Bu yazı dizimizde Antalya’nın tarihi ve turistik yerlerini tanıtıyoruz. #Antalya deniz, güneş, doğa ve tarihin bütünleştiği bir şehirdir. Türkiye’nin turizm cenneti olan Antalya’nın her ilçesi başlı başına birer doğa harikasıdır.

Türkiye’nin Outdoor Sayfası

Türkiye’nin Outdoor Sayfası olarak özellikle outdoor turizminde büyük eksiklik olarak gördüğümüz illerin tek tek tanıtımı, illerde yapılabilecek outdoor aktiviteleri, outdoor ürün satan firmalar, kamp alanları, doğal güzellikler, yürüyüş rotaları gibi bütün bilgileri içeren bir yazı dizisine başladık.

www.turkeyoutdoor.org

Bu yazı dizimizde bulunduğunuz veya tatil amaçlı gittiğiniz ilde öncelikle yapabileceğiniz doğa aktivitelerinin, aktivite bölgelerinin, kamp alanlarının, tarihi ve turistik mekanların tam ve en geniş listelerini oluşturup okuyucumuzun kullanımına sunuyoruz.

Özellikle kampçılardoğa severler, karavancılardoğa tatilcileri, macera turizmikültür turizmi ve outdoor ekstrem sporları yapanlar için en çok aranan bilgileri derlemeye gayret gösteriyoruz.

Listede gördüğünüz eksiklikleri ve eklenmesini istediğiniz bilgileri iletişim sayfamızda bulunan kanallardan bize ulaştırabilirsiniz.

Kamp Yapmadan Önce Bilinmesi Gerekenler

Kampçılık ile İlgili Yazılarımız: Önceki yayınlarda kampçılık nedir sorusunun cevabını vererek kampçılığın tanımını yapmış, kampçılık eğitimi ve kamp ekipmanları üzerine bilgi vermiştik. Üçüncü yazımızda ise kamp türlerini açıklamıştık. Kampçılık ve doğada hayatta kalma üzerine yazmaya devam ediyoruz. Kamp nasıl yapılır, kampçılık nedir, kamp ekipmanları nelerdir, temel outdoor ve dağcılık eğitimi yazılarımızı okumanızı önemle tavsiye ediyoruz.

Kamp Uyarıları

Özellikle kamp alanları başta olmak üzere bütün turizm aktivitelerinde yapılan yorumların kişiye ve zamana göre değişen “normatif olmayan, göreceli” yorumlar olduğunu aklınızdan çıkarmayın.
Bir kişinin çok beğendiği ve tavsiye ettiği bir turizm tesisi / doğa aktivitesinin başka bir kişi hiç beğenmeyebilir. Listemizi yaparken olabildiğince nesnel olmaya çalışsak da bazı tesisler hakkında yapılan yorumları da eklemek zorunda kaldık.
Kamp yapmadan, tatile gitmeden önce plan yapmanızı, kalacak yer ayarlamanızı son güne bırakmamanızı, internet yorumlarının yanıltıcı olabileceğinin aklınızda bulundurmanızı, gideceğiniz tesisin internet sitesi veya sosyal medya hesaplarından detaylı bilgi almanız gerektiğini unutmayın.
Tanıtımını yaptığımız tesis ve işletmelerle ilişkileriniz temelde ticaret hukukuna tabi olup, yaşayacağınız ticari anlaşmazlıklar ve sorunlarla ilgili olarak sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz, suçlanamaz.

www.turkeyoutdoor.org

Antalya’da Kamp Yapılabilecek Bütün Yerlerin Listesi, Antalya’da Çadır Kampı Yapılabilecek Koyların Listesi ve Antalya’da Kamp, Piknik ve Doğa Gezisi Yapılabilecek Parklar Listesini görmek için Antalya Kamp Alanları Tam Liste başlıklı yazımıza bakabilirsiniz.

