinlikler sunmaktadır.
Outdoor Aktiviteleri Paylaşım Merkezi
Doğaseverler, outdoor tutkunları ve macera arayışındakiler için Türkiye’nin en kapsamlı etkinlik platformu artık hizmetinizde! TurkeyOutdoor.org olarak, doğa yürüyüşü grupları, outdoor kulüpleri ve bireysel maceraperestleri bir araya getiriyoruz.
İletişim Adreslerimiz. Bu adresler üzerinden etkinlik detaylarını ve resimlerinizi bize iletebilirsiniz.
- E-posta: info@turkeyoutdoor.org
- Gmail: turkeyoutdoor.org@gmail.com
- Kulüp İletişim: turkeyoutdoorclub@gmail.com
Türkiye’nin outdoor tutkunlarını bir araya getiren platformda siz de yerinizi alın! ✨
Bu yazımız https://www.likyayolurehberi.com/ sitesinden yayıncının izniyle alınmıştır. Yazımızdaki bütün resim ve içerik https://www.likyayolurehberi.com/ sitesi kaynaklıdır.
https://www.likyayolurehberi.com/ sitesinin editörü Metin Tüzün’e teşekkür ediyoruz. Bireysel veya grup olarak Likya Yolu’nun eşsiz doğal güzelliklerini keşfetmek için ve daha fazla bilgi için https://www.likyayolurehberi.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Likya yolunda yürümek istiyorsanız, yanınıza arkadaş arıyorsanız ya da bir gruba katılmak istiyorsanız ve güncel outdoor etkinlik takvimimize göz atın.
İçindekiler
ToggleLikya Yolu Anıları: 1. Gün : Ovacık – Faralya – Alınca
1. Gün : Ovacık – Faralya – Alınca
EVDEN ÇIKIŞ AN’IM
HEDEF FETHİYE – KAŞ
Meterolojinin hava tahminlerinden dolayı iki haftadır ertelediğim yolculuk için Ankara’dan Pazar akşamı bindiğim otobüs beni sabah 07.00 de Fethiye’ye indirdiğinde, Ovacık minibüsleri ile Likya Yolu başlangıç noktasına gitmeyi umuyordum ki, kendimi Fethiye merkezde buldum. Bu küçük aksiliğe rağmen taksiyle başlangıç noktasına geldiğimde saat 08.00’di. Kendimce yolculuk için bazı kurallar koymuştum. Likya yolunun ilk etabı olarak planladığım Fethiye-Kaş arasını 6-8 gün arasında bitirecektim ve yolun web sitesini ve rehber kitabını hazırlayacağım için asla işaretlerin beni götürdüğü parkur dışına çıkmayacaktım. Her sabah ve akşam gün içinde yaşadıklarımı www.likyayolurehberi.com sitesinde yayınlamak üzere ve bu yolu yürüyeceklere görsel kaynak olması için video ile kaydedecektim. Ve yürüyüşüm boyunca hiçbir araca binmeyecektim. Gerekli hazırlıkları yaptıktan sonra ilk video çekimimi yapıp 08.30 da yürüyüşüme başladım.
BAŞLANGIÇ NOKTASINDAYIM
LİKYA YOLU PATİKA
Yolun ilk adımları gerçekten muhteşem güzellikte, sağ tarafımda ölüdeniz manzarası eşliğinde antik yol olduğu belli olan yoldan ilerlemek gerçekten heyecan verici. Bir saat kadar yürüdükten sonra bir su kuyusunda mola veriyorum. Ve ilk turist kafilesi ile burada karşılaşıyorum. Hollandalı üç yol arkadaşı ile bir süre yolun güzelliğinden konuşuyoruz. Bir süre daha dinlendikten sonra, birkaç fotoğraf çekimi yapıp ve gerekli parkurun notlarını alarak yola devam ediyorum.
