ADIYAMAN GEZİ REHBERİ 5. YAZI

Türkiye’nin Outdoor Sayfası

Türkiye’nin Outdoor Sayfası olarak özellikle outdoor turizminde büyük eksiklik olarak gördüğümüz illerin tek tek tanıtımı, illerde yapılabilecek outdoor aktiviteleri, outdoor ürün satan firmalar, kamp alanları, doğal güzellikler, yürüyüş rotaları gibi bütün bilgileri içeren bir yazı dizisine başladık.

Bu yazı dizimizde bulunduğunuz veya tatil amaçlı gittiğiniz ilde öncelikle yapabileceğiniz doğa aktivitelerinin, aktivite bölgelerinin, kamp alanlarının, tarihi ve turistik mekanların tam ve en geniş listelerini oluşturup okuyucumuzun kullanımına sunuyoruz.

Özellikle yaz aylarında tatilcilerkampçılardoğa severler, karavancılar için en çok aranan bilgileri derlemeye gayret gösteriyoruz. Listede gördüğünüz eksiklikleri ve eklenmesini istediğiniz bilgileri iletişim sayfamızda bulunan kanallardan bize ulaştırabilirsiniz.

Adıyaman’da bulunan tarihi turistik ve doğal yerlerin listesi ve tanıtımı, Adıyaman mutfağını oluşturan lezzetler için aşağıdaki yazılarımıza göz atın.

Adıyaman Kamp Yerleri

Kamp yapmak istiyor ama uygun kamp yerini bulamıyor musunuz? Doğru adrestesiniz.

Google haritalar, facebook sayfaları, instagram hesapları, yazılı ve basılı materyal, PDF tanıtım dosyaları, akademik makaleler, yerli ve yabancı basın kurumları ve bütün gezi bloglarını tarayarak Türkiye’nin ücretli ve ücretsiz bütün kamp alanlarının listesini hazırladık. Aşağıdaki listeyi yıllar süren outdoor tecrübemize dayanarak kullanıcılar tarafından en çok aranan gezi terimlerini ve cevaplarını içerecek şekilde hazırladık.

Özellikle kamp alanları başta olmak üzere bütün turizm aktivitelerinde yapılan yorumların kişiye ve zamana göre değişen “normatif olmayan, göreceli” yorumlar olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

Bir kişinin çok beğendiği ve tavsiye ettiği bir turizm tesisi / doğa aktivitesinin başka bir kişi hiç beğenmeyebilir. Listemizi yaparken olabildiğince nesnel olmaya çalışsak da bazı tesisler hakkında yapılan yorumları da eklemek zorunda kaldık.

Kampçılık Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Kamp yapmadan önce, seçtiğiniz bölgenin kurallarını ve yönergelerini dikkatlice okumak önemlidir. Ayrıca, çevreye saygılı bir şekilde kamp yapmak, doğayı koruma ve gelecek nesiller için bırakma sorumluluğunu içerir.

TurkeyOutdoor Kampçılık Rehberi

Türkiye’nin outdoor ve doğa sporları platformu kampçılık rehberi tüm yazılar

Özellikle kamp alanları başta olmak üzere bütün turizm aktivitelerinde yapılan yorumların kişiye ve zamana göre değişen “normatif olmayan, göreceli” yorumlar olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bir kişinin çok beğendiği ve tavsiye ettiği bir turizm tesisi / doğa aktivitesinin başka bir kişi hiç beğenmeyebilir. Listemizi yaparken olabildiğince nesnel olmaya çalışsak da bazı tesisler hakkında yapılan yorumları da eklemek zorunda kaldık.

Kamp yapmadan, tatile gitmeden önce plan yapmanızı, kalacak yer ayarlamanızı son güne bırakmamanızı, internet yorumlarının yanıltıcı olabileceğinin aklınızda bulundurmanızı, gideceğiniz tesisin internet sitesi veya sosyal medya hesaplarından detaylı bilgi almanız gerektiğini unutmayın.

Adıyaman Kamp Alanları

Doğayla iç içe bir tatil hayali kuran vatandaşlar Adıyaman kamp yapılacak yerler araştırmalarını sıklaştırıyor. Özellikle Covid-19 nedeniyle otellerden uzak kalan tatilciler Adıyaman kamp noktalarını araştırmaya başladı. Peki, Adıyaman kamp yerleri nerede? Adıyaman kamp yeri var mı? Adıyaman kamp yapılacak yerler nereler? www.turkeyoutdoor.org tüm bu soruların yanıtını sizler için araştırdı.

Adıyaman kamp alanları listesini en geniş şekliyle yazımızda paylaşıyoruz. Adıyaman ’da aileniz ve arkadaşlarınızla beraber eğlenceli vakit geçirebileceğiniz Adıyaman ücretli kamp yerleri ve Adıyaman ücretsiz kamp yerleri listesini derledik.

Adıyaman kamp alanları arasında kendinize göre bir yer bulmanız oldukça kolay olacak. Adıyaman, yeşil doğası, tarihi ile birçok kampçının aradığını bulabileceği bir ilimizdir. Doğa ya da deniz kampı arasında seçim yapmak yerine, ikisinin bir arada olduğu kamplar yapabilirsiniz. Adıyaman ‘de birçok ücretsiz kamp alanları mevcut. Özellikle çadır kampı yapabilmeniz için pek çok alan bulunuyor. Adıyaman ’de kamp yapabileceğiniz en iyi yerleri sizler için hazırladık.

Tanıtımını yaptığımız tesis ve işletmelerle ilişkileriniz temelde ticaret hukukuna tabi olup, yaşayacağınız ticari anlaşmazlıklar ve sorunlarla ilgili olarak sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz, suçlanamaz.

Adıyaman Kamp Yerleri

Türkiye’nin Outdoor Sayfası www.turkeyoutdoor.org sitesi olarak Türkiye’deki bütün ücretli kamp alanları ve ücretsiz kamp alanları listesini sizlerle buluşturuyoruz.  Adıyaman ’da kamp yapabileceğiniz, Adıyaman ücretli kamp alanları ve Adıyaman ücretsiz kamp alanları listesini paylaşıyoruz.

Adıyaman ’da yaylaları, Milli Parkları, Tabiat Parklarını, göl kenarlarını, dere bölgelerini ve daha pek çok ormanlık alanı ziyaret ederek keyifli bir kamp deneyimleyebilirsiniz.

Adıyaman kamp alanları arasında kendinize göre bir yer bulmanız oldukça kolay olacak. Adıyaman , yeşil doğası, yaylaları, kanyonları, sebebiyle birçok kampçının aradığını bulabileceği bir ilimizdir.

Kamp alanları hakkında detaylı bilgi almak için alt kısımlarına bağlantıları ve GPS koordinatlarını da ekledik.

Adıyaman kamp yerleri ile ilgili blogumuzu sizler için derledik. Adıyaman ücretsiz kamp alanları ve Adıyaman ücretli kamp alanları olarak sıralamış olduğumuz kamp alanlarında huzurlu vakit geçirebilirsiniz. Adıyaman ’da yer alan kamp yerleri ile ilgili olarak eksik gördüğünüz kamp alanını veya kamp alanı hakkında eksik gördüğünüz imkanları yorum yazarak ya da iletişim sayfalarımız üzerinden bize iletebilirsiniz. Adıyaman ’da çadır kampı ve karavan kampı yapabileceğiniz, en güzel kamp yerlerini derledik.