Antalya Kamp Haritası

Antalya Kamp Alanları yazımızda yer alan ve tanıtımını yaptığımız bütün Antalya kamp alanlarının GPS koordinatlarını Antalya Kamp alanları haritamızda bulabilirsiniz. Haritaya tıkladığınızda listede yer alan kamp alanlarının harita konumunu ve bulunduğunuz yere uzaklığını öğrenebilirsiniz. Harita Bağlantısı: https://goo.gl/maps/qLphkH9Ks1u369oQ7


Antalya Kemer Kamp Alanları

Kemer Kamp İmkanları

Kemer’de Kampın Keyfini Yaşayın: Doğayla İç İçe Unutulmaz Bir Deneyim

Antalya’nın gözde tatil beldesi Kemer, sadece muhteşem plajları, tarihi ve doğal güzellikleriyle değil, aynı zamanda kamp severler için de bir cennettir. Her köşesinde kamp yapabileceğiniz geniş doğal alanlara ve birbirinden güzel kamp karavan tesislerine sahip olan Kemer, doğaseverlere unutulmaz bir deneyim sunar. Şimdi sizleri Kemer’in kamp alanlarıyla tanıştırmaya davet ediyoruz.

Kemer’de kamp yaparken, doğanın içinde huzurlu bir atmosferde kendinizi dinlendirebilir, stresli şehir yaşamından uzaklaşabilirsiniz. Her köşesinde kamp yapabileceğiniz geniş alanlara ve konforlu kamp karavan tesislerine sahip olan Kemer, kamp severler için vazgeçilmez bir destinasyondur. Hazırlıklarınızı yapın ve doğayla iç içe unutulmaz bir kamp deneyimi için Kemer’e doğru yol alın.

Kemerde kamp yapabileceğiniz kumsal, kamp alanı ve bungalov tesislerinin tam listesi:

Sıra NumarasıKamp Alanı
1Kemer Çıralı Cumends Pansiyon ve Kamp Alanı
2Kemer Alacasu Cennet Koyu Kamp Alanı
3Kemer Aylak Yaşam Kamp Alanı
4Kemer Beldibi Gizli Koy Kamp Alanı
5Kemer Beldibi Mandalina Kamping
6Kemer Bellerofon Camping ve Bungalov Kamp Alanı
7Kemer Beycik Bükü Kamp Alanı
8Kemer Beydağları Sahil Milli Parkı Kamp Alanı
9Kemer Çıralı Campo Portakal Kamp Alanı
10Kemer Captain Caravan & Tent Camping Kamp Alanı
11Kemer Çekirdeksiz Mandalin Camping Kamp Alanı
12Kemer Çıralı Camping Kamp Alanı
13Kemer Çıralı Cumends Pansiyon Ve Kamp Alanı
14Kemer Elif Çadır Camping Kamp Alanı
15Kemer Engin Pansiyon Camping Kamp Alanı
16Kemer Kaftan Karavan ve Çadır Camping Kamp Alanı
17Kemer Kalinka Kamping Kamp Alanı
18Kemer Kargıcak 2 Günübirlik Kamp Alanı
19Kemer Kındıl Camping Kamp Alanı
20Kemer Maden Koyu Kamp Alanı
21Kemer Mandalina Camping
22Kemer Minta Karavan & Kamp Alanı
23Kemer Phaselis Kamp Alanı
24Kemer Pazdance Caravan Camping Kamp Alanı
25Kemer Yıldırım Kamping Kamp Alanı
Kemer Kamp Alanları Tam Liste

Kemer Kaftan Karavan & Çadır Kamp Alanı

Kaftan Karavan & Çadır Kamp Alanı: Antalya’nın Huzurlu Doğal Cenneti:

Antalya’nın en güzel bölgesi olan Kemer’in eşsiz doğası ve masmavi deniziyle büyülenmeye hazır mısınız? Kaftan Karavan & Çadır Kamp Alanı, bu cennet köşede sizlere unutulmaz bir kamp deneyimi sunuyor. Kaftan Karavan & Çadır Kamp Alanı, hem bungalov evlerde konaklama hem de çadır kampı seçeneği ile zengin bir tatil alternatifi sunuyor. Burada gökyüzüne ve denize baktığınızda mavinin her tonunu, ormana ve ağaçlara baktığınızda yeşilin her tonunu, kumsala ve güneşe baktığınızda turuncu ve sarının her tonunu görebileceksiniz.