HOLLANDALI YOL ARKADAŞLARIM
DAHA ÇOK YOLUMUZ VAR
Bu noktada birkaç küçük önerim olacak, yiyecek konusunda mümkün olduğunca size ağrılık yapacak metal konservelerden ziyade daha hafif enerji verici gıda takviyeleri alın yanınıza. Zaten yol boyunca köy evlerinde gözleme türü yiyecekler yemek imkanınız olacak. Likya yolu üzerinde evi olan köylüler bazen ikram bazen de cüzi miktar karşılığında tüm yemek ihtiyacınızı karşılıyorlar zaten.Yol boyunca taşıdığınız her gram gittikçe sorun olacaktır size. Parkurun bu bölümünde Ölüdeniz’e her adımda biraz daha yüksekten bakıyorsunuz.
LİKYA YOLU’DAN ÖLÜDENİZ’E BAKIŞ
FETHİYE’YE SON BAKIŞ
Yol boyunca işaret problemi yok, her 15-20 metrede işaretler belirgin. Bir süre sonra ölüdeniz manzarası arkanızda kalacak ve düz bir parkurda çiçekler ve temiz hava eşliğinde ilerliyorsunuz. Uzaktan gelen birkaç keçi sesi hariç neredeyse tam bir sessizlik ve huzur. Bir süre toprak araç yolundan ilerliyorsunuz, köy hizmetlerinin yol genişletme çalışmaları dolayısıyla 100 mt kadar bir iş makinasıyla ilerlemek sorun olsada solumda gördüğüm su pınarını görüyorum. Pınarda suyumu tazeledikten sonra ve gerekli parkur notlarını aldıktan sonra yoluma devam ediyorum.
SPONSOR İŞARETLER
LÜKS SEVER KEÇİLER
Bir süre toprak köy yolundan ilerlediğinizde Kirme’ye varıyorsunuz. Kirme oldukça yeşil dar yolları olan bir köy. Köy içinden keyifli bir yoldan ilerledikten sonra sizi Faralya inişi diye bilinen dik patika bir iniş başlıyor. İniş sırasında batonun faydasını fazlaca göreceksiniz. Likya Yolu genelde inişli- çıkışlı bir parkur olduğundan trekking botu seçiminizi iyi yapmalısınız ve kaymaz tabanlı bir botun önemini kayalıklı dik inişlerde fark edeceksiniz. İnişlerde ayak parmaklarınızın uçlarının sıkışmaması içinde bilekten kavrayan ve kullandığınızdan bir numara büyük bot seçimi yapmanızı öneririm.
KIVRILARAK GİDEN ANTİK YOLLAR
YOL ORMANDAN DEVAM EDİYOR
Bu dik iniş sonrası Faralya’ya giriş yaptım, etrafımda pansiyon tabelaları beni karşılıyor. Biraz ilerledikten sonra cami göreceksiniz caminin karşısında ki çardakta dinlenebilirsiniz. Kelebekler Vadisine inmek isterseniz, köy içinde ki George House’un bahçesinden zorlu bir iniş sonrası ulaşabilirsiniz. Sırt çantası ile inmek oldukça zor ve risklidir. İniş parkuru işaretli olup, üç ayrı yerde halat yardımı alarak iniş yapılabiliyor. Vadiye inişe göre çıkış daha kolaydır. Daha önceki keşif gezilerimde vadiye indiğim için yola devam ediyorum. Faralya’da ki asfalt yol köy çıkışına kadar devam ediyor. Bir süre asfalttan ilerledikten sonra çok belli olmayan bir sapaktan sol tarafa, çalıların arasından yol patikaya dönüşüyor. Bu noktada işaret olmasada yapılmış baba işaretini kaçırmayın.
