Sevgili Outdoor Camiası,

Birlikte daha fazlasını başarabiliriz. Outdoor alanında önemli bir etkinliğini sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Outdoor dünyasını birlikte daha büyük ve güçlü yapmak için elimizden geleni yapmaya hazırız.

www.turkeyoutdoor.org


2023 OutdoorFest Başlıyor! Hazır Mısınız?

Outdoor aktiviteleri seven, sürdürülebilirlik hakkında konuşmayı isteyen ve doğayı içselleştiren herkes, OutdoorFest‘te buluşuyor!

Doğa severlerin, spor tutkunlarının, sağlıklı yaşamı benimseyenlerin buluşma noktası olan OutdoorFest, doğa aktiviteleri ve sürdürülebilirlik konularında hem bilgilendiren hem de eğlendiren benzersiz bir festivaldir. 23-24 Eylül tarihlerinde, Kadıköy Rıhtım’ın yeni evi olan Festival Park’ta gerçekleşecek olan bu etkinlik, doğada yapılan etkinlikleri sevenler için bir şölen niteliğindedir.

OutdoorFest, doğa tutkunlarına birçok markayı, öğretici atölyeleri, eğlenceli oyunları ve keyifli konserleri bir araya getirerek unutulmaz bir deneyim sunacak. Ayrıca, dünya genelinde maceralar yaşamış veya outdoor aktivitelerde büyük başarılara imza atmış öncü isimleri “Nature Talks” adlı sohbetlerde ağırlayarak ilham dolu anlar yaşatacak.

Siz de bu eşsiz deneyimi kaçırmamak için 23-24 Eylül tarihlerini ajandanıza işaretleyin ve #OutdoorFest #OutTheDoor #DoğaSeniÇağırıyor #İstanbul #Kadıköy #FestivalPark etiketleriyle paylaşarak festivale katılma heyecanını paylaşın!

Daha fazla bilgi için: www.outdoorfestturkiye.com | @outdoorfestturkiye

Etkinlik Detayları: Yer: İstanbul/Kadıköy Tarih: 23-24 Eylül 2023 Unutulmaz bir doğa deneyimi için sizi OutdoorFest‘e katılabilirsiniz!


Bütün outdoor aktivitelerinde ve doğa sporlarında güvenlik öncelikle sizin sorumluluğunuzdadır. Hiçbir makale veya video, doğru pratik eğitim ve şahsî deneyimin yerini alamaz. Özellikle outdoor ekstrem sporlarda kendi kişisel güvenliğinizden öncelikli olarak siz sorumlusunuz. Her zaman kişisel güvenliğinizi, birlikte olduğunuz takımın uyum ve güvenliğini ön planda tutun.

Her durumda doğadan taraf olun, çevreyi temiz tutun, vahşi hayvanlara, vahşi yaşamın devam ettiği doğaya kesinlikle zarar vermeyin. Tarihi ve turistik mekanlara zarar vermeyin, çöplerinizi yanınızda götürün.

Lütfen sadece okuduğunuz makale değil outdoor ve doğaya dair yayınlanmasını ve irdelenmesini istediğiniz her konu hakkında iletişim sayfamızdaki bağlantıları kullanarak bize yazın. Outdoor aktiviteleri ve macera turizmi hakkında en son bilgileri almak için sitemizi takip ediniz. 

http://www.turkeyoutdoor.org