Huzurlu Doğanın Kucağında Bir Tatil

Kaftan Karavan & Çadır Kamp Alanı, sakinliği ve doğal güzellikleriyle size huzurlu bir tatil imkanı sunuyor. Denizin dalgalarının sesiyle uyuyup, kuşların cıvıltısıyla uyanacağınız bu eşsiz ortam, şehir hayatının stresinden arınmak ve kendinize zaman ayırmak için mükemmel bir tercih. Kamp alanının kendi restoranında leziz yemekler yiyerek doyasıya tatilin keyfini çıkarabilirsiniz.

Kamp İçin Pratik Ulaşım

Kaftan Karavan & Çadır Kamp Alanı’nın merkezi konumu, ulaşım açısından büyük kolaylık sağlıyor. Kemer merkezinden kalkan minibüslerle kısa bir yolculuk yaparak buraya ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda özel aracınızla seyahat ediyorsanız, Google Harita bağlantısını kullanarak uygun bir rota belirleyebilirsiniz.

Aktiviteler ve Eğlence

Kaftan Karavan & Çadır Kamp Alanı’nda yapabileceğiniz birçok keyifli aktivite bulunuyor. Doğanın güzelliklerini keşfetmek için trekking yapabilir, denizde serinleyebilir, balık tutabilir ve dalış yapabilirsiniz. Bisiklet turu ve gezi gibi etkinlikler de size unutulmaz anlar yaşatacaktır. Yöresel lezzetleri tadabileceğiniz restoran, damak tadınıza hitap edecek lezzetler sunuyor.

Kamp Alanında Pazulan İmkanlar

Kaftan Karavan & Çadır Kamp Alanı, kampçıların rahat ve keyifli bir tatil geçirmesi için birçok olanak sunuyor. Kamp alanında bulunan imkanlar şunlardır:

  • Ateş alanı: Kamp ateşinizle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.
  • Buz dolabı: Yemeklerinizi ve içeceklerinizi serinletebilirsiniz.
  • Çadır kiralama: Kendi çadırınız yoksa, işletmeden kiralama yapabilirsiniz.
  • Denize sıfır konum: Mavi sulara kolayca ulaşabilir, deniz keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.
  • Duş ve tuvalet: Temiz ve düzenli tuvaletlerle konforlu bir tatil geçirebilirsiniz.
  • Elektrik: Elektrik ihtiyaçlarınızı karşılamak için prizler mevcuttur.
  • Karavan alanı: Karavanınızla gelerek konaklama imkanı bulabilirsiniz.
  • Mangal alanı: Lezzetli mangal partileri düzenleyebilirsiniz.
  • Orman alanı: Doğayla iç içe olabileceğiniz rahatlatıcı bir ortam sunar.
  • Restoran: Yöresel ve lezzetli yemekleri deneyebilirsiniz.

Rezervasyon ve İletişim

Doğanın kucağındaki Kaftan Karavan & Çadır Kamp Alanı, sizleri misafir etmek için sabırsızlanıyor. Eşsiz manzaralar, huzur dolu ortam ve keyifli aktivitelerle dolu bir kamp deneyimi için şimdi rezervasyon yaptırın ve unutulmaz bir tatilin kapılarını aralayın.

Kaftan Karavan & Çadır Kamp Alanı’nın huzurlu atmosferinde unutulmaz anlar yaşamak için hemen rezervasyon yapabilirsiniz. Kamp alanıyla iletişime geçmek ve daha fazla bilgi almak için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz:

Google Maps’teki yorumlara göre, Kaftan Karavan & Çadır Kamp Alanı, temiz ve bakımlı bir kamp alanı. Katılımcılar, kamp alanının konumunu, manzarasını ve tesislerini övdü. Bazı katılımcılar, kamp alanının oldukça sessiz olduğunu ve rahat bir kamp deneyimi için ideal olduğunu söyledi. Diğer katılımcılar, kamp alanının fiyatını uygun buldu.

