https://turkeyoutdoor.org/, Türkiye’de outdoor (açık hava etkinlikleri) hakkında bilgi sağlayan bir web sitesidir. Site, yürüyüş, kamp, bisiklet, kano, dağcılık, kaya tırmanışı, rafting, dalış, yamaç paraşütü, binicilik gibi çeşitli açık hava etkinlikleri hakkında rehberler, rotalar, haberler ve etkinlikler sunmaktadır.

Outdoor Aktiviteleri Paylaşım Merkezi

Doğaseverler, outdoor tutkunları ve macera arayışındakiler için Türkiye’nin en kapsamlı etkinlik platformu artık hizmetinizde! TurkeyOutdoor.org olarak, doğa yürüyüşü grupları, outdoor kulüpleri ve bireysel maceraperestleri bir araya getiriyoruz.

İletişim Adreslerimiz. Bu adresler üzerinden etkinlik detaylarını ve resimlerinizi bize iletebilirsiniz.

Türkiye’nin outdoor tutkunlarını bir araya getiren platformda siz de yerinizi alın! ✨


Türkiye Dağcılık Federasyonu Yaz Dağcılığı (A) Eğitimi Kursu

Yaz Dağcılığı Eğitimi ( A) Katılımcı Listesi-Isparta

Türkiye Dağcılık Federasyonu yıllık faaliyet planında yer alan Yaz Dağcılığı  ( A) Eğitimi Kursu,  22-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Isparta’da düzenlenecektir. Eğitim görevli ve katılımcı Listesi açıklanmıştır.

Görevli ve Katılımcı Listesi

Kurs Bilgileri

  • Kurs Adı : Yaz Dağcılığı Eğitimi (A) -Isparta
  • Kurs Tarihi :22-28 Nisan 2024 (7 gün)
  • Toplanma Yeri Ve Saati : Sütçüler TDF Eğitim Merkezi- Çandır-Isparta Saat 10.00
  • İletişim : Kadir Aslankoç  – Isparta İl Temsilcisi -0 505 352 86 74

  • Kursiyerlerin devamsızlık hakları yoktur. Devamsızlık yapan kursiyerlerin eğitim ile ilişiği kesilecektir.
  • Kulüp sporcuları 600 ücret ödeyecektir. 23 yaş altı sporcular için ücretsizdir.
  • 2000  Ferdi Sporcu için (23 yaş altı sporculardan ücret alınacaktır)
  • Kontenjan dolmaması halinde, son başvuru tarihini kaçıran sporcular 900, ferdi sporcular ise 3000  gecikme bedelini federasyon hesabına yatırdıkları takdirde kulüpleri aracılığıyla eğitime kayıtları yapılacaktır. Bu ücretlendirme, son başvuru tarihinden sonra yapılacak başvurular için geçerlidir.
  • Kurs ücretini; Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanlığı (Türk Ekonomi Bankası-TEB, Ulus Ankara Şubesi)
  • İBAN No: TR32 0003 2000 0000 0060 7704 27 hesabına “2024 Yaz Dağcılık Eğitimi (A)” açıklaması ile birlikte yatırmaları gerekmektedir.

 ***Önemli Not*****

  • Kampa Katılacak Tüm Sporcular yanlarında;  kamp malzemeleri, baton, emniyet kemeri, kask, yardımcı ip , kapalı-açık perlon,  kilitli karabina, HMS karabina, iniş aleti, emniyet aleti  ve teorik dersler için gerekli malzemeleri bulundurmaları gerekmektedir.
  • Eğitimin tüm safhaları kamp ortamında yapılacaktır. Sporcuların ekipman, malzeme ve kumanyalarını buna göre hazırlamaları, faaliyete uygun sırt çantalarıyla gelmeleri gerekmektedir.
  • Eğitime katılacak olan sporcuların kulüp antrenörleri tarafında ön bilgilendirme eğitimi almış olmaları gerekmektedir.

****Unutmayınız! – Faaliyete katılacak tüm sporcular yanlarında 2024 yılı vizeli lisanslarını ve geçerlilik süresi dolmamış ilk yardım belgelerini getirmeleri gerekmektedir. Vizeli lisanslarını ibraz etmeyen sporcular kampa alınmayacaktır.

Sporcular, kulüpleri veya Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü imkanları ilk faaliyetlere katılabilirler.


TurkeyOutdoor.org: Doğayla Buluşmanın Adresi!

TurkeyOutdoor.org, Türkiye’nin en heyecan verici outdoor platformu! Yürüyüş, kamp, bisiklet, kano, dağcılık, kaya tırmanışı, rafting, dalış, yamaç paraşütü, binicilik gibi birbirinden serüven dolu doğa sporları hakkında detaylı rehberler, eşsiz rotalar, güncel haberler ve unutulmaz etkinliklerle dolup taşıyor.

Türkiye’nin Doğasını Keşfedin! TurkeyOutdoor.org, Türkiye’nin dört bir yanındaki doğal güzellikleri keşfetmek isteyenleri bekliyor. Her bir etkinlik için özenle hazırlanmış bilgiler, göz alıcı rotalar, etkileyici fotoğraflar ve ilham verici videolar sizi bekliyor. Ayrıca, Türkiye’deki açık hava etkinlikleriyle ilgili en güncel haberlere ve etkinlik takvimine de göz atabilirsiniz.

Outdoor Tutkunlarına Özel Rehber!

TurkeyOutdoor.org, Türkiye’de outdoor etkinliklere ilgi duyan her seviyeden maceraperest için mükemmel bir kaynaktır. Deneyimli gezginlerden yeni başlayanlara kadar herkese hitap eden bu platform, Türkiye’deki açık hava etkinliklerine dair aradığınız her şeyi sunuyor. Doğa, kamp ve macera arayanlar için ideal bir rehber olarak öne çıkıyor. Sizi, unutulmaz bir doğa serüvenine davet ediyoruz! TurkeyOutdoor.org ile hayalinizdeki maceraya adım atın!

TurkeyOutdoor.org sizi bekliyor!

https://turkeyoutdoor.org/