Aşağıdaki Adıyaman Kamp Alanları yazımızı genel olarak internet üzerinden google haritalar, Adıyaman Turizm Bürosu, Adıyaman outdoor kulüplerinin sosyal medya hesapları, diğer harita programları ve çeşitli internet sitelerinden derlediğimiz bilgilerle oluşturduk. Listeyi alfabetik olarak yaptık. Güzellik göreceli bir kavram olduğu için yorumunu herkesin kendine bırakıyoruz. Liste ticari işletmeleri de kapsamakta olup hiçbirisine önceden kefil olmadığımızı, listenin fikir verme ve turizme katkı amacıyla yazıldığını ifade edelim.

UNESCO Dünya Mirası Listesi’ndeki önemli değerlerimizden Nemrut Dağı’na ev sahipliği yapan Adıyaman, hem tarihi hem de doğal güzellikleri ile ön plana çıkan illerimizden biri. Kommagene Krallığı’na başkentlik yapmış bu topraklar her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor.

Tarihi yapıları, şifalı suları ve lezzetli mutfağıyla dikkat çeken Adıyaman, aynı zamanda doğayla baş başa kalmak isteyenler için çok güzel kamp alanları da barındırıyor. Özellikle Kahta ilçesi ve Atatürk Barajı çevresi, Adıyaman kamp alanları listesinde öne çıkan mekanlar. Bu kesimlerde çadır ya da karavan kampı yapabileceğiniz uygun noktalar var. Şimdi Adıyaman ’da bulunan ücretli ve ücretsiz kamp alanlarına bakalım.

Yazımızın Adıyaman ’da kamp nerede yapılır, Adıyaman en iyi kamp yerleri, Adıyaman ’da kamp yapılacak parklar, Adıyaman kamp alanları gibi soruların cevaplarını bulmanıza yardımcı olmasını diliyoruz.

Adıyaman, coğrafi koşullarının da elverişli olmasından dolayı çok sayıda kamp noktası barındırmaktadır. Bu alanlardan kendinize uygun olanı tercih edebilir veya uzun bir sür bu noktaların her birinde kısa süreli kamplar yaparak eğlencenize devam edebilirsiniz.

Gölbaşı Tabiat Parkı başta olmak üzere Sugözü Mesire Alanı, Kahta, Dede Mesire Alanı, Nemrut Dağı, Alibey Dağı ve Mahmut El Ensari Türbesi güzergahı üzerinde kamp noktaları bulunmaktadır. Bu kamp noktalarının hepsinin kendisine haz özellikleri vardır. Bunların arasından kendinize uygun olanı tercih ederken yanınıza kamp malzemelerinizi eksiksiz bir şekilde almaya dikkat etmelisiniz. 

Listede yer alan kamp alanlarını harita üzerinde görmek için Adıyaman Kamp Alanları haritamızı tıklayınız.

https://goo.gl/maps/rLQAWsJGGXEXAafSA

İşte Adıyaman kamp alanları tam listesi…

1Alibey Dağı Kamp Alanı
2Arsameia Ören Yeri Kamp Alanı
3Bağlıca Mevki Kamp Alanı
4Beşpınar Mesire Alanı
5Cendere Kamping
6Damlacık Garden Kamping
7Doğanlı Tabiat Parkı
8Gazihan Dede Mesire Alanı
9Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı Kamp Alanı
10Kahta Yeni Kale Kamp Alanı
11Karadağ Kent Ormanı
12Kommagene Kamping
13Mahmut Ensari Türbe Mevki Kamp Alanı
14Nemrut Dağı Milli Parkı Kamp Alanı
15Sugözü Mesire ve Kamp Alanı
Adıyaman Kamp ve Karavan alanları tam liste

Adıyaman’da Kamp yapabileceğiniz kamp alanının listesini, tanıtımını, GPS koordinatlarını görmek için diğer sayfaya geçiniz.

Adıyaman Kamp Alanları Listesi         

1    Alibey Dağı Kamp Alanı

Alibey Dağı Kamp Yeri
  • Adıyaman Alibey Dağı Kamp Yeri Kısa Tanıtım:
  • Alibey Dağı Kamp Alanı Adıyaman Kahta yolu üzerindeki Alibey Dağı’ndadır.
  • Aşağıda tanıtımını yaptığımız Mahmut Ensari Türbe Mevki Kamp Alanı da bu bölgede bulunmaktadır.
  • Alibey Dağı Kamp Alanında herhangi bir tesis ya da işletme bulunmamaktadır.
  • Bölge güneşin doğuşunu ve batışını izlemek isteyen kamp karavancılar tarafından tercih edilmektedir.
  • Alibey Dağı Kamp Alanı civarında ağaçlık alan ve gölge bulunmadığından gün içerisinde vakit geçirmesi zordur.
  • Güneşin doğuşunu ve batışını seyretmek için en ideal noktalardandır.
  • Adıyaman Alibey Dağı Kamp Yeri Diğer Bilinmesi Gerekenler: Kamp alanı değil, tek gün veya gecelik kalmalar için uygun.
  • Adıyaman Alibey Dağı Kamp Yeri Giriş Ücretli mi?:
  • Adıyaman Alibey Dağı Kamp Yeri Adresi: 02010 Alibey/Adıyaman Merkez/Adıyaman
  • Adıyaman Alibey Dağı Kamp Yeri web-sosyal medya sayfaları:
  • Adıyaman Alibey Dağı Kamp Yeri İletişim Bilgileri:
  • Adıyaman Alibey Dağı Kamp Yeri Harita (GPS) Koordinatları: Alibey Dağı Kamp Yeri (Bulunduğunuz konumdan kamp alanına ulaşmak için bağlantıyı tıklayın. Bağlantıdaki haritayı açarak kamp alanının konumunuza uzaklığını öğrenebilir ve yol tarifi alabilirsiniz.)

Adıyaman Kamp Alanları Listesi         

2    Arsameia Ören Yeri Kamp Alanı

Arsemia 5 - Arsemia Antik Kenti, Kahta Resmi - Tripadvisor
Arsemeia Ören Yeri Kamp Alanı
  • Adıyaman Arsameia Ören Yeri Kısa Tanıtım:
  • Arsemeia Ören Yeri Kamp Alanı Nemrut Dağı Milli Parkı sınırları içerisinde bulunan tarihi Arsemeia Ören Yeri‘nin içerisindedir.
  • Ruhsatlı kamp tesisi değildir.
  • Tarihin eşliğinde kamp yapmak isteyenler ve Nemrut Dağı’nda güneşin doğuşunu ve batışını izlemek isteyenlerin tercih ettiği kamp alanıdır.
  • Adıyaman Arsameia Ören Yeri Diğer Bilinmesi Gerekenler: Ruhsatlı kamp tesisi değil, doğal alan, ören yeridir.
  • Adıyaman Arsameia Ören Yeri Giriş Ücretli mi?:
  • Adıyaman Arsameia Ören Yeri Adresi: 02400 Kocahisar/Kâhta/Adıyaman
  • Adıyaman Arsameia Ören Yeri web-sosyal medya sayfaları:
  • Adıyaman Arsameia Ören Yeri İletişim Bilgileri:
  • Adıyaman Arsameia Ören Yeri Harita (GPS) Koordinatları: Arsameia Ören Yeri (Bulunduğunuz konumdan kamp alanına ulaşmak için bağlantıyı tıklayın. Bağlantıdaki haritayı açarak kamp alanının konumunuza uzaklığını öğrenebilir ve yol tarifi alabilirsiniz.)

