- Bu etkinlik geçti.
Bursa Sadağı Kanyon ve Kocasu Kamplı Rafting Etkinliği
Bursa Sadağı Kanyon ve Kocasu Kamplı Rafting Etkinliği
FALİYET ADI ; Kamplı Bursa Sadağı Kanyon ve Kocasu Rafting Etkinliği.
FALIYET ZAMANI ; 03-04 Ağustos 2024
FALİYET ALANI; Bursa /Orhaneli
F.SORUMLUSU ; Hakan BÜKÜLMEZ
F.REHBERİ ; Yerel Rehberler
H.Bükülmez Gsm 0505 3890425
S.Duman Gsm 0505 7788864
1.GÜN ; 03.08.2024 Saldağı Kanyon Yürüyüşü.
1. Cumartesi sabah saat 06.00 da Stadyum altı kulüp ofisinin önünden aracımızla Bursa ili Orhaneli ilçesine hareket ediyoruz.
2. Sadağıkanyon giriş tesislerinde veya bahçesinde yanımızda getirdiğimiz kahvaltılıklarla sabah kahvaltısını yapıyoruz.Kahvaltı molamızdan sonra yerel rehberimiz eşliğinde Sadaği kanyonunda 4 km bir su ve doğa yürüyüşü yapıyoruz.Aynı bolgeden doganin içinden geri dönerek 8 km civarı bir kanyon ve doğa gezisi yapiyoruz.
3. Burdan ayrilarak Cumartesi akşamı Orhaneli Karağöz Mesire alanı civarında çadır kampımızı atıyoruz.
4.Kamp alanında yanımızda getireceğimiz yiyeceklerle akşam yemegimizi yedikten sonra saat 23.00 kadar sohbet, müzik ve serbest zaman.
saat 23.00 sessizlik.
2.GÜN ;04.08.2024 Pazar günü Kocasu Rafting faaliyeti.
1.Sabah serbest doğa yüruyüşü ve kahvaltımizı saat 12.00 kadar yaptiktan sonra saat 13.00 da Karasu uzerindeki Orhaeli belediyesine ait Raftinğ baslangıç noktasına geçiyoruz.
2. Burda isyeyen arkadaşlar bölgenin en kolay, riski az ve ailecek raftinğ yapılabilecek alanda görevli gözetiminde kask,can yelekli olarak 1 saat kadar raftinğ su sporu yapıyoruz.
Raftinğ yapacaklar Belediye tesisine kişi başı 600 tl ödeme yapacaklardır.
3. Raftin sonrasi 1 saat kadar bu bölgede isteyen arkadaşlar serin sularda yüzecek ve eğlenecektir.
4. Saat 16.00 gibi kamp alanımıza dönerek Çadırlarımızı topluyoruz ve Çanakkaleye geri dönüşe geçiyoruz.
NOT ;
1.Çadır ve kamp malzemelerimizi mutlaka getiriyoruz.
2. Yedek kıyafet,ayakkabı,su,deniz ayakkabısı veya terliği.
3.İki takım mayo veya şort.
4.Herkes yiyecegini kendi getiriyor.
5.Gittigimiz yerlerde su,wc ve tesisler mevcut.
6.Raftinğ yapacak arkadaşlar Belediye tesislerine 600 tl yerinde ödeme yapacaklardır.
ÖZEL HUSUSLAR ;
1.Arac kontenjanımiz 15 veya 25 kişi ile sınırlıdır.
2.Araç üçretimiz katılımcı sayısına bölünecektir.
3.Son Kayıt tarihimiz 31.07.2024 Çarşamba saat 17.00 kadardır.
4.Faaliyet sorumlusu program ile ilgili tek yetkilidir.Katılmcı arkadaşlar kendi insiyatifleri doğrultusunda etkinlik akışına müdahale edemezler ve guruptan ayrı hareket edemezler.
Çadak Her Yerde