Türkiye’nin Outdoor Sayfası

Türkiye’nin Outdoor Sayfası olarak özellikle outdoor turizminde büyük eksiklik olarak gördüğümüz illerin tek tek tanıtımı, illerde yapılabilecek outdoor aktiviteleri, outdoor ürün satan firmalar, kamp alanları, doğal güzellikler, yürüyüş rotaları gibi bütün bilgileri içeren bir yazı dizisine başladık.

www.turkeyoutdoor.org

Bu yazı dizimizde Balıkesir ilinin zengin tarihi ve benzersiz turistik yerlerini keşfedeceğiz. Balıkesir, Türkiye’nin Ege Bölgesi’nde yer alan eşsiz doğal güzelliklere ve tarihi hazinelere sahip bir ilimizdir. Her köşesinde farklı bir hikaye ve doğal güzellik barındıran Balıkesir, tatilcileri tarihin derinliklerine ve doğanın kucaklayıcı kollarına davet ediyor.

Balıkesir

Balıkesir: Doğa, Tarih ve Lezzet Dolu Bir Tatil Rüyası

Türkiye’nin Marmara Bölgesi’nde yer alan Balıkesir, her dönemiyle büyüleyici ve çekici bir tatil rotası olarak karşımıza çıkıyor. 2023 yılı itibarıyla 1.360.061 nüfusuyla zengin bir kültürel mirasa ev sahipliği yapan bu il, eşsiz doğal güzellikleri, tarihi zenginlikleri ve lezzetli mutfağı ile öne çıkıyor. Balıkesir’in tüm güzellikleri ile tanışmaya hazır mısınız?

Balıkesir’de yapılacak şeyler bunlarla sınırlı değildir. İlde daha birçok aktivite bulunmaktadır. Balıkesir’e yolunuz düşerse mutlaka bu aktivitelere katılın.

Balıkesir, tarih kokan sokakları, doğal güzellikleri ve zengin kültürel mirasıyla unutulmaz bir deneyim sunmaktadır. Hem tarih hem de doğa severler için çeşitli alternatifler sunan bu şehir, tatil planlarınızı renklendirecek harika bir destinasyondur. Planlarınızı yapın ve Balıkesir’in büyülü atmosferini keşfetmeye başlayın!

Bu yazı aşağıdaki yazılarımızın devamı niteliğindedir.

Tanıtımı yapılan mekanların GPS koordinatların görmek için tıklayınız.

Balıkesir Gezilecek Yerler Harita: https://goo.gl/maps/GNEnWK4RKNqB1B5Y6

Balıkesir Kamp ve Karavan Alanları

Balıkesir Kamp ve Karavan Alanları

Doğanın Kucağında Huzurlu Kaçamak: Balıkesir’in En İyi Kamp Alanları: Balıkesir, doğal güzellikleri, serin denizleri ve tarihi dokusuyla Ege’nin incilerinden biridir. Şehir, doğa severlerin ve kamp tutkunlarının vazgeçilmez rotalarından biridir.

Balıkesir’in Doğal Güzelliklerinde Keşfe Çıkın Kamp Alanları: Balıkesir, Türkiye’nin Marmara Bölgesi’nde yer alan zengin doğal güzelliklere sahip bir il olarak öne çıkıyor. Dağları, ormanları, gölleri, şelaleleri ve plajlarıyla doğa severleri cezbetmeyi başarıyor. Bu doğal zenginlikler sayesinde Balıkesir, birbirinden çeşitli outdoor ve kamp aktivitelerine ev sahipliği yapmaktadır. Eşsiz manzaralar eşliğinde unutulmaz deneyimler yaşamak isteyenler için sayısız seçenek sunuyor.

Eğer siz de yeşille mavinin buluştuğu bir tatil arayışındaysanız, Balıkesir’in sunduğu enfes kamp alanlarına bir göz atmalısınız. Bu yazıda, Balıkesir’in saklı doğa hazinelerini keşfetmek ve unutulmaz bir kamp deneyimi yaşamak isteyenler için en iyi kamp alanlarını derledik. İster deniz kıyısında, ister dağların eteklerinde huzurlu bir kaçamak yapmak isteyin, Balıkesir’in her bir köşesi size eşsiz bir deneyim sunmaya hazır.