Adıyaman Kamp Alanları Listesi         

3    Adıyaman Bağlıca Kamp Alanı

Adıyaman Bağlıca Kamp Yeri
  • Adıyaman Bağlıca Kamp Yeri Kısa Tanıtım:
  • Adıyaman Bağlıca Kamp Yeri Adıyaman ile Çelikhan İlçesi arasında kamp severlerin tercih edebileceği bir bölgedir.
  • Ruhsatlı kamp tesisi değildir.
  • Tarihin ve doğanın eşliğinde huzur içinde kamp yapmak isteyenlerin isteyenlerin tercih ettiği kamp alanıdır.
  • Adıyaman Bağlıca Kamp Yeri Diğer Bilinmesi Gerekenler: Ruhsatlı kamp tesisi değildir. Doğa kampı için tercih edilebilir.
  • Adıyaman Bağlıca Kamp Yeri Giriş Ücretli mi?:
  • Adıyaman Bağlıca Kamp Yeri Adresi: Bağlıca Adıyaman Merkez/Adıyaman
  • Adıyaman Bağlıca Kamp Yeri web-sosyal medya sayfaları:
  • Adıyaman Bağlıca Kamp Yeri İletişim Bilgileri:
  • Adıyaman Bağlıca Kamp Yeri Harita (GPS) Koordinatları: Adıyaman Bağlıca Kamp Yeri (Bulunduğunuz konumdan kamp alanına ulaşmak için bağlantıyı tıklayın. Bağlantıdaki haritayı açarak kamp alanının konumunuza uzaklığını öğrenebilir ve yol tarifi alabilirsiniz.)

Adıyaman Kamp Alanları Listesi         

4    Beşpınar Mesire Alanı Kamp Alanı

Adıyaman Beşpınar Mesire alanına girişler ücretsiz oldu
Beşpınar Kamp ve Mesire Alanı
  • Adıyaman Beşpınar Mesire Alanı Kısa Tanıtım:
  • Adıyaman Diyarbakır yolu üzerinde bulunan Beşpınar vadisi Adıyamanlıların özellikle hafta sonu yoğun olarak rekreason ve mesire alanıdır.
  • 1.300m dönümlük bir alan üzerine inşa edilerek, Adıyamanlıların hafta sonları aileleri ile birlikte stres atmasını sağlayacak Beşpınar piknik ve mesire alanına girişler ücretsizdir.
  • Kamp ve piknik yapmak için gözde adreslerden biri olan Beşpınar Piknik ve Mesire alanında temel ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz küçük dükkanlar bulunmaktadır.
  • Adıyaman Beşpınar Mesire Alanı Diğer Bilinmesi Gerekenler: Kamp tesisi değil, mesire yeridir. Kamp çadırı ve karavan ile konaklanabilir.
  • Adıyaman Beşpınar Mesire Alanı Giriş Ücretli mi?: Değil ama fiş karşılığı ücret talep edilebilir.
  • Adıyaman Beşpınar Mesire Alanı Adresi: 02000 Ziyaretpayamlı/Adıyaman Merkez/Adıyaman
  • Adıyaman Beşpınar Mesire Alanı web-sosyal medya sayfaları:
  • Adıyaman Beşpınar Mesire Alanı İletişim Bilgileri:
  • Adıyaman Beşpınar Mesire Alanı Harita (GPS) Koordinatları: Beşpınar Mesire Alanı (Bulunduğunuz konumdan kamp alanına ulaşmak için bağlantıyı tıklayın. Bağlantıdaki haritayı açarak kamp alanının konumunuza uzaklığını öğrenebilir ve yol tarifi alabilirsiniz.)

Adıyaman Kamp Alanları Listesi         

5    Cendere Kamping Kamp Alanı

Isparta Kamp Alanları | Isparta'da Kamp Yapılacak En İyi 15 Yer! -  Biletbayi Blog
Cendere Kamping
  • Adıyaman Cendere Kamping Kısa Tanıtım:
  • Cendere Kamping kamp tesisi Adıyaman Kahta ile Sincik ilçeleri arasında bulunan Cendere Çayı’nın üzerine Roma döneminde inşa edilmiş tarihi köprünün hemen yanı başındadır.
  • Cendere Kamping, Kâhta ilçe merkezine 24, Adıyaman şehir merkezine ise 44 km mesafededir.
  • Tesiste hem çadır, em karavan hem de konaklama hizmeti alabilirsiniz.
  • Yemyeşil bahçe içerisinde ve akarsuyun kenarında huzur içinde kamp yapabilirsiniz.
  • Tesiste dilerseniz yemek yiyebilir, dilerseniz kendiniz pişirebilirsiniz.
  • Alanda WC, duş, elektrik, çeşme, bahçe ve dinlenme alanı, restoran gibi hizmetler bulunuyor.
  • Cendere Çayı’nda akıntının durumuna göre yüzebilirsiniz.
  • Adıyaman Cendere Kamping Diğer Bilinmesi Gerekenler: Bölgedeki en çok tercih edilen kamp tesislerinden birisidir.
  • Adıyaman Cendere Kamping Giriş Ücretli mi?: ÜCRETLİ
  • Adıyaman Cendere Kamping Adresi: 02400 Burmapınar/Kâhta/Adıyaman
  • Adıyaman Cendere Kamping web-sosyal medya sayfaları:
  • Adıyaman Cendere Kamping İletişim Bilgileri: +905317111773
  • Adıyaman Cendere Kamping Harita (GPS) Koordinatları: Cendere Kamping (Bulunduğunuz konumdan kamp alanına ulaşmak için bağlantıyı tıklayın. Bağlantıdaki haritayı açarak kamp alanının konumunuza uzaklığını öğrenebilir ve yol tarifi alabilirsiniz.)

Adıyaman Kamp Alanları Listesi         

6    Damlacık Garden Kamping Kamp Alanı

Damlacık Garden Kamping (Kahta,Adana) - Geziyoo.co
Damlacık Garden Kamping
  • Adıyaman Damlacık Garden Kamping Kısa Tanıtım:
  • Adıyaman’ın Kahta ilçesine bağlı Damlacık Köyü içerisinde yer almaktadır.
  • Kahta ilçesinden ve yakın bölgelerden yoğun olarak ziyaretçi ağırlayan tesis içerisinde çadıır kampı ve karavan kampı yapılabilir.
  • Nemrut Dağı’na 15 km mesafede bulunan Damlacık köyündedir.
  • Nemrut Dağı’na olan yakınlığı nedeniyle, Nemrut’u ziyaret etmek isteyip de bölgede konaklama düşünenler için ideal bir çadır ve karavan alanıdır.
  • Güneşin hem batışını hem doğuşunu izlemek için en yakın kamp yeri.
  • Damlacık kamp alanında yeşil bir bahçe içerisinde kamp çadırı kurabilir, karavanınızı atabilir ya da oda kiralayarak konaklayabilirsiniz.
  • Tarihin eşliğinde kamp yapmak isteyenler ve Nemrut Dağı’nda güneşin doğuşunu ve batışını izlemek isteyenlerin tercih ettiği kamp alanıdır.
  • Tesiste WC, elektrik, duş, havuz, restoran, ortak kullanımlı mutfak alanı, bahçe ve dinlenme alanı, ateş ve mangal yakılabilir alan, ücretsiz şarj istasyonu, çadır ve karavan alanı ve otopark gibi hizmetler gibi imkanlar bulunmakta.
  • Adıyaman Damlacık Garden Kamping Diğer Bilinmesi Gerekenler: Nemrut Dağı’nda güneşin doğuşunu izlemek istiyorsanız, bölgeye en yakın kamp ve konaklama tesisi.
  • Adıyaman Damlacık Garden Kamping Giriş Ücretli mi?: ÜCRETLİ
  • Adıyaman Damlacık Garden Kamping Adresi: Sincik Damlacık Yolu, 02400 Damlacık/Kâhta/Adıyaman
  • Adıyaman Damlacık Garden Kamping web-sosyal medya sayfaları:
  • Adıyaman Damlacık Garden Kamping İletişim Bilgileri: 04167259726 – 0543 845 77 30
  • Adıyaman Damlacık Garden Kamping Harita (GPS) Koordinatları: Damlacık Garden Kamping (Bulunduğunuz konumdan kamp alanına ulaşmak için bağlantıyı tıklayın. Bağlantıdaki haritayı açarak kamp alanının konumunuza uzaklığını öğrenebilir ve yol tarifi alabilirsiniz.)

