Ankara’da yaşıyorsanız ya da Ankara’da gezmek için bulunuyorsanız ailecek gidebileceğiniz mekanlardan birisi de Ankara Beypazarı As Balıkçılık tesisleridir.

Bu yazı ANKARA’DA GİDİLEBİLECEK YERLERyazımızın eki ve devamı mahiyetindedir.

Beypazarı As Balıkçılık Tesisleri

Ankara Beypazarı As Balıkçılıkta Pazulan Hizmetler

Ankara Beypazarı As Balıkçılık Tesislerinde aşağıdaki bütün hizmetleri bir arada bulabilirsiniz.

  1. Konaklama hizmeti alabilirsiniz,
  2. Organik sebze ve meyveleri dalından koparıp tüketebilirsiniz,
  3. Özenle hazırlanan yöresel yemeklerden tadabilirsiniz,
  4. Alabalık çiftliğinde yetiştirilmiş taze balıkları hem satın alabilir hem yiyebilirsiniz,
  5. Tesiste bulunan diğer balık çeşitlerini tadabilirsiniz,
  6. Karavan – çadır kampçılığı yapabilirsiniz,
  7. Kır düğünleri düzenleyebilirsiniz,
  8. Olta balıkçılığı yapabilirsiniz,
  9. Piknik ve mesire alanında mangal yapabilirsiniz.

Beypazarı’nın en leziz tatlarında buluşmanın keyfini yaşatan As Balıkçılık, sizlere her geçen gün daha iyi, daha kaliteli bir hizmet ve bir tabloyu anımsatan manzarasıyla, damak tadınıza hitap eden lezzetler sunmaya devam ediyor.

Yeşil alan içerisinde kurulu olan, gürültüden uzak, yeşilin bütün tonlarının hâkim olduğu As Balıkçılık’ta; aileniz ve dostlarınızla birlikte güzel vakit geçirebilirsiniz.

Beypazarı Yöresel Mutfağından seçkin lezzetlerin yanı sıra ızgara ve kebap çeşitlerinin lezzetlerinden tadabilirsiniz.


1- As Balıkçılık Konaklama Hizmeti

Şehrin gürültü ve stresinden uzak, gölümüzün kenarında yeşillikler içerisinde, sabah güneşinin doğuşunu, akşam günbatımını izleyerek çayınızı yudumlayabileceğiniz bir yerde konaklamak istiyorsanız, As Balıkçılık’ta evinizdeki rahatlıkla konaklama hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

Tesiste pansiyon tarzında 6 oda ile hizmet verilmektedir.


2- As Balıkçılık’ta Bulunabilecek Organik Sebze ve Meyveler

As Balıkçılık’ın özenle hazırlanmış 1500 ağaçtan oluşan meyve bahçesinde mevsiminde gittiğinizde kiraz, dut, şeftali, elma, armut ağaçlarından kendi elinizle meyve toplama imkânısunulmaktadır.

As Balıkçılık’ta çilek, domates, patlıcan, biber gibi toprakta yetişen lezzetli meyve ve sebzelerin üretimi de yapılmakta olup müşterilerin hizmetine sunulmaktadır. Burada tadından koparıp yediğiniz meyve ve sebzenin tadını ve kokusunu unutamayacaksınız.


3- As Balıkçılık Tadılabilecek Yöresel Yemekler

As Balıkçılık tesislerinde usta ellerce hazırlanan Beypazarı Yöresel Yemeklerini tadabilirsiniz. Bu yöresel yemekler arasında en meşhurları şunlardır:

•        Tarhana çorbası

•        Beypazarı göveci

•        Beypazarı yaprak sarması

•        80 katlı Beypazarı baklavası

•        Höşmerim


4- As Balıkçılık Alabalık Çiftliği ve Taze Balık

As Balıkçılık alabalık üretim çiftliği Yenice Baraj Gölü’ndedir. Alabalık iç su balıklarının kralı olarak tanınır. Çok lezzetli olup sevilerek yenilir.

Soğuk, berrak, bol oksijenli akarsularda, göl ve kaynak sularında yaşar.

Dünyada ve ülkemizde, yetiştiriciliği en yaygın ve en çok yapılan bir balıktır.

5- As Balıkçılık’ta Bulunan Balık Çeşitleri

As Balıkçılık’ta başta işletmenin balık çiftliklerinde özel olarak üretilen alabalık olmak üzere bütün balık çeşitlerini bulabilir, usta ellerce hazırlanmasını isteyebilirsiniz.

Eğer tercih ederseniz balıkları ailecek yapacağınız piknikte kendiniz ızgara yapabilirsiniz.

Tercih tamamen sizin!