Siz de doğanın kucağında dinlendirici ve heyecan verici bir tatil deneyimi yaşamak isterseniz, Balıkesir’in çeşitli noktalarındaki kamp alanları sizleri bekliyor. Kendi çadırınızı kurup doğayla iç içe zaman geçirmek veya konforlu bungalovlarda konaklamak gibi seçenekler arasından tercihinizi yapabilirsiniz. Balıkesir’in doğal güzelliklerinde eşsiz bir deneyim yaşamak için bu kamp alanlarını keşfetmeye hazır olun.

Balıkesir Kazdağı Kamp Alanı

Kazdağı Kamp

Balıkesir Kazdağı Camping Kamp Alanı: Doğa İle İç İçe Unutulmaz Bir Kamp Deneyimi

Doğanın en içten ve zengin güzelliklerini keşfetmek, kamp yapmanın huzurunu yaşamak isteyenler için unutulmaz bir deneyim sunan Balıkesir Kazdağı Camping Kamp Alanı, Kazdağları’nın eşsiz doğasında yer alıyor.

Kazdağları, bitki örtüsü çeşitliliği ve oksijen zenginliği ile ünlüdür. Bu muhteşem doğa harikası, sadece Kazdağı’na özgü olan Göknar ağaçlarıyla ünlüdür. Aynı zamanda meşe, gürgen, kestane ve meşe-karaçam gibi ağaçlarla kaplıdır, bu da bölgeye özgü bitki örtüsünün harika bir örneğidir.

Kazdağı Kamp

Kazdağı Kampın Doğal Güzellikleri ve Konaklama Seçenekleri

Kamp alanı, doğanın kucakladığı, Kazdağı pınarlarının serinlettiği Zeytinli çayının kenarında 10.000 metrekarelik bir alana yayılmıştır. Çadır, Bungalov ve karavan konaklama seçenekleriyle hizmet vermektedir. Zeytinli Mahallesi piknik alanlarına yakın bir konumda olup aynı zamanda köyün bağımsız bir noktasında bulunmaktadır.

Kampın Konumu ve Ulaşım Kolaylığı

Kazdağı Kamp Alanı, Kaz Dağları’nın orta eteklerinde yer alırken, Akçay’a 2,5 km, Edremit’e 6 km ve Hasanboğuldu’ya 4 km mesafededir. Bu sayede bölgedeki önemli noktalara hızlı bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Kara ulaşımı için Kamil Koç, Metro, Truva, Varan otobüs firmalarını tercih edebilirsiniz. Ayrıca Edremit Koca Seyit Havalimanı da kampa yaklaşık 10 km uzaklıktadır.

Kazdağı Kamp

Kazdağı Kamp Hizmet ve Fiyatlar

HİZMETÜCRETÜCRETE DAHİL OLANLAR
1. KAZDAĞI KAMP ÇADIRINDA KONAKLAMA (1 KİŞİ)Elektrik, Duş, Kafetarya, Zeytinli Çayı Plajı, Yatak, Ortak Buzdolabı
2. MİSAFİR KENDİ ÇADIRI İLE KONAKLAMA (1 KİŞİ)Elektrik, Duş, Kafetarya, Zeytinli Çayı Plajı, Ortak Buzdolabı
3. KARAVAN (2 kişi sonrası kişi başı +50 TL ücret alınır)Elektrik, Duş, Kafetarya, Zeytinli Çayı Plajı, Pis Su Boşaltım, Temiz Su
4. WAGON BUNGALOV (3 KİŞİ)(4 KİŞİ)Elektrik, Sıcak Duş, Lavabo, Tuvalet, Kafetarya, Zeytinli Çayı Plajı, Mini Bar, Klima
5. BUNGALOV (2 KİŞİ)Elektrik, Sıcak Duş, Lavabo, Tuvalet, Kafetarya, Zeytinli Çayı Plajı, Mini Bar, Klima
6. AĞAV EVOrtak Tuvalet ve Banyo
Kazdağı Kamp Hizmet ve Fiyatlar

Doğa Harikası Kazdağı’nda Gezilecek Yerler ve Aktiviteler

Kazdağı Kamp Alanı, çevresindeki doğal güzellikleri ve cazibe merkezlerini keşfetmek isteyenlere geniş bir yelpaze sunuyor. İşte yakın çevrede gezilebilecek yerler ve aktiviteler:

