Kuşadası’nda deniz keyfi artık daha güzel! Kuşadası Kaymakamlığı’na bağlı Milli Emlak Müdürlüğü ile yapılan bir protokolle, Kuşadası Belediyesi’ne 10 yıllığına devredilen halk plajlarında şemsiye ve şezlonglar artık ücretsiz olacak.

Kuşadası’nın Halk Plajlarında Şemsiye ve Şezlonglar Artık Ücretsiz!

Kuşadası Belediyesi’ne Büyük Görev

Protokolün imzalanmasıyla birlikte, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Günel, plajların yetki ve sorumluluğunun yeniden belediyeye devredilmesinin kent turizmi için çok olumlu bir gelişme olduğunu belirtti. “Kentimizin en önemli doğal zenginliklerinden olan plajlarımıza bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı özenle sahip çıkacağız,” dedi.

Plajlarda Ücretsiz Hizmet Dönemi

Başkan Günel, artık tüm halk plajlarında şemsiye ve şezlongların ücretsiz olacağını duyurdu. “Hemşehrilerimize ve konuklarımıza, birbirinden güzel plajlarımızın tadını çıkarmak kalacak,” diyen Günel, plajların bakım ve temizlik çalışmalarının kesintisiz süreceğini vurguladı. “Kuşadası Belediyesi’ne devredilen plajlarımızın kentimize hayırlı olmasını diliyorum,” şeklinde konuştu.

Plajlarda Keyifli Günler

Kuşadası plajları, hem yerli halk hem de turistler için büyük bir çekim merkezi. Bu yeni düzenlemeyle birlikte, plaj keyfi artık daha erişilebilir hale geliyor. Güneşin tadını çıkarırken cebinizden ekstra para çıkmayacak. Kuşadası Belediyesi, plajların bakımını üstlenerek, temiz ve düzenli bir ortamda denizin ve kumun tadını çıkarmanız için çalışıyor.

Yaz aylarında serinlemek ve güzel vakit geçirmek için Kuşadası’nın eşsiz plajlarına davetlisiniz. Şemsiyenizi açın, şezlongunuza uzanın ve bu ücretsiz hizmetin keyfini çıkarın!