6- Karavan – Çadır Kampçılığı

Dört mevsim tatil için yeni arayışlar içindeyseniz ve konfordan vazgeçmeyi göze alabilecekseniz, lüks otellerde konaklamak yerine tamamen doğayla baş başa olmayı tercih ediyorsanız As Balıkçılık kamp hizmetleri sizin için idealdir.

Beypazarı As Balıkçılık Kamp alanıAnkara da çadır ve karavan kampçılığının yapılabileceği, balık restoranları ile de ünlenmiş olan bir kamp alanıdır. Beypazarı As Balıkçılık kamp yapmak isteyenlerin de uğradığı adreslerden biridir.

As Balıkçılık’ta tarihi evleri, açık hava müzesini andıran kültürel yapısı ve doğasıyla Ankara’nın yanı başında sizlere farklı bir kamp ortamı sunulmaktadır.

Birçok olanağa sahip olan kamp alanında hem keyifli vakit geçirebilir, tatilinizi yapabilirsiniz hem de birçok aktiviteyi de gerçekleştirebilirsiniz. Bu aktiviteler içinde balık tutmak, doğanın temiz havasında yürüyüş yapmak, kampçılık, piknik gibi imkanlar bulunmaktadır. Ayrıca kamp alanında elektrik, internet, otopark, tuvalet, çeşme gibi imkanlarda sunulmaktadır.

Daha çok karavan kampının yapıldığı bu alanda çadırla da kamp yapabilirsiniz. Wi-Fi hizmetlerinden yararlanabileceğiniz yerler vardır. Burada balık tutabilir ve doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. Tuvalet ve çeşme yerleri mevcuttur.

As Balıkçılık tesislerinde karavan veya çadırlarınızla aile ortamında konaklamak hem çok keyifli, güvenli, hem de oldukça ekonomik.


7- As Balıkçılık’ta Kır Düğünleri

As Balıkçılık, 700 kişilik kapalı, 1500 kişilik açık düğün salonu 2000 yılından beri hizmet vermektedir.

Bir ömür boyu hatıralarınızda yer edecek bu özel günü, tüm detayları ile düşünüp sizin için hazırlayan ve yöneten deneyimli bir ekip sizi bekliyor.

Hayal gücünüzü serbest bırakın! Siz isteyin, As Balıkçılık uygulasın!


8- As Balıkçılık’ta Olta Balıkçılığı

As Balıkçılık tesisinin kurulduğu geniş arazide 30 dönümlük yapay bir gölet bulunmaktadır. İşletmenin temizlik ve bakımını yaptığı gölette olta ile tutulabilecek balıklar yetiştirilmekte olup, piknik, kamp veya yemek için tesise gelenler isterlerse balık tutmanın tadına varabilirler.

Siz de çocuklarınızla birlikte güvenli ve steril bir ortamda balık tutmanın hayalini kuruyorsanız As Balıkçılık tam size göre!


9- As Balıkçılık’ta Piknik ve Mesire

Yazın tadı piknikte çıkar. Beypazarı’nda en güzel piknik nerede yapılır? Sabah uyandınız, güzel bir hafta sonu…

İş stresinden uzak, tüm aile bireyleri evde. Bir arada yapılabilecek en güzel etkinliklerin başında piknik geliyor. Hemen piknik için ne gerekiyorsa hazırlanıyor. Hazırlanıyor da, sahi piknik için ne lazım? Mangal, hasır, semaver… Eee piknik için nereye gidelim?

Beypazarı As Balıkçılık Tesislerinde isterseniz evinizden getirdiklerinizle, isterseniz gölümüzden tutacağınız balıklarla mangal yapabilir, organik bahçeden toplayabileceğiniz taze patlıcan, domates, biber közleyebilirsiniz.

Sıcak soğuk içecekler, yöresel Beypazarı lezzetleri, balık ve ızgara çeşitleri ile As Balıkçılık hizmetinizdedir.


10- As Balıkçılık Hizmet Seçenekleri

  •         Temassız teslimat
  •         İçeride servis
  •         Evlere servis
  • As Balıkçılık Erişilebilirlik
  •         Tekerlekli sandalyeye uygun giriş
  • As Balıkçılık Pazulan Olanaklar
  •         Çocuklar için uygun
  •         Ücretsiz kablosuz ağ bağlantısı
  • As Balıkçılık Atmosferi
  •         Günlük kıyafet
  •         Rahat
  • As Balıkçılık Hedef Kitle
  •         Gruplar ve kişiler

11- As Balıkçılık Hakkında Google Maps Ziyaretçi Yorumlarından:

  • “Elektrik su Wc hizmetleri var her konuda yardımcı oluyorlar”
  • “Beypazarı’na yakın bir konumda çok güzel bir yer balık çeşitleri çok güzel lezzetli tam dinlenecek rahat olacak bir yer Sakin sessiz fiyatları da çok uygun göstermiş oldukları ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum.
  • Çok kapsamlı bir tesis. Kamp, piknik, davetiyeli organizasyon yapabilir, balık tutabilir ya da yalnızca restoranı ziyaret edip balığınızı yiyebilirsiniz. Doğa ile iç içe olanlar için kendilerini çok iyi hissedebilecekleri bir yer. Fakat hayvanlardan korkuyorsanız burası size göre değil. Fiyat aralığı normal bir balık restoranı ile aynı fakat yanında porsiyonu büyük birçok mezeyi size ücretsiz bir şekilde sunuyor. Şehirden bıktıysanız, huzura ihtiyacınız varsa kesinlikle uğrayın. Pişman olmayacaksınız.”
  • “Göl kenarında çok nezih bir ortam. Ördekler tavuklar manzara müthiş.”
  • Servis iyi, mekân güzel, fiyatlar makul. Burada zaman geçirmekten ve lezzetli yemeklerden memnun kaldım, tekrar gelmek isteyeceğim bir yer oldu benim için.”
  • Küçük bir gölet kenarında çay içebilir piknik ve kamp yapabilirsiniz. Beypazarı’ndan 8 km gidiyorsunuz.”
  • “Menü sade. Balık taze. Salataları güzel. Fiyatları çok uygun. Tek kusuru uzak olması. Ama Beypazarı’nda balık yemek isterseniz bence o yola değer.”
  • Güler yüzlü ve cana yakın personeli tarafından özenle pişirilen ve servis yapılan, her türlü tatlı su ve deniz balığını lezzetle ve güvenle uygun fiyata yiyebileceğiniz nezih bir işletme. Ayrıca diğer ızgara ve diğer yemek çeşitleriyle ve zengin menüsüyle farklı damak zevklerine de hitap eden, dilerseniz doğa içinde, göle karşı, dilerseniz kapalı mekânında keyifle oturabileceğiniz hoş bir atmosfer. Kamp yapmak isteyenler için göl kıyısında kamp yapmak da mümkün. Hem gözünüze hem damağınıza hem de ruhunuza iyi gelen bir şeyler yapmak istiyorsanız, ilk fırsatta ziyaret etmelisiniz…”
  • “Yaz bitiminde gitmiştik temiz bakımlı yedi sekiz tane sazan yakaladık oldukça güzel vakit geçirdik. Tuttuğumuz balıkları geri saldık, kafa dinlemeye küçük çocukla vakit geçirmeye birebir. Birde yazdan yediğimiz çilek tadı hala damağımda çalışanlar ve sahibi oldukça kibar ellerinden geldiğince ilgililer. Yemekler lezzetli ve fiyat olarak bana oldukça makul geldi.”
  • “Biz kampa gittik, sahibi ilgili, düzgün insanların geldiği bir yer, balık tutabilirsiniz, tek handikap sivrisinek”

  • Ankara As Balıkçılık Diğer Bilinmesi Gerekenler: Doğrudan kamp alanı değil, kamp alanının da içerisinde bulunduğu büyük bir özel işletmedir.
  • Ankara As Balıkçılık Giriş Ücretli mi? : Ücretli
  • Ankara As Balıkçılık İletişim Bilgileri: 
  • Telefon: 0532 404 04 92 (Mustafa Bey)
  • Ankara As Balıkçılık web-sosyal medya sayfaları: 
  • Web Sitesi: http://www.beypazariasbalikcilik.com/
  • Facebook: https://www.facebook.com/beypazariasbalikcilik
  • Ankara As Balıkçılık Adresi: Kırbaşı Yolu 8.Kilometre, 06730 Beypazarı/Ankara
  • Ankara As Balıkçılık Harita (GPS) KoordinatlarıAs Balıkçılık Kamp Alanı (Bulunduğunuz konumdan kamp alanına ulaşmak için bağlantıyı tıklayın. Bağlantıdaki haritayı açarak kamp alanının konumunuza uzaklığını öğrenebilir ve yol tarifi alabilirsiniz.)

Ankara’da keyifli bir hafta sonu geçirmek, ailenizle ferah bir ortamda yemek, nezih bir piknik alanı, göl kenarında balıkçılık, organik bahçeden meyve sebze tatma, yöresel yemekleri tatma, doğayla baş başa bir kır düğünü ya da nitelikli bir kamp tesisinde kamp yapma ihtiyacı hissettiğinizde Beypazarı As Balıkçılık çok iyi bir tercih olacaktır.

http://www.turkeyoutdoor.org