KABAK KOYU GÖRÜNDÜ
ARADA DİNLENMEK GEREK
Yol bir süre sonra toprak yola dönüşüyor, yol üzerinde köyle bir kadın küçük bir çardak kurmuş, meyve suyu-gözleme-su satışı yapıyor, taze portakal suyunu çardakta yudumladıktan sonra yola devam ediyorum. Toprak yoldan bir süre gittikten sonra çam ormanlarına giriyorum,bir süreden beri işaretlere rastlamayınca bir tuhaflık olduğunu düşünüp gördüğüm en son işarete geri dönüyorum ve dikkatlice bakınca etrafıma yolun sol tarafına yapılmış iki baba arasından hafif inişli dar bir patikaya saptığını farkediyorum, bu dikkatsizlik bana 45 dk kaybettirdi. Ve doğru rotaya girdikten sonra, parkurun bu bölümü ile ilgili notlarımı alıp ve kısa bir rehber video çekimi yapıyorum.
SPONSOR İŞARETLER…
FARALYA’DA TÜRK ÜÇ GEZGİN
Kabak Koyu’nu ilerden görünce yorgunluğum geçti diyebilirim. Bu bölgede tıpkı Faralya gibi pansiyonlarla dolu, bir süre yukarıdan koyu izledikten sonra yol kenarlarında ki zakkum çiçeklerinin eşliğinde hafif aşağı meyilli olarak devam ediyor. Bu noktada bir hatırlatma yapmalıyım, yol iniş sırasında biri düz diğeri sola olmak üzere çatallaşıyor. Kabak koyuna inmek için düz devam etmelisiniz.. Sola doğru yarım “U” şeklinde giden yol, alman gezginlerin Alınca’ya gitmek için açtıkları alternatif yoldur. Daha önce ki etkinliklerde kullandığım bu yol sizi dağın yamacından götürerek orman içine sokuyor ve dik bir tırmanışla devam ediyor. Kabak Koyu’na inmek için ben devam eden yolu kullanıyorum. Belirgin işaretler eşiliğinde devam eden yol kıvrıla kıvrıla zik zaklar çizerek ilerliyor. Yaklaşık 30 dk.’lık bir iniş sonrası toprak yol ile buluşuyorum. 100 mt. sonra da yol kabak koyu plajına çıkıyor.
YEŞİL VE MAVİNİN BULUŞMASI
MANZARAM HARİKA
İlk güne göre rotamın oldukça ilerisindeyim. Sabah saatlerinde kaliteli fotoğraf çekmek önümde ki yüksek tırmanışı atlatmak için yola devam etmeye karar veriyorum. Plajın sonundan yol orman içine doğru devam ediyor. Yol her geçen mt. de dikleşiyor. Kabak-Alınca arası tırmanış düşündüğümden de zor, yorgunluğumunda bunda etkisi var. Sizlere tavsiyem öğleden sonra bu yola çıkmayın, oldukça uzun ve yorucu bir etap, Su stoğum tamamen tükendi. Hava kararmaya yakın Alınca sınırlarına giriyorum, kamp yeri ararken bir keçi ağılı ile karşılaştım. Keçilere sahiplik yapan Şaban ile tanıştık. Kamp yeri konusunda Alınca’nın biraz yukarısında kalsa da beni kendi köylerine davet etti. Teşekkür edip kabul ediyorum.
YOL’UN KIVRILAN ETAPLARI
İŞARETLER HEP BENİMLE
Şaban kardeşimle pınar başına gidiyoruz önce, pınarbaşında Şaban ile uzun uzun sohbet edip dinleniyorum. Hava kararmaya yakın keçileri ağıla toplamak üzere kalkıyoruz. Bir iki saat boyunca keçi çobanlığı deneyimimden sonra Şaban ile yakında ki köylerine doğru yola çıkıyoruz. Hava biz yoldayken kararıyor. Köye ulaştığımızda yorğunluğum artık belirğin olmaya başladı. İlk gün en fazla Kabak Koyu olarak planladığım rotamda, Alınca’ya kadar ulaşmıştım. Sizlere burada tavsiyem şu ki Sabah saatleri dışında Kabak-Alınca arasında ki bu dik eğimli parkura girmeyin. Oldukça yorucu ve su sıkıntısı olan bir etap. En doğrusu bu parkura sabah saatlerinde başlamaktır.
ŞABAN KARDEŞİMLE BERABERİZ
ŞABAN’IN YATAĞINDA DİNLENİYORUM
Şaban ve ailesi bana oldukça içten davranıyorlar. Akşam yemeğimizi Şaban ile beraber yiyoruz. Biraz sohbet ettikten sonra çayımızı bahçede ki sedirde yudumluyoruz. Aslında planım bahçede kamp çadırı kurmaktı ama hafif hafif çiseleyen yağmur damlaları düşmeye başlayınca fikrimi değiştiriyorum. Avluda kısa bir çanta düzeni ve bakımı yaptıktan sonra eve geçiyorum. Bir süre gün içinde aldığım notları ve parkur bilgilerini ve Kabak – Alınca arası yol boyu aldığım notları ve GPS verilerini düzenliyorum.
KEÇİ YAVRUSU TÜM YORGUNLUĞUMU ALDI
ŞABAN’IN EVİNDE AKŞAM YEMEĞİMİZ
Likya Yolu Rehberi – Bütün Yazılarımızı Görmek İçin Tıklayınız
- Likya Yolu Hakkında Bilinmesi Gereken Her Şey: Likya Yolu Rehberi
- Likya Yolu Yürüyüş Rehberi: Trekking için Ekipman Seçimi
- Likya Yolu Hakkında Tarihi Bilgiler (1): Likya Uygarlığı Tarihi
- Likya Yolu Hakkında Tarihi Bilgiler (2): Avrupalı Seyyahların Seyahat Hazırlıkları
- Likya Yolu Hakkında Tarihi Bilgiler (3): Antik Dönemde Strabon’un Likya Coğrafyası
- Likya Yolu Hakkında Tarihi Bilgiler (4): 18. Yüzyılda Anadolu’da Arkeoloji Yağmaları
- Likya Yolu Hakkında Tarihi Bilgiler (5): Tarihte Anadolu’da Yapılan Keşif Gezileri
- Likya Yolu Hakkında Tarihi Bilgiler (6): Trysa Heroonu ve Arkeolog Otto Benndorf
Likya Yolu Trekking Rotalarını Tanımak ve Yürüyüş Anılarını Okumak İçin Tıklayınız
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 1. Gün – Ovacık, Faralya, Alınca
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 2. Gün – Alınca, Belceğiz, Bel Köyü
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 3. Gün – Bel, Gavuragili, Pydnai
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 4. Gün – Pydnai, Letoon, Xsantos
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 5. Gün – Kınık, Çavdır, Akbel
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 6. Gün – Akbel, Patara, Kalkan
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 7. Gün – Akbel, Bezirgan, Çukurbağ
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 8. Gün – Çukurbağ, Kaş
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 9. Gün – Kaş, Limanağzı, Ufakdere
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 10. Gün – Ufakdere, Kilinçli, Aperlai
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 11. Gün – Aperlai, Üçağız, Demre
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 12. Gün – Demre, Muskar, Alakilise
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 13. Gün – Alakilise, Belos, Finike
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 14. Gün – Finike, Karaoz, Gelidonya
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 15. Gün – Gelidonya Feneri, Adrasan
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 16. Gün – Adrasan, Olympos
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 17. Gün – Olympos, Yukarı Beycik
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 18. Gün – Yukarı Beycik, Gedelme
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 19. Gün – Gedelme, Göynük Kanyonu
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 20. Gün – Kanyon, Hisarcandır Köyü
- 21 Günde Likya Yolu Yürüyüşü: 21. Gün – Hisarcandır, Geyikbayırı
Şaban ve ailesinin göstermiş oldukları misafirpervelikten dolayı mahçup oldum diyebilirim. Saat bu arada 22.00 olmuş bile. Şunu belirtmeden geçemeyeceğim ki, sizlerde bu yollara çıktığınızda göreceksiniz ki, bölge insanı çok içten ve misafirperverler. Özellikle Türk turistlere karşı çok cömert ve güleryüzlüler. Dışarda yağmur başladı. Web sitesi için kullanacağım, ilk gün içinde yaşadıklarımı anlatacak rehber video çekimini yaptıktan sonra, benim için açılan yer yatağında, yağmurun sesini dinleyerek uykuya dalıyorum.
Likya Yolu Rehber Kitabı
“Likya Yolu Rehberi” kitabımız Likya Yolu etkinlikleri için bir rehber kaynak olarak hazırlanmıştır. İçeriğinde tüm yürüyüş parkur bilgileri, harita bilgileri, trekking bilgileri, Likya uygarlığına dair bilgiler ve fotoğrafların yanı sıra, yol boyunca ihtiyacınız olacak her bilgi bulunmaktadır.
Fethiye’den Antalya’ya kadar uzanan Likya Yolu, dünyanın en iyi yürüyüş rotaları listesinde ilk sıralarda yer almaktadır. Büyük kızılçam ormanları, müze ve ören yerleri, eşsiz koyları ve de Türkiye’nin en iyi manzarası seçilen Gelidonya Feneri ile Likya Yolu ziyaretçilerine eşsiz bir doğa deneyimi sunuyor.
Sayfa Sayısı : 200
Kağıt Cinsi : Amerikan Bristol Kapak – 1. Hamur Kuşe Kağıt
Boyutlar : 21 x 14,5 Yayınevi : Eğiten Kitap Yayınları
ISBN No : 3546546789
Kitap Tedarik : 0554 244 03 12 – mail@likyayolurehberi.com
İçerik : 30 Likya Parkuru – Haritalar – Likya Tarihi – Trekking Bilgileri
Kitap Gönderileri Anlaşmalı Ücretsiz Kargo ile Yapılmaktadır.
Bu yazımız https://www.likyayolurehberi.com/ sitesinden yayıncının izniyle alınmıştır. https://www.likyayolurehberi.com/ sitesinin editörü Metin Tüzün’e teşekkür ediyoruz.
Muğla’nın keşfedilmeyi bekleyen zengin kültürel ve doğal hazinelerini sizin için sıraladık. Şehrin göz kamaştıran güzelliklerini keşfetmek istiyorsanız, Muğla’da gezilecek yerler hakkında kapsamlı bilgiler içeren aşağıdaki rehberimize göz atabilirsiniz. Tarihi zenginlikleri, doğal harikaları yöresel lezzetleri ve benzersiz atmosferiyle Muğla her ziyaretçisine unutulmaz bir deneyim sunuyor. Muğla’nın eşsiz atmosferinde kaybolmak ve şehrin tarihle iç içe geçmiş dokusunu hissetmek için, siz de bu muazzam şehri keşfetmeye hazır olun.
Muğla’da Gezilecek yerleri sizin için özel olarak hazırladığımız Muğla Gezi ve Outdoor Rehberi haritalarımızda bulabilirsiniz.
- Muğla Gezi ve Outdoor Rehberi Haritası
- Muğla Merkez Gezi ve Outdoor Rehberi Haritası
- Muğla Datça Gezi ve Outdoor Rehberi Haritası
- Muğla Milas Gezi ve Outdoor Rehberi Haritası
- Muğla Dalaman Gezi ve Outdoor Rehberi Haritası
- Muğla Fethiye Gezi ve Outdoor Rehberi Haritası
- Muğla Marmaris Gezi ve Outdoor Rehberi Haritası
- Muğla Köyceğiz Gezi ve Outdoor Rehberi Haritası
- Muğla Bodrum Gezi ve Outdoor Rehberi Haritası
- Muğla Kavaklıdere Gezi ve Outdoor Rehberi Haritası
- Muğla Yatağan Gezi ve Outdoor Rehberi Haritası
- Muğla Ula Gezi ve Outdoor Rehberi Haritası
- Muğla Ortaca Gezi ve Outdoor Rehberi Haritası
Muğla’nın gezilecek bütün mekanları, outdoor olanakları, kamp karavan tesisleri hakkındaki yazılarımız aşağıdadır. Açılır pencereyi tıklayarak Muğla hakkındaki bütün yazılarımıza ulaşabilirsiniz.
Muğla Tanıtım Yazıları
- Muğla Tanıtımı ve Merak Edilenler
- Muğla İli Coğrafi Özellikleri, İklim ve Ulaşım
- Muğla’da Gezilecek Tarihi ve Turistik Yerler
- Muğla Şehir Gezisi: Tarih ve Lezzet Dolu Bir Keşif
- Muğla’nın Antik Yürüyüş Yolları
- Muğla’nın Turistik Yerleri ve Önemi
- Muğla’nın Yöresel El Sanatları
- Muğla Yöresel Lezzetleri
- Muğla’da Yapmadan Dönme
- Muğla’nın Popüler Gezi Rotaları
- Muğla Hakkında Merak Edilenler
Muğla Gezi Rehberleri
- Muğla Menteşe Merkez İlçe Tanıtımı ve Gezilecek Yerler
- Muğla Dalaman İlçesi Tanıtımı ve Gezilecek Yerler
- Muğla Datça İlçesi Tanıtımı ve Gezilecek Yerler
- Muğla Fethiye İlçesi Tanıtımı ve Gezilecek Yerler
- Muğla Kavaklıdere İlçesi Tanıtımı ve Gezilecek Yerler
- Muğla Köyceğiz İlçesi Tanıtımı ve Gezilecek Yerler
- Muğla Marmaris İlçesi Tanıtımı ve Gezilecek Yerler
- Muğla Milas İlçesi Tanıtımı ve Gezilecek Yerler
- Muğla Ortaca İlçesi Tanıtımı ve Gezilecek Yerler
- Muğla Seydikemer İlçesi Tanıtımı ve Gezilecek Yerler
- Muğla Ula İlçesi Tanıtımı ve Gezilecek Yerler
- Muğla Ula Gezi Rehberi
- Muğla Gezi Rehberi
- Muğla’da Neler Yapılır? Muğla’da Yapılabilecek En Keyifli Aktiviteler
- Muğla’da Gezilecek Tarihi Yerler Rehberi
- Muğla’da Gezilecek Tatil Beldeleri
- Muğla’da Ne Yenir? Muğla Yöresel Yemekleri
- Bodrum’da Denize Girilebilecek En İyi 50 Plaj ve Koy
- Likya Yolu Hakkında Bilinmesi Gereken Her Şey: Likya Yolu Rehberi
- Muğla Yatağan İlçesi Tanıtımı ve Gezilecek Yerler
- Muğla Bodrum İlçesi Tanıtımı ve Gezilecek Yerler
- Muğla Merkez Menteşe İlçesi Gezi Rehberi
- Muğla Bodrum İlçesi Gezi Rehberi
- Muğla Marmaris Gezi Rehberi
- Muğla Marmaris’te Yapılabilecek Macera ve Outdoor Aktiviteleri
- Muğla Fethiye Gezi Rehberi
- Muğla’nın Bisiklet ve Yürüyüş Rotaları
- Muğla Ortaca Gezi Rehberi
- Muğla Datça Gezi Rehberi
- Muğla Milas Gezi Rehberi
- Muğla Dalaman Gezi Rehberi
- Muğla Köyceğiz Gezi Rehberi
- Muğla Yatağan Gezi Rehberi
- Muğla Kavaklıdere Gezi Rehberi
Muğla Outdoor – Kamp ve Karavan Alanları Yazılarımız
- Muğla’da Ne Yapılır? Muğla Aktivite Rehberi
- Bodrum Kamp ve Karavan Alanları
- Likya Yolu Gezginler İçin Pratik Tavsiyeler
- Muğla Marmaris Kamp ve Karavan Alanları
- Muğla Köyceğiz Kamp ve Karavan Alanları
- Muğla Dalaman Kamp ve Karavan Alanları
- Muğla Fethiye Kamp ve Karavan Alanları
- Muğla Milas Kamp ve Karavan Alanları
- Muğla Datça Kamp ve Karavan Alanları
- Muğla’da Dalış Yapılacak En İyi Yerler
- Muğla Bodrum’da Macera ve Outdoor Aktiviteleri
- Muğla Marmaris’te Yapılabilecek Macera ve Outdoor Aktiviteleri
- Türkiye’de Yamaç Paraşütü Yapılan Yerler
- Yamaç Paraşütü Hakkında Merak Edilen Her Şey
TurkeyOutdoor.org: Doğayla Buluşmanın Adresi! TurkeyOutdoor.org, Türkiye’nin en heyecan verici outdoor platformu! Yürüyüş, kamp, bisiklet, kano, dağcılık, kaya tırmanışı, rafting, dalış, yamaç paraşütü, binicilik gibi birbirinden serüven dolu doğa sporları hakkında detaylı rehberler, eşsiz rotalar, güncel haberler ve unutulmaz etkinliklerle dolup taşıyor.
Türkiye’nin Doğasını Keşfedin! TurkeyOutdoor.org, Türkiye’nin dört bir yanındaki doğal güzellikleri keşfetmek isteyenleri bekliyor. Her bir etkinlik için özenle hazırlanmış bilgiler, göz alıcı rotalar, etkileyici fotoğraflar ve ilham verici videolar sizi bekliyor. Ayrıca, Türkiye’deki açık hava etkinlikleriyle ilgili en güncel haberlere ve etkinlik takvimine de göz atabilirsiniz.
Outdoor Tutkunlarına Özel Rehber!
TurkeyOutdoor.org, Türkiye’de outdoor etkinliklere ilgi duyan her seviyeden maceraperest için mükemmel bir kaynaktır. Deneyimli gezginlerden yeni başlayanlara kadar herkese hitap eden bu platform, Türkiye’deki açık hava etkinliklerine dair aradığınız her şeyi sunuyor. Doğa, kamp ve macera arayanlar için ideal bir rehber olarak öne çıkıyor. Sizi, unutulmaz bir doğa serüvenine davet ediyoruz! TurkeyOutdoor.org ile hayalinizdeki maceraya adım atın!
TurkeyOutdoor.org sizi bekliyor!
İLGİLİ YAZILAR
Tüm Kategoriler
- Adventure
- Alıntı Yazılar
- Bisiklet
- City Tours
- Dağcılık Tırmanma
- Doğa Sevgisi
- Doğa Yürüyüşleri
- Doğada Sağlık
- Ekoloji
- Ekstrem Sporlar
- Festival- Etkinlik – Yarışma
- Geçmiş Etkinlikler
- Genel
- Gezi Rehberi
- Giyim, Ekipman, Applikasyon
- Gündeme Dair
- Kampçılık
- Life Style
- Misafir Yazar
- Motor Sporları
- Motosiklet Sporları
- Nerede Hangi Etkinlik Var?
- Nerede Ne Yapılır?
- Otomobil Sporları
- Outdoor
- Outdoor Aktivistleri
- Outdoor Aktiviteleri
- Outdoor Haber
- Outdoor Sektörü
- Outdoor Ürün Firmaları
- Outdoor Yazıları
- Sizden Gelenler
- Yurtdışı Gezileri
Outdoor Haber
Antalya Finike'de Trekking Esnasında Kaza Geçiren Turistler Kurtarıldı
Antalya Toros Keçisi Bisiklet Tırmanış Yarışı Ekim'de
Türkiye’nin Outdoor Doğa Kulüplerini Tanıyalım: Antalya Toros Trekk Manavgat Doğa Yürüyüşü Grubu
Antalya Psidia Turizm Tanıtma Doğa ve Gezi Derneği - Ekim 2024 Faaliyet Programı
2024 FIM Hard Enduro Dünya Şampiyonası Antalya Kemer'de
KAMPÇILIK
Türkiye'yi Keşfet
Sorularınız ve sponsorluk için
info@turkeyoutdoor.org