  1. Hasan Boğuldu Göleti ve Sütüven Şelalesi: Milli park içerisinde yer alan bu doğal güzellikler, kampımıza sadece 4 km mesafede bulunuyor.
  2. Sarkız Tepe: Kazdağlarının zirvesine jeep safari turları ile çıkabilir, bölgenin nefes kesen manzarasının tadını çıkarabilirsiniz.
  3. Akçay ve Edremit: Denizin tadını çıkarabilir, bölgenin güzelliklerini keşfedebilirsiniz.
  4. Tahtakuşlar Müzesi: Bölgenin tarihi ve kültürel mirasını yakından tanıyabilirsiniz.
  5. Altınoluk Antandros Kazı Alanı: Antik döneme ait kalıntıları görebilir, tarihi bir yolculuğa çıkabilirsiniz.
  6. Adatepe Zeus Altarı: Efsanelere konu olan Zeus Altarı’nı ziyaret edebilirsiniz.
  7. Assos Antik Şehri: Tarihi ve antik yapıları görmek isteyenler için harika bir seçenek.
  8. Kazdağı’nın Denizi: Kamp alanımız sadece 3 km uzaklıkta olduğu için denizin ve plajın tadını çıkarabilirsiniz.
Kazdağı Kamp

Balıkesir Kazdağı Camping Kamp Alanı misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmayı amaçlıyoruz. Doğanın kalbinde huzurlu bir tatil fırsatı sunarak, zengin bitki örtüsüyle çevrili, oksijeni bol ve doğa ile iç içe bir konaklama imkanı sunuyor.

Misafirlerin memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kalite ve ucuz fiyatı bir araya getirerek unutulmaz anılar biriktirmelerini hedefliyor. Vizyonu ise sürekli gelişerek, misafirlerine daha fazla olanak sunan ve doğanın güzelliklerini en iyi şekilde yaşatan bir kamp alanı olmaktır.

Kazdağı Kamp İletişim Bilgileri

Kamp Yapmadan Önce Bilinmesi Gerekenler

Kampçılık ile İlgili Yazılarımız: Önceki yayınlarda kampçılık nedir sorusunun cevabını vererek kampçılığın tanımını yapmış, kampçılık eğitimi ve kamp ekipmanları üzerine bilgi vermiştik. Üçüncü yazımızda ise kamp türlerini açıklamıştık. Kampçılık ve doğada hayatta kalma üzerine yazmaya devam ediyoruz. Kamp nasıl yapılır, kampçılık nedir, kamp ekipmanları nelerdir, temel outdoor ve dağcılık eğitimi yazılarımızı okumanızı önemle tavsiye ediyoruz.

Özellikle kamp alanları başta olmak üzere bütün turizm aktivitelerinde yapılan yorumların kişiye ve zamana göre değişen “normatif olmayan, göreceli” yorumlar olduğunu aklınızdan çıkarmayın.
Bir kişinin çok beğendiği ve tavsiye ettiği bir turizm tesisi / doğa aktivitesinin başka bir kişi hiç beğenmeyebilir. Listemizi yaparken olabildiğince nesnel olmaya çalışsak da bazı tesisler hakkında yapılan yorumları da eklemek zorunda kaldık.
Kamp yapmadan, tatile gitmeden önce plan yapmanızı, kalacak yer ayarlamanızı son güne bırakmamanızı, internet yorumlarının yanıltıcı olabileceğinin aklınızda bulundurmanızı, gideceğiniz tesisin internet sitesi veya sosyal medya hesaplarından detaylı bilgi almanız gerektiğini unutmayın.
Tanıtımını yaptığımız tesis ve işletmelerle ilişkileriniz temelde ticaret hukukuna tabi olup, yaşayacağınız ticari anlaşmazlıklar ve sorunlarla ilgili olarak sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz, suçlanamaz.

www.turkeyoutdoor.org

Balıkesir Kamp ve Karavan Alanları Listesi

Siz de doğanın kucağında dinlendirici ve heyecan verici bir tatil deneyimi yaşamak isterseniz, Balıkesir’in çeşitli noktalarındaki kamp alanları sizleri bekliyor. Kendi çadırınızı kurup doğayla iç içe zaman geçirmek veya konforlu bungalovlarda konaklamak gibi seçenekler arasından tercihinizi yapabilirsiniz. Balıkesir’in doğal güzelliklerinde eşsiz bir deneyim yaşamak için bu kamp alanlarını keşfetmeye hazır olun.