Katılımcıların yaptığı bazı yorumlar şunlardır:

  • “Kamp alanı çok temiz ve bakımlı. Manzara muhteşem. Tesisler yeterli ve çalışanlar çok misafirperver.”
  • “Kamp alanı oldukça sessiz ve rahat bir kamp deneyimi için ideal. Fiyat uygun.”
  • “Kamp alanı, ailemle birlikte kamp yapmak için harika bir yer. Çocuklar çok eğlendi.”
  • “Kamp alanı, kamp yapmak için harika bir yer. Tesisler temiz ve bakımlı. Çalışanlar çok misafirperver.”
  • “Kamp alanı, fiyatına göre çok iyi bir yer. Kesinlikle tavsiye ederim.”

Genel olarak, Google Maps’teki yorumlar Kaftan Karavan & Çadır Kamp Alanı’nın iyi bir kamp alanı olduğunu gösteriyor.


(NOT: YAZI İÇERİĞİ ve YORUMLAR YAPAY ZEKA ARAÇLARI KULLANILARAK OTOMATİK OLARAK HAZIRLANMIŞTIR. EN SON GÜNCELLEMELERİ İÇERMEYEBİLİR. HATALAR ve BAZI YANLIŞLIKLAR OLABİLİR)


Türkiye’nin Outdoor Sayfası

Türkiye’nin Outdoor Sayfası olarak özellikle outdoor turizminde büyük eksiklik olarak gördüğümüz illerin tek tek tanıtımı, illerde yapılabilecek outdoor aktiviteleri, outdoor ürün satan firmalar, kamp alanları, doğal güzellikler, yürüyüş rotaları gibi bütün bilgileri içeren bir yazı dizisine başladık.

www.turkeyoutdoor.org

Bu yazı dizimizde Antalya’nın tarihi ve turistik yerlerini tanıtıyoruz. #Antalya deniz, güneş, doğa ve tarihin bütünleştiği bir şehirdir. Türkiye’nin turizm cenneti olan Antalya’nın her ilçesi başlı başına birer doğa harikasıdır.

Bulunduğunuz veya tatil amaçlı gittiğiniz ilde öncelikle yapabileceğiniz doğa aktivitelerinin, aktivite bölgelerinin, kamp alanlarının, tarihi ve turistik mekanların tam ve en geniş listelerini oluşturup okuyucumuzun kullanımına sunuyoruz.

Özellikle kampçılardoğa severler, karavancılardoğa tatilcileri, macera turizmikültür turizmi ve outdoor ekstrem sporları yapanlar için en çok aranan bilgileri derlemeye gayret gösteriyoruz.

Listede gördüğünüz eksiklikleri ve eklenmesini istediğiniz bilgileri iletişim sayfamızda bulunan kanallardan bize ulaştırabilirsiniz.

ANTALYA

Yukarıdaki bağlantıların üzerine tıklayarak ilgili ve detaylı yazımıza ulaşabilirsiniz.

Etiketler: :Antalya bölgesindeki en iyi gezilecek yerler, Antalya görülmesi gereken yerler, Antalya gezecek yerler, Antalya gezi, Antalya gezi rehberi, Antalya gezi yazısı, Antalya gezilecek çarşı, Antalya gezilecek doğal yerler, Antalya gezilecek doğal yerler haritası, Antalya gezilecek tarihi yerler, Antalya gezilecek yerler, Antalya gezilecek yerler doğa, Antalya ilinin doğal güzellikleri nelerdir?, Antalya kalesi, Antalya merkezde gidilecek yerler, Antalya merkezde ne var, Antalya ne yenir nerede yenilir, Antalya ne yenir nereler gezilir, Antalya otelleri, Antalya seyahat rehberi, Antalya tarihi, Antalya tarihi yerler, Antalya turizm potansiyeli, Antalya turizm rehberi, Antalya turizm ve tanıtım, Antalya ziyaretinde gezilecek en popüler yerler, Antalya şehir rehberi, Antalya’da bir günde ne yapılır?, Antalya’da gezilecek doğal yerler, Antalya’da gezilecek mekanlar, Antalya’da ne yapılır, Antalya’da ne yenir, Antalya’da nereye gidilir?, gezilecek yerler, geziye hazırlık,