Adıyaman Kamp Alanları Listesi         

7    Doğanlı Tabiat Parkı Kamp Alanı

Doğanlı Çınarı Tabiat Anıtı ve Adıyaman'da gezilecek yerler.
Doğanlı Çınarı Tabiat Anıtı
  • Adıyaman Doğanlı Tabiat Parkı Kısa Tanıtım:
  • Ruhsatlı kamp tesisi değildir. Tabiat parkıdır.
  • Tarihin ve doğanın eşliğinde huzur içinde kamp yapmak isteyenlerin isteyenlerin tercih ettiği kamp alanıdır.
  • Parka çok yakın yerde Doğanlı Çınarı Tabiat Anıtı anıt ağaç bulunur. Anıt ağacın 550 yaşında olduğu sanılıyor.
  • Anıt çınar, Adıyaman-Çelikhan kara yolu üzerinde olup, Adıyaman il merkezine 40 km uzaklıktadır.
  • Ağacın uzunluğu 40 metre, çapı 3.82 metre ve kapladığı alan 12 metre karedir. Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından 2006 yılında Anıt Ağaç olarak tescil edilmiştir.
  • Özellikle ilkbahar ve yaz aylarında, yöre halkı piknik yapmak için burayı ziyaret ederler.
  • Adıyaman Doğanlı Tabiat Parkı Diğer Bilinmesi Gerekenler: Kamp tesisi değil, kamp çadırı kurulabilecek mekandır.
  • Adıyaman Doğanlı Tabiat Parkı Giriş Ücretli mi?:
  • Adıyaman Doğanlı Tabiat Parkı Adresi: Adıyaman Çelikhan Yolu, 02000 Doğanlı/Adıyaman Merkez/Adıyaman
  • Adıyaman Doğanlı Tabiat Parkı web-sosyal medya sayfaları:
  • Adıyaman Doğanlı Tabiat Parkı İletişim Bilgileri:
  • Adıyaman Doğanlı Tabiat Parkı Harita (GPS) Koordinatları: Doğanlı Tabiat Parkı (Bulunduğunuz konumdan kamp alanına ulaşmak için bağlantıyı tıklayın. Bağlantıdaki haritayı açarak kamp alanının konumunuza uzaklığını öğrenebilir ve yol tarifi alabilirsiniz.)

Adıyaman Kamp Alanları Listesi         

8    Gazihan Dede Mesire ve Kamp Alanı

Gazihan Dede Mesire Alanı
Gazihan Dede Mesire Ve Kamp Alanı
  • Adıyaman Gazihan Dede Mesire ve Kamp Alanı Kısa Tanıtım:
  • Gazihan Dede Mesire Ve Kamp Alanı Adıyaman merkeze 20 km uzaklıkta Atatürk Barajı kenarında ağaçlık bir mesire alanıdır.
  • Gazihan Dede Mesire ve Kamp Alanı, yaz aylarında yöre insanının hafta sonlarında gelip piknik yaptığı yerlerden biridir.
  • Çadır kampı, piknik ve karavan kampı yapılabilir.
  • Mesire alanı geniş bir arazi üzerinde, çam ağaçlarının arasında ve Atatürk Barajının kenarında yer alıyor.
  • Suyun kenarında doğa yürüyüşü, huzur içinde kamp yapmak için ideal yerlerden biridir.
  • Mesire alanında mangal yakıp piknik yapılabiliyor. Piknik için masalar mevcut. Aynı zamanda etrafta yürüyüş yapabileceğiniz patika yollar da bulunmaktadır.
  • Tuvalet ve su bulunup, duş, restoran, market ve elektrik imkanları bulunmamaktadır.  
  • Etrafında sosyal tesisler veya herhangi bir yerleşim bulunmuyor. Bu sebeple olabilecek tüm ihtiyaçlarınızı yanınıza almanız gerekiyor.
  • Gazihan Dede mesire alanına araçla girişte küçük bir ücret talep ediliyor, yaya girişi ve kamp ücreti talep edilmemektedir.
  • Bu kamp alanında gün batımı görüntüsü de görülmeye değer güzelliğe sahiptir.
  • Hafta sonları aşırı kalabalık olabilir.
  • Çadır kampı düşünenlere de önerebileceğiniz bu alan, yeterli gölge alana ve gün batımını görecek iyi çadır noktalarına sahip.
  • Ancak temel ihtiyaçlarınızı gelmeden önce karşılamalısınız.
  • Adıyaman Gazihan Dede Mesire ve Kamp Alanı Diğer Bilinmesi Gerekenler: Ruhsatlı kamp alanı olmadığından ve tesisler bulunmadığından tedarikli gidiniz.
  • Adıyaman Gazihan Dede Kamp Alanı Giriş Ücretli mi?: CÜZİ GİRİŞ ÜCRETİ
  • Adıyaman Gazihan Dede Kamp Alanı Adresi: Unnamed Rd, Yazlık, 02000 Adıyaman Merkez/Adıyaman
  • Adıyaman Gazihan Dede Kamp Alanı web-sosyal medya sayfaları:
  • Adıyaman Gazihan Dede Kamp Alanı İletişim Bilgileri:
  • Adıyaman Gazihan Dede Kamp Alanı Harita (GPS) Koordinatları: Gazihan Dede Mesire ve Kamp Alanı (Bulunduğunuz konumdan kamp alanına ulaşmak için bağlantıyı tıklayın. Bağlantıdaki haritayı açarak kamp alanının konumunuza uzaklığını öğrenebilir ve yol tarifi alabilirsiniz.)