Balıkesir Kamp ve Karavan Alanları Tam Liste:

Balıkesir’de Denize Girilebilecek Plaj ve KumsallarBalıkesir Doğal Güzellikler ve Mesire YerleriBalıkesir Kazdağı Milli Parkı Tanıtımı
Balıkesir Kamp Alanları ListesiBalıkesir Outdoor ve Doğa AktiviteleriBalıkesir Ayvalık Tanıtımı
Balıkesir Ayvalık Adaları Tabiat Parkı TanıtımıBalıkesir Manyas Kuş Cenneti Milli Parkı TanıtımıBalıkesir Sarımsaklı Tabiat Parkı Tanıtımı
Balıkesir Darıdere Tabiat Parkı TanıtımıBalıkesir Ayvalık Doğal Kamp Alanları ListesiKazdağlarında Gezilecek ve Görülecek Noktalar
Balıkesir Değirmenboğazı Tabiat Parkı TanıtımıBalıkesir Ada Camping Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Aldırmaz Camping Kamp Alanı Tanıtımı
Balıkesir Akaleos Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Ağlayan Şelale Kamping Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Antandros Camping Kamp Alanı Tanıtımı
Balıkesir Erdek Ant Camping Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Burhaniye Altın Camp Park Hotel Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Kazdağı Kamp Alanı Tanıtımı
Balıkesir Ay Camping Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Arden Çadır ve Bungalov Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Çataldağ Gölü Kamp Alanı Tanıtımı
Balıkesir Cumhuriyet Camping Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Ayvalık Adaları Tabiat Parkı Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Cunda Fora Camping ve Glamping Alanı Tanıtımı
Balıkesir Darıdere Tabiat Parkı Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Ayvalık Camping Saklı Cennet Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Değirmen Camping Kamp Alanı Tanıtımı
Balıkesir Deniz Camp Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Ege Öğretmenler Çadır Kamp Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Ela Kamping Kamp Alanı Tanıtımı
Balıkesir Endes Camping Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Endemik Bungalov Camping Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Göktür Camping Kamp Alanı Tanıtımı
Balıkesir İnekobaşı Kamp Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Erdek Abant Pansiyon ve Kamping Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Hızır Kamp Kamp Alanı Tanıtımı
Balıkesir Kapıdağ Camping Kamp Alanı TanıtımıKaz Dağları Kamp Alanları: En İyi Ücretli ve Ücretsiz Çadır Kamp İmkanlarıBalıkesir Turanköy Yeşilçam Camping Tanıtımı
Balıkesir Turanköy Çamlıkaltı Camping TanıtımıBalıkesir Kapıdağ Yarımadası Tanıtımı ve Kamp AlanlarıBalıkesir Erdek Kirazlı Manastırı Kamp Alanı Tanıtımı
Balıkesir Küçükova Koyu Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Mysia Beach Camping Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Narlı Sahili Kamp Alanı Tanıtımı
Balıkesir Naturland Mesire ve Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Ayvalık Murat Reis Çamlık Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Ören Cennet Camp Kamp Alanı Tanıtımı
Balıkesir Şir Motel Camping Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Şahindere Kanyonu Piknik ve Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Patricya Burnu Kamp Alanı Tanıtımı
Balıkesir Sütüven Şelalesi Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Trolltunga Camping Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Şeytan Sofrası Kamp Alanı Tanıtımı
Balıkesir Kamp ve Karavan Alanları Tam Liste:

Balıkesir Gezi Rehberi Bütün Yazılar:

Balıkesir Tanıtımı ve Gerekli BilgilerBalıkesir Gezisinde Görülmesi Gereken YerlerBalıkesir Kaz Dağları (İda Dağı) Tanıtımı
Balıkesir Gezilecek YerlerBalıkesir’de Bulunan Müzeler ve Ören YerleriBalıkesir’de Bulunan Tarihi Yapılar
Balıkesir’de Kültür ve SanatBalıkesir Doğal Güzellikler ve Mesire YerleriBalıkesir Seyahatinde Ne Alınır?
Balıkesir Kamp Alanları ListesiBalıkesir’de Bulunan Müzeler ve Ören YerleriBalıkesir Gezilecek Yerler Listesi
Balıkesir Outdoor ve Doğa AktiviteleriBalıkesir’de Denize Girilebilecek Plaj ve KumsallarBalıkesir Kazdağı Milli Parkı Tanıtımı
Balıkesir Yemek RehberiBalıkesir Manyas Kuş Cenneti Milli Parkı TanıtımıBalıkesir Sarımsaklı Tabiat Parkı Tanıtımı
Balıkesir İlçeleri TanıtımıBalıkesir Ayvalık Adaları Tabiat Parkı TanıtımıBalıkesir Darıdere Tabiat Parkı Tanıtımı
Balıkesir Değirmenboğazı Tabiat Parkı TanıtımıBalıkesir Ada Camping Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Aldırmaz Camping Kamp Alanı Tanıtımı
Balıkesir Akaleos Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Ağlayan Şelale Kamping Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Antandros Camping Kamp Alanı Tanıtımı
Balıkesir Erdek Ant Camping Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Burhaniye Altın Camp Park Hotel Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Ayvalık Tanıtımı
Balıkesir Ay Camping Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Arden Çadır ve Bungalov Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Çataldağ Gölü Kamp Alanı Tanıtımı
Balıkesir Cumhuriyet Camping Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Ayvalık Adaları Tabiat Parkı Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Cunda Fora Camping ve Glamping Alanı Tanıtımı
Balıkesir Darıdere Tabiat Parkı Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Ayvalık Camping Saklı Cennet Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Değirmen Camping Kamp Alanı Tanıtımı
Balıkesir Deniz Camp Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Ege Öğretmenler Çadır Kamp Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Ela Kamping Kamp Alanı Tanıtımı
Balıkesir Endes Camping Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Endemik Bungalov Camping Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Göktür Camping Kamp Alanı Tanıtımı
Balıkesir İnekobaşı Kamp Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Erdek Abant Pansiyon ve Kamping Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Hızır Kamp Kamp Alanı Tanıtımı
Balıkesir Kapıdağ Camping Kamp Alanı TanıtımıKaz Dağları Kamp Alanları: En İyi Ücretli ve Ücretsiz Çadır Kamp İmkanlarıKazdağlarında Gezilecek ve Görülecek Noktalar
Balıkesir Kazdağı Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Kapıdağ Yarımadası Tanıtımı ve Kamp AlanlarıBalıkesir Erdek Kirazlı Manastırı Kamp Alanı Tanıtımı
Balıkesir Küçükova Koyu Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Mysia Beach Camping Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Narlı Sahili Kamp Alanı Tanıtımı
Balıkesir Naturland Mesire ve Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Ayvalık Murat Reis Çamlık Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Ören Cennet Camp Kamp Alanı Tanıtımı
Balıkesir Şir Motel Camping Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Şahindere Kanyonu Piknik ve Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Patricya Burnu Kamp Alanı Tanıtımı
Balıkesir Sütüven Şelalesi Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Trolltunga Camping Kamp Alanı TanıtımıBalıkesir Şeytan Sofrası Kamp Alanı Tanıtımı
Balıkesir Turanköy Çamlıkaltı Camping TanıtımıBalıkesir Turanköy Yeşilçam Camping TanıtımıBalıkesir Ayvalık Doğal Kamp Alanları Listesi
Balıkesir Gezilecek Yerler Tam Liste

Balıkesir

Etiketler: Balıkesir bölgesindeki en iyi gezilecek yerler, Balıkesir görülmesi gereken yerler, Balıkesir gezecek yerler, Balıkesir gezi, Balıkesir gezi rehberi, Balıkesir gezi yazısı, Balıkesir gezilecek çarşı, Balıkesir gezilecek doğal yerler, Balıkesir gezilecek doğal yerler haritası, Balıkesir gezilecek tarihi yerler, Balıkesir gezilecek yerler, Balıkesir gezilecek yerler doğa, Balıkesir ilinin doğal güzellikleri nelerdir?, Balıkesir kalesi, Balıkesir merkezde gidilecek yerler, Balıkesir merkezde ne var, Balıkesir ne yenir nerede yenilir, Balıkesir ne yenir nereler gezilir, Balıkesir otelleri, Balıkesir seyahat rehberi, Balıkesir tarihi, Balıkesir tarihi yerler, Balıkesir turizm potansiyeli, Balıkesir turizm rehberi, Balıkesir turizm ve tanıtım, Balıkesir ziyaretinde gezilecek en popüler yerler, Balıkesir şehir rehberi, Balıkesir’de bir günde ne yapılır?, Balıkesir’de gezilecek doğal yerler, Balıkesir’de gezilecek mekanlar, Balıkesir’de ne yapılır, Balıkesir’de ne yenir, Balıkesir’de nereye gidilir?, gezilecek yerler, geziye hazırlık, #Balıkesir #Balıkesirmağaraları #mağara #mağaraturizmi #outdoor #Balıkesiroutdoor #ekoturizm #turkeyoutdoor #outdoor #outdoorlife

https://turkeyoutdoor.org/