Adıyaman Kamp Alanları Listesi         

9    Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı Kamp Alanı

Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı'nda sonbahar güzelliği
Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı Kamp Alanı
  • Adıyaman Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı Kamp Alanı Kısa Tanıtım:
  • Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı Adıyaman şehir merkezine 65, havalimanına ise 87 km uzaklıkta bulunuyor.
  • Adıyaman ’ın Gölbaşı ilçesinde yer alan söz konusu park İnekli ve Azaplı göllerin içerisine alan muhteşem bir alandır.
  • Adıyaman ’ın Gölbaşı ilçesinde, ilçe merkezine 1 km mesafede bulunan Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı, doğayla baş başa kalıp manzaranın ve tertemiz havanın tadını çıkarabileceğiniz, ailenizle piknik yapıp güzel bir gün geçirebileceğiniz, yürüyüş ve kamp aktiviteleri yapabileceğiniz bölgenin en popüler ve en güzel yerlerinden biridir.
  • Tabiat parkı oldukça geniş bir alana sahip içinde birçok ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz imkanları bulunmaktadır.
  • Tuvalet, çeşme, piknik masaları, mescit, otopark, çocuk oyun alanları, büfe, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği için restoran mevcuttur.
  • Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı, çevresi doğası ve gölle bütünleşen manzarası görülmeye değerdir.
  • Alana geldiğinizde dilerseniz yiyecek içecek ihtiyaçlarınızı alıp mangal yapabilirsiniz.
  • Kamp alanı hem çadır hem de karavan kampı için uygundur. Doğada kamp yapmak isteyen tabiat parkı yemyeşil bir alana sahiptir. Yeterli ve gölgelik bir çok alan bulunmaktadır.
  • Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı Kamp Alanı Adıyaman Gölbaşında yer alan ücretli kamp alanlarından birisidir.
  • Ailenizle birlikte güven içinde piknik, doğa yürüyüşleri ve çadır kampı etkinlikleri düzenleyebilirsiniz.
  • Adıyaman ’ın Gölbaşı ilçe sınırlarında yer alan tabiat parkı, İnekli ile Azaplı göllerini de kapsamaktadır.
  • Bölgedeki ağaçların ortasında geniş bir gölet de var fakat göl yüzmeye çok elverişli değil. Daha çok yürüyüş ve piknik yapmak için tercih edilen bir mekan.
  • Tesislerde düğün salonu bulunduğundan kamp çadırınızı tesislerden uzak noktalara kurmanız tavsiye olunur.
  • Doğanın tüm güzelliğini ayrı ayrı tonlarda görebileceğiniz Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı için tam bir doğa harikası yer diyebiliriz.
  • Adıyaman Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı Kamp Alanı Diğer Bilinmesi Gerekenler: Gölün suyu yüzmek için uygun değildir.
  • Adıyaman Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı Kamp Alanı Giriş Ücretli mi?:
  • Adıyaman Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı Kamp Alanı Adresi: Yavuz Selim, 02500 Gölbaşı/Adıyaman
  • Adıyaman Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı Kamp Alanı web-sosyal medya sayfaları:
  • Adıyaman Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı Kamp Alanı İletişim Bilgileri:
  • Adıyaman Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı Kamp Alanı Harita (GPS) Koordinatları: Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı Kamp Alanı (Bulunduğunuz konumdan kamp alanına ulaşmak için bağlantıyı tıklayın. Bağlantıdaki haritayı açarak kamp alanının konumunuza uzaklığını öğrenebilir ve yol tarifi alabilirsiniz.)

Adıyaman Kamp Alanları Listesi         

10    Kahta Yeni Kale Kamp Alanı

Kahta yeni kalede 3. etap restorasyon başlıyor - Adıyaman Haberleri
Kahta Yeni Kale Kamp Alanı
  • Adıyaman Kahta Yeni Kale Kamp Alanı Kısa Tanıtım:
  • Nemrut Dağı Tabiat parkı içerisinde yer alan ören yerlerinden birisidir.
  • Kamp alanı ya da tesis değil, günübirlik çadır kurulabilecek tarihi mekandır.
  • Nemrut dönüşü Kahta yolundan 1 km saparak ulaşım sağlanıyor.
  • Yalnız kale tadilat nedeniyle kapalı. Sadece dışarıdan inceleme fırsatı bulabiliyorsunuz. Dağ kütlesinin zirvesinde kayaçların içine işlenmiş bir yapı.
  • Nemrut dağı ziyareti ile aynı gün görülebilir. Hemen yanında ufak bir yerel restoran da var.
  • Özellikle doğal kamp alanlarını tercih edenler için kaçırılmaması gereken bir noktadır.
  • Doğa yürüyüşü, aile için kamp alanı olarak tercih edilebilir.
  • Tam bir kültürel kamp alanıdır. 4000 yıllık tarihin içinde yaşadığınızı hissedebilirsiniz.
  • Adıyaman Kahta Yeni Kale Kamp Alanı Diğer Bilinmesi Gerekenler: Tesis olmadığı için tedarikli olmalısınız. Ayrıca yetkili makamlarla iletişim halinde olmanız faydanıza olabilir.
  • Adıyaman Kahta Yeni Kale Kamp Alanı Giriş Ücretli mi?:
  • Adıyaman Kahta Yeni Kale Kamp Alanı Adresi: 02402 Eski Kahta/Kâhta/Adıyaman
  • Adıyaman Kahta Yeni Kale Kamp Alanı web-sosyal medya sayfaları:
  • Adıyaman Kahta Yeni Kale Kamp Alanı İletişim Bilgileri:
  • Adıyaman Kahta Yeni Kale Kamp Alanı Harita (GPS) Koordinatları: Kahta Yeni Kale Kamp Alanı (Bulunduğunuz konumdan kamp alanına ulaşmak için bağlantıyı tıklayın. Bağlantıdaki haritayı açarak kamp alanının konumunuza uzaklığını öğrenebilir ve yol tarifi alabilirsiniz.)

Adıyaman Kamp Alanları Listesi         

11    Karadağ Kent Ormanı Kamp Alanı

Karadağ Kent Ormanı - Şehirde Sen
Karadağ Kent Ormanı
  • Adıyaman Karadağ Kent Ormanı Kısa Tanıtım:
  • Adıyaman’ın 2 kilometre kuzeyinde yer alan Karadağ Çamlık Ormanı, Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından günübirlik mesire ve piknik alanı olarak düzenlenmiştir.
  • Karadağ Çamlık Ormanı olarak da bilinen Karadağ Kent Ormanı, Adıyaman şehir merkezinin 2 kilometre kadar kuzeyinde yer alıyor.
  • Yüksek bir tepede konumlanmış olan kent ormanı, Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından günübirlik mesire ve piknik alanı olarak düzenlenmiştir.
  • Alan içerisinde, kamelya ve bank gibi oturma grupları, piknik masaları, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları ve bisiklet parkurları yer almaktadır.
  • Genellikle çocuklu aileler tarafından, hafta sonu etkinlikleri için tercih edilen Karadağ Kent Ormanı, doğayla iç içe olmayı sevenler için oldukça ideal!
  • 57 hektarlık geniş bir alana yayılan Karadağ Kent Ormanı içerisinde ayrıca bir manzara/seyir terası bulunuyor.
  • Zira orman, Atatürk Barajı’nı hakim bir noktadan görebiliyor. 
  • Bölgede çadır kampı ve karavan kampı yapılabilir.
  • Şehrin hemen yanında ormanlık ve yüksek bir alandır.
  • Adıyaman Karadağ Kent Ormanı Diğer Bilinmesi Gerekenler: Kamp tesisi değil, kent ormanıdır. İhtiyaçlarınızı kendiniz önceden karşılamalısınız.
  • Adıyaman Karadağ Kent Ormanı Giriş Ücretli mi?:
  • Adıyaman Karadağ Kent Ormanı Adresi: Cumhuriyet, 02290 Adıyaman Merkez/Adıyaman
  • Adıyaman Karadağ Kent Ormanı web-sosyal medya sayfaları:
  • Adıyaman Karadağ Kent Ormanı İletişim Bilgileri:
  • Adıyaman Karadağ Kent Ormanı Harita (GPS) Koordinatları: Karadağ Kent Ormanı (Bulunduğunuz konumdan kamp alanına ulaşmak için bağlantıyı tıklayın. Bağlantıdaki haritayı açarak kamp alanının konumunuza uzaklığını öğrenebilir ve yol tarifi alabilirsiniz.)

Adıyaman Kamp Alanları Listesi         

12    Kommagene Kamping Kamp Alanı

Kommagene Camping
Kommagene Kamping
  • Adıyaman Kommagene Kamping Kısa Tanıtım:
  • Adıyaman ’ın Kâhta ilçesinde yer alan Kommagene Otel ve Kamping bir aile işletmesi olarak hem otel hem de karavan ve çadır konaklama hizmeti sunmaktadır.
  • Özellikle Nemrut Dağı’na çıkmak için bölgeye gelen misafirlerin konakladıkları bir aile işletmesidir.
  • Kommagene Kamping Adıyaman Kahta’da yer alan ücretli kamp alanlarından birisidir.
  • Otel olarak hizmet veren tesiste çadır ve karavan kampı da yapılabiliyor. Geniş bir bahçesi bulunan mekanda WC, duş, Wi-Fi, elektrik, restoran gibi hizmetlerin hepsi var.
  • Klima, otopark, internet, restoran, kafe, ek yatak, televizyon, tuvalet, duş, sıcak su, su ve komodin gibi imkanlar bulunmaktadır.
  • Karavan ve çadır kiralaması bulunmamaktadır. Sadece oda hizmeti verilmektedir.
  • Konaklama yapacak konuklar kamp süresi boyunca WC, duş, Wi-Fi, elektrik gibi olanaklardan yararlanabiliyor. Ayrıca yeme içme ihtiyaçlarınız için tesisin kendine ait bir restoran yeri bulunmaktadır.
  • İlçede bu türde alternatif konaklama hizmeti sunan tek işletme olan Kommagene, özellikle Nemrut’a gelenlerin konaklama yaptığı yerlerden biridir.
  • Tesis, araçlı misafirleri için otopark alanına sahiptir.
  • Çadır kampı ve karavan kampı yapacakların, kendi ekipmanları ve karavanı ile gitmesi gerekmektedir.
  • Adıyaman Kommagene Kamping Diğer Bilinmesi Gerekenler: Kahta ilçe merkezinde bulunan tesis genellikle yaz aylarında epey yoğun oluyor. Önceden rezervasyon yaptırmanız gerekebilir.
  • Adıyaman Kommagene Kamping Giriş Ücretli mi?: ÜCRETLİ
  • Adıyaman Kommagene Kamping Adresi: Yavuz Selim, Mustafa Kemal Cd. No:3, 02400 Kâhta/Adıyaman
  • Adıyaman Kommagene Kamping web-sosyal medya sayfaları:
  • Adıyaman Kommagene Kamping İletişim Bilgileri: 0532 200 38 56 – 04167259726
  • Adıyaman Kommagene Kamping Harita (GPS) Koordinatları: Kommagene Kamping (Bulunduğunuz konumdan kamp alanına ulaşmak için bağlantıyı tıklayın. Bağlantıdaki haritayı açarak kamp alanının konumunuza uzaklığını öğrenebilir ve yol tarifi alabilirsiniz.)

Adıyaman Kamp Alanları Listesi         

13    Mahmut Ensari Türbe Mevki Kamp Alanı

Mahmut Ensari Türbe Mevki Kamp Alanı
  • Adıyaman Mahmut Ensari Türbe Mevki Kamp Alanı Kısa Tanıtım:
  • Mahmut Ensari Türbesi Adıyaman’a 11 km mesafede bölgeye hakim bir tepe üzerindedir.
  • Alidag Mahmut Ensari mesire alanı tamamı çam ormanı merkeze 6-7km uzaklıkta üst tarafı göründüğünde çok daha geniş ferah olan, fırın, market, WC bulunana bir alandır.
  • Burası Alidağ Mesire Yeri olarak da bilinmektedir.
  • Türbenin yakınında Abuzer Gaffari türbesi bulunmaktadır.
  • Türbenin olduğu yer geniş bir alan üzerinde tepe bir noktada bulunmaktadır.
  • Türbeye giden yol üzerinde geniş bir mesire alanı ve yamaç paraşütü yapılabilen noktalar bulunuyor.
  • Tarihte önemli birkaç âlimin türbelerine ev sahipliği yapan Adıyaman, inanç turizmi bakımından yerli turistin sıklıkla ziyaret ettiğin bir yerdir.
  • Ağaçlık alanların da olduğu bölgede çadırınızı kurabilir ve güvenle konaklayabilirsiniz.
  • Mahmut Ensari Türbesi de bu gibi ziyaret edilen yerlerden biridir.
  • Türbenin olduğu noktada WC ve çeşme yeri bulunmaktadır. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.
  • Piknik alanı kalabalık olabilir, alan geniş olduğu için istediğiniz yere kamp atabilirsiniz.
  • Adıyaman Mahmut Ensari Türbe Mevki Kamp Alanı Diğer Bilinmesi Gerekenler: Kamp işletmesi değildir. Kamp için hazırlıklı gitmenizde fayda var.
  • Adıyaman Mahmut Ensari Türbe Mevki Kamp Alanı Giriş Ücretli mi?: CÜZİ GİRİŞ ÜCRETİ
  • Adıyaman Mahmut Ensari Türbe Mevki Kamp Alanı Adresi: 02000 İpekli/Adıyaman Merkez/Adıyaman
  • Adıyaman Mahmut Ensari Türbe Mevki Kamp Alanı web-sosyal medya sayfaları:
  • Adıyaman Mahmut Ensari Türbe Mevki Kamp Alanı İletişim Bilgileri:
  • Adıyaman Mahmut Ensari Türbe Mevki Kamp Alanı Harita (GPS) Koordinatları: Mahmut Ensari Türbe Mevki Kamp Alanı (Bulunduğunuz konumdan kamp alanına ulaşmak için bağlantıyı tıklayın. Bağlantıdaki haritayı açarak kamp alanının konumunuza uzaklığını öğrenebilir ve yol tarifi alabilirsiniz.)

Adıyaman Kamp Alanları Listesi         

14    Nemrut Dağı Milli Parkı Kamp Alanı

Nemrut Dağı Milli Parkı Kamp Alanı
  • Adıyaman Nemrut Dağı Milli Parkı Kamp Alanı Kısa Tanıtım:
  • Nemrut Dağı Milli Parkı Kamp Alanı hakkında çok detaylı bilgiyi ilgili yazımızdan bulabilirsiniz.
  • Nemrut Dağı tümülüsünün bulunduğu alanda çadır veya kamp yapmak yasaktır. Burada güneşin doğuşunu ve batşını izlemek için zirveye yakın bölgelerde kamp atabilirsiniz.
  • Bölge, hem tarihi özelliklerinden hem de tabiat parkı olmasından dolayı koruma altındadır. Bu sebeple kamp atmadan önce yetkili birimlere haber verilip izin alınmasında fayda var. (İlgili yazımızı okuyunuz: https://turkeyoutdoor.org/2021/01/15/daglara-da-ferman-cikti/)
  • Türkiye’nin en popüler gezi noktalarından biri olan Nemrut Dağı da Adıyaman ’da ücretsiz kamp yapabileceğiniz yerlerdendir.
  • Nemrut Dağı Milli Parkı’nın çevresinde çadır kampı kurabileceğiniz güzel yeşil alanlar mevcuttur.
  • Milli Park içerisinde de her türlü ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz tesisler bulunuyor. Bu civarda kamp yaparsanız, sabah erkenden Nemrut’un zirvesine tırmanıp müthiş bir gün doğumuna da şahit olabilirsiniz.
  • Milli Park içerisinde araç park yerleri bulunmaktadır.
  • Milli Park, Adıyaman ’ın Kahta ilçesine bağlı Kayadibi mevkiinde yer alıyor.
  • Birçok dağcının, tırmanışçının yada trekking yapmak isteyenlerin öncelikli adresidir.
  • Adıyaman Nemrut Dağı Milli Parkı Kamp Alanı Diğer Bilinmesi Gerekenler: Tümülüsün bulunduğu yerde kamp yasaktır, yakın çevrede kamp veya çadır atabilirsiniz.
  • Adıyaman Nemrut Dağı Milli Parkı Kamp Alanı Giriş Ücretli mi?: ÜCRETLİ
  • Adıyaman Nemrut Dağı Milli Parkı Kamp Alanı Adresi: Nemrut Dağı Yolu, 02000 Kayadibi/Kâhta/Adıyaman
  • Adıyaman Nemrut Dağı Milli Parkı Kamp Alanı web-sosyal medya sayfaları:
  • Adıyaman Nemrut Dağı Milli Parkı Kamp Alanı İletişim Bilgileri:
  • Adıyaman Nemrut Dağı Milli Parkı Kamp Alanı Harita (GPS) Koordinatları: Nemrut Dağı Milli Parkı Kamp Alanı (Bulunduğunuz konumdan kamp alanına ulaşmak için bağlantıyı tıklayın. Bağlantıdaki haritayı açarak kamp alanının konumunuza uzaklığını öğrenebilir ve yol tarifi alabilirsiniz.)

Adıyaman Kamp Alanları Listesi         

15    Sugözü Mesire ve Kamp Alanı

 Besni Sugözü / Besni / Adıyaman   Besni Sugözü, mesire alanı ile harika  bir piknik alanıdır. Besni ilçesinde piknik yapmak için en çok… | Piknik,  Instagram, Kamp
Sugözü Mesire ve Kamp Alanı
  • Adıyaman Sugözü Mesire ve Kamp Alanı Kısa Tanıtım:
  • Burası Besni’ye 7 km, Adıyaman şehir merkezine de 53 km uzaklıkta yer almaktadır.
  • Adıyaman ’ın Besni ilçesi Toknu köyünde yer alan Sugözü Mesire Alanı, yöre halkı tarafından hafta sonları ve bayram tatillerinde gelip pikniklerini yaptığı doğayla iç içe oldukça güzel bir yer.
  • Günübirlik kullanım içinde uygudur harika doğa fotoğrafları çekebilirsiniz, doğada keşif yürüyüşleri yapabilirsiniz.
  • Çevresinde ağaçlarla gölgelendirilmiş yemyeşil alanlarında kamp atabilirsiniz.
  • Sugözü Mesire ve Kamp Alanında tuvalet, çeşme, mescit, çocuk oyun alanları, piknik masaları ve mangal yerleri mevcuttur.
  • Çadır kurmanız için çok fazla alan bulunmuyor.
  • Park içerisi güvenlikli olup, gece konaklamalarında herhangi bir problem yaşanmıyor.
  • Ağaçlar, orman, su kaynağı ve kuş sesleri bol bir yer isteyenlerin adresidir.
  • Kamp kurup, piknik, mangal, yapabilir, çay kenarında suya ayaklarını sokup serinleyebilirsiniz.
  • Ailelerin gönül rahatlığıyla gelip piknik ve kamp etkinlikleri düzenlediği alanlardan birine sahiptir.
  • Geniş park içerisinde ağaçların gölgeliklerinde yürüyüş yapabilir, ayaklarınızı sıcak yaz günlerinde akan çay içerisine sokarak serinleyebilirsiniz.
  • Mesire alanının kalabalık olması sebebiyle, gölün biraz daha uzak bölümüne ağaçların arasına çadırınızı kurabilirsiniz. 
  • Adıyaman Sugözü Mesire ve Kamp Alanı Diğer Bilinmesi Gerekenler: Mesire alanı ve çevresinde market ya da büfe bulunmadığından ihtiyaçlarınızı önceden tedarik etmelisiniz.
  • Adıyaman Sugözü Mesire ve Kamp Alanı Giriş Ücretli mi?: CÜZİ GİRİŞ ÜCRETİ
  • Adıyaman Sugözü Mesire ve Kamp Alanı Adresi: 02300 Toklu/Besni/Adıyaman
  • Adıyaman Sugözü Mesire ve Kamp Alanı web-sosyal medya sayfaları:
  • Adıyaman Sugözü Mesire ve Kamp Alanı İletişim Bilgileri:
  • Adıyaman Sugözü Mesire ve Kamp Alanı Harita (GPS) Koordinatları: Sugözü Mesire ve Kamp Alanı (Bulunduğunuz konumdan kamp alanına ulaşmak için bağlantıyı tıklayın. Bağlantıdaki haritayı açarak kamp alanının konumunuza uzaklığını öğrenebilir ve yol tarifi alabilirsiniz.)

Adıyaman’da bulunan tarihi turistik ve doğal yerlerin listesi ve tanıtımı, Adıyaman mutfağını oluşturan lezzetler için aşağıdaki yazılarımıza göz atın.

Tanıtım ve faydalı uyarılar için diğer sayfaya geçiniz.

Bütün outdoor aktivitelerinde ve doğa sporlarında güvenlik öncelikle sizin sorumluluğunuzdadır. Hiçbir makale veya video, doğru pratik eğitim ve şahsî deneyimin yerini alamaz. Özellikle outdoor ekstrem sporlarda kendi kişisel güvenliğinizden öncelikli olarak siz sorumlusunuz. Her zaman kişisel güvenliğinizi, birlikte olduğunuz takımın uyum ve güvenliğini ön planda tutun.

Her durumda doğadan taraf olun, çevreyi temiz tutun, vahşi hayvanlara, vahşi yaşamın devam ettiği doğaya kesinlikle zarar vermeyin. Tarihi ve turistik mekanlara zarar vermeyin, çöplerinizi yanınızda götürün.

Lütfen sadece okuduğunuz makale değil outdoor ve doğaya dair yayınlanmasını ve irdelenmesini istediğiniz her konu hakkında iletişim sayfamızdaki bağlantıları kullanarak bize yazın. Outdoor aktiviteleri ve macera turizmi hakkında en son bilgileri almak için sitemizi takip ediniz. 

http://www.turkeyoutdoor.org

Malatya Kamp Alanları, Nemrut Dağı Kamp Alanı, Mardin Kamp Alanları, Maraş Kamp Alanları, Şanlıurfa Kamp Alanları, Damlacik garden camping, Nemrut Krater Gölü, Adıyaman gezilecek Yerler, Adıyaman Kamp Alanları – Kamp Yerleri , Adıyaman ‘da En İyi 10 Kamp Alanı, Adıyaman Kamp Alanları Listesi, Adıyaman Kamp Alanları – Gezilecek Yerler, Adıyaman Kamp Alanları ve Karavan Alanları, Adıyaman Kamp Alanları: En Güzel Çadır Kampı Yerleri, Adıyaman Ücretsiz Kamp Alanları, Adıyaman Merkez Kamp Alanları, Adıyaman Besni Kamp Alanları, Adıyaman Çelikhan Kamp Alanları, Adıyaman Gerger Kamp Alanları, Adıyaman Gölbaşı Kamp Alanları, Adıyaman Kahta Kamp Alanları, Adıyaman Samsat Kamp Alanları, Adıyaman Sincik Kamp Alanları, Adıyaman Tut Kamp Alanları,

Etiketler:  Adıyaman Gezilecek Yerler,  Adıyaman Gezi Rehberi,  Adıyaman Gezilecek Yerler Listesi,  Adıyaman Gezi,  Adıyaman Gezecek Yerler,  Adıyaman Gezi Yazısı,  Adıyaman  Turizm,  Adıyaman Turizm Bürosu,  Adıyaman Tarihi Yerler,  Adıyaman Ne Yenir Nereler Gezilir,  Adıyaman Ne Yenir Nerede Yenilir,  Adıyaman’da Ne Yapılır,  Adıyaman Otelleri,  Adıyaman’da Gezilecek Doğal Yerler,  Adıyaman Gezilecek Yerler,  Adıyaman Gezilecek Çarşı,  Adıyaman Gezilecek Yerler Doğa,  Adıyaman Gezilecek Doğal Yerler,  Adıyaman Gezilecek Doğal Yerler Haritası, Mersin Gezilecek Yerler,  Adıyaman’da Gezilecek Mekanlar,  Adıyaman Merkezde Gezilecek Yerler,  Adıyaman’da Gezilecek Tarihi Yerler,  Adıyaman Gezilecek Yerler, Türkiye’nin En Geniş Gezi Rehberi,   Adıyaman Seyahat Rehberi,   Adıyaman Şehir Gezi Rehberi,  Türkiye Gezi Rehberi,  İstanbul Gezi Rehberi,  Adıyaman Görülmesi Gereken Yerler,  Adıyaman Turizm Rehberi, Türkiye Gezi Ve Tatil Rehberi,  Doğa Ve Kültür Turları,   Adıyaman  Turizm Ve Tanıtım,  Adıyaman Bölgesindeki En İyi Gezilecek Yerler,   Adıyaman’da Nereye Gidelim?,  Adıyaman’da Bir Günde Ne Yapılır?,  Adıyaman İlinin Doğal Güzellikleri Nelerdir?,  Adıyaman Merkezde Neler Var?,  Adıyaman Ziyaretinde Gezilecek En Popüler Yerler,  Adıyaman’da Ne Yenir?,  Adıyaman Gezilecek En Popüler Yerler, Abuzer Gaffari Türbesi, Adıyaman (Hısn-ı Mansur) Kalesi, Adıyaman Müzesi, Adıyaman Ulu Camii, Altınlı Köprü, Aresemia Ören Yeri, Atatürk Barajı, Besni İçmeler, Besni Kalesi, Beşpınar Vadisi Mesire Alanı, Beştepeler Tümülüsü, Cendere Köprüsü (Roma Dönemi), Çarşı Camii, Çelikhan Vali Halil Işık İçmesi, Demirciler Pazarı, Derik Kutsal alanı (Heroon), Dikilitaş (Sesönk) Tümülüsü, Eski Besni Ören Yeri, Eski Kahta-Yeni Kale, Eskisaray Camii, Gerger Kalesi (Fırat Arsemia’sı), Göksu Köprüsü, Gümüşkaya Mağaraları, Haydaran Kaya Mezarları ve Yazıtı, Kab Camii, Karadağ Tümülüsü, Karakuş Tümülüsü, Kotur İçmesi, Kurşunlu camii, Mahmut El Ensari Türbesi, Malpınarı Kaya Yazıtı, Musalla Camii, Nemrut Dağı, Oturakçılar Pazarı, Palanlı Mağarası, Perre Antik kenti ve Kaya mezarları, Sahabe Safvan Bin Muattal Türbesi, St. Petrus ve St. Pavlus Kilisesi, Sugözü Mesire Alanı, Şeyh Abdurrahman Erzincani Türbesi, Şeytan Köprüsü, Turuş Kaya mezarları ve Yazıtı, Üç Tuz Hanı, Üçgöz (Sofraz) Kül Şehri Harabesi, Yel Baba Türbesi, Zey Mağaraları, Arsemia Müzik Festivali, Besni Eğitim ve Kültür Festivali, Zerban Şenlikleri, Geleneksel Jari Şenlikleri, Adıyaman Çiğköfte Festival, Bal Kültür ve Turizm Festivali, Adıyaman Gastronomi Turizmi, Adıyaman’da Bulunan Kültür Ve Sanat Kurumları, Arsemia Kültür Ve Sanat Merkezi, Pale Kültür Sanat Merkezi, Rengimiz Sanat Atölyesi, Adıyaman Bilim Ve Sanat Merkezi, Adıyaman Musıki Derneği, Doremi Sanat Merkezi, Adıyaman Akademi Resim Kursu, Sanat Evi 02, Adıyaman Belediyesi Konservatuarı, 9 Nefes Neyzenler Derneği, İl Turizm Müdürlüğü, Adıyaman’da Yapılan Festivaller, Adıyaman Av Turizmi, Adıyaman Doğa Turizmi, Adıyaman Kültür Turizmi, Hısn-ı-Mansur Kale Efsanesi, Adıyaman Kırsal Alanda Yaşam Biçimi, Hasat Oyunu, Oyuna Davet, Düz oyun, Sal Oyunu, Ağırlama, Hızlı Üçleme, Yavaş Üçleme, Goftan, Çep, Rışko, Ağır Sımsımi, Hızlı Sımsımi, Dik, Kadın Halayı, İki Ayak, Barış, Dingi, Düz Oyun, Göçer Oyunu, Hallaç Oyunu, Hasat Oyunu, Heilli Can, Kaynana Oyunu, Kımıl Oyunu, Sal Oyunu, Türkan, Pehlivan, Adıyaman El Sanatları, Adıyaman’da Takılar, Adıyaman’da Giyim Kuşam, Adıyaman Türkü Ve Manileri, Adıyaman Kültür ve Sanat, Kımıl oyunu,Göçer oyunu, Helli can,Ağırlama, Hallaç Oyunu, Türkan, Dingi, Adıyaman Efsaneleri, Yediyaman Efsanesi, Samsat Kalesi Efsanesi, Adıyaman İnanç Turizmi, Adıyaman Uluslararası Müzik Festivali, Adıyaman Sağlık Turizmi, Adıyaman Tut Yamaç Paraşütü Şenliği, Uluslararası Kahta Kommagene Festivali, Tut’ta Dut Festivali, #gezi, #travel, #turkey, #seyahat, #gezgin, #doğa, #nature, #tatil, #istanbul, #türkiye,  #instagood,  #travelphotography, #holiday, #kamp, #photo,  #instagram,#photooftheday,#traveller, #manzara, #gezilecekyerler, #travelgram, #camping, #objektifimden,   #instatravel, #trip, #traveling, #aniyakala, #antalya, #fotoğraf, # Adıyaman, #seyahatblog, #seyahatname,#seyahatblogu, #seyahatnotlari, #photography,#seyahatblogger, #seyahataski, #seyahattutkusu, #seyahatet, #seyahatseverizbiz, #seyahatdefteri, #seyahatetmeklazim, #seyahatetmesanati, #seyahatacentasi,#seyahatkonsept, #seyahatfotografciligi, #seyahatrehberim, #seyahatfoto, #seyahatimvar, # Adıyaman #seyahatcantasi, #seyahatetmek, #Adıyaman, #Nemrut, #Nemrutdağı